Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Лазовић: „Само пролазна криза, бићемо добри на дербију“

Дарко Лазовић
Дарко Лазовић
Дарко Лазовић

Утакмица против вечитог ривала за фудбалере Црвене звезде долази можда и у најгорем могућем тренутку. Након два узастопна пораза против Јагодине и ОФК Београда, победа над црно-белима се намеће као императив. Изабраници Александра Јанковића сигурно поседују квалитет и карактер да се издигну изнад целокупне ситуације у којој су се нашли и на терену пруже највише када је то најпотребније.

Играчи од којих навијачи црвено-белих највише очекују, између осталих су Дарко Лазовић и Огњен Мудрински. Млади везиста има доста искуства играња вечитих дербија, и управо овај сусрет може да буде прилика Лазовићу да покаже сво своје умеће и покаже зашто је један од најперспективнијих играча у српском фудбалу.

– Дерби је увек посебна и највећа утакмица у нашем фудбалу и читаве полусезоне ишчекујемо тај дуел. Ми се након два пораза у првенству налазимо у тешкој ситуацији, и морамо да поправимо много тога лошег у нашој игри. Сигуран сам да се ради само о пролазној кризи и да ћемо у најлепшој утакмици домаћег фудбала пружити добру игру, остварити добар резултат и освојити три бода – истакао је Лазовић.

Повремени репрезентативац Србије респектује ривала, очекује тежак меч, али и велику подршку навијача.

– Чињеница је да смо разочарали све Звездаше својим играма у последње време. И поред тога, очекујем пун стадион и велику подршку. Делије су увек уз нас кад је најтеже. Верујем да ћемо на крају сусрета заједно славити – поручио је Лазовић.

За разлику од Дарка, за Огњена Мудринског 143. окршај црно и црвено-белих биће дебитантски наступ у светковини домаћег фудбала.

– Драго ми је што ћу у дербијима дебитовати на Маракани пред нашим навијачима. Боле нас резултати које смо направили у протекле две недеље, и у сусрету са комшијама „игра“ нам само победа. Верујем да можемо да дођемо до тријумфа уколико приступимо утакмици максимално и будемо фанатично борбени и мотивисани. Убеђен сам и да ће нам навијачи дати додатни ветар у леђа – сматра Звездин голгетер који у последње време кубури са повредом леђа.

– Тачно је да имам много проблема са боловима у леђима, међутим људи из лекарске службе чине све да ме оспособе и сто посто ћу бити спреман за дерби – поручио је Огњен Мудрински.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

4 comments

Dzoni нов 16, 2012 at 12:23

A to sto je EDB iskljucio struju i na Mari i u lavoru i sto ce se derbi igrati pod svecama i baterijskim lampama, to nista a? 😛

Reply
zvezdana!!! нов 16, 2012 at 12:10

Ne mozete da budete DOBRI na derbiju! MORATE da izginete, da budete NAJBOLJI! Da ne budete kilavi, nego da preorete Marakanu! Sada kada nam je najteze, borite se, i dokazite da zasluzujete Zvezdin dres! ZGAZITE GLODARE!!!

Reply
Trance нов 16, 2012 at 10:30

Kriza? daj ne foliraj.. Daj boze da ne puknemo ubedljivo.

Reply
POMENE BREEE,A NE ŠMINKANJE!!! нов 16, 2012 at 09:00

Jel može neko da mi kaže kako je moguće da se ova GNJIDA vesić OPET nadje na novom spisku,pa tek posle toga bude uklonjen sa istog!!! http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:406133-Cistka-u-Zvezdi-Bez-Vesica-Lekovica

Reply

Leave a Comment