Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Младеновић: „Не осећам се уморно“

Филип Младеновић
Филип Младеновић
Филип Младеновић

Од почетка сезоне Црвена звезда је одиграла 18 утакмица, а на свакој од њих по 90 минута на терену провео је Филип Младеновић.

На тај начин наизглед крхки Чачанин издвојио се од свих других саиграча, као једини изабраник Александра Јанковића који је сваки секунд провео на терену.

– Добро, шта да се ради, прија ми та чињеница, јер показује да стручни штаб има поверења у мене – скромно је прокоментарисао Филип и наставио.

– Не осећам се уморно. Било је таквих периода у ранијем делу сезоне, онда смо сви ушли у добар ритам и сада играмо без проблема. До краја полусезоне остало је још пет кола и меч четвртфинала Купа, а распоред сусрета нам је доста повољнији. Нема више узастопних гостовања, и изузев утакмице у Ужицу све мечеве ћемо играти у Београду. Циљ нам је да на зимску паузу одемо као јесењи прваци и полуфиналисти Купа, што значи да морамо да победимо све противнике. Чврсто верујем да то можемо да остваримо – оптимиста је Млађа.

Меч у Новом Саду против Доњег Срема био је четврти првенствени сусрет у коме су црвено-бели успели да надокнаде резултатски заостатак.

– Опет нам се десило да први примимо гол. Морамо добро да се преиспитамо и уочимо зашто је то тако. Не мислим да смо олако схватили меч, јер смо знали да играмо против добре екипе, што је Доњи Срем показао и на терену. Имали смо среће што је њихов играч због ударања Касалице добио црвени картон и тако нам олакшао посао – констатује Звездин „незаменљиви“.

Следећи, меч 11. кола шампионата Србије Црвена звезда игра у суботу 3. новембра против Јагодине, и после ко зна колико времена тренер Јанковић имаће читаву недељу на располагању да припреми сусрет.

– Када говоримо о учинку од почетка сезоне, мислим да треба да будемо задовољни. Увек може и мора боље, али с обзиром на распоред, бројна гостовања, промену тренера и све друго што нас је пратило, остварили смо, искључујући сусрет у Суботици, добре резултате. Што се мог учинка тиче „шкрипало“ је мало у неким мечевима, али сам веровао у себе, вредно тренирао и сада све долази на своје место. Верујем да ћу бити још бољи – не сумња Младеновић који је за разлику од прошле полусезоне, ове остварио скромнији голгетерски учинак.

– Постигао сам један гол у Бордоу. Не оптерећујем се превише тиме, најважније је да Звезда побеђује. Три бода су увек на првом месту када сте фудбалер Звезде, а биће и голова – рекао је Младеновић који је пропустио данашњи тренинг због лакше прехладе.

Хладно време и киша могли би да узрокују погоршање здравственог стања левог бека београдског клуба, тако да је тренер Јанковић одлучио да данас поштеди обавеза свог најстандарднијег играча.

– Одморићу данас и већ сутра, надам се бити са друговима на тренингу. Бићу сигурно спреман да се ставим шефу на располагање за утакмицу са Јагодином – закључио је Младеновић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

10 comments

Cira окт 30, 2012 at 14:44

Lepo kaze covek da nije umoran,pa od cega bi i bio?

Reply
veliki pravi zvezdas окт 30, 2012 at 14:23

Dobro bi bilo da ti malo odmoris na klupi Mladenovicu a umjesto tebe da zaigra konacno da vidimo kakav je Nenadic jer ti Mladenovicu ne radis vec ono zbog cega si doveden u Crvenu Zvezdu zato bih ja volio vidjet sastav Crvene Zvezde protiv Jagodine Bajkovic ,Vesovic ,Pantic ,Maksimovic ,Nenadic ,Milijas ,Milivojevic ,Kadu ,Milunovic ,Asamoa ,Mudrinski 😀

Reply
CZHN окт 30, 2012 at 14:06

Imao si sjajnu prošlu sezonu,samo si malo produžio odmor.

Reply
Šeša окт 30, 2012 at 13:15

Odmori ti ipak malo! Preventive radi 😉

Reply
Quaresma окт 30, 2012 at 11:28

Ljubo Nenadic!!!

Reply
CZV окт 30, 2012 at 10:57

BOLJE OVAKO BAR NEKI KRCI PERIOD MAKSA JOVANOVIC MJESTO MLADENAPANTIC I ONDA VAMO MIKIC

Reply
Evandro Goebel окт 30, 2012 at 10:52

Ajde bre ne izmisljajte, on je nas najobolji levi bek u istoriji…

Reply
Petarr окт 30, 2012 at 10:19

Ozbiljno? Kako bi tek igrao da si umoran… 😥

Reply
srdjan окт 30, 2012 at 10:02

Naravno da se ne osecas umorno kada pretrcis na tekmi kao moja keva u kuhinji dok sprema rucak!
Mogu samo da zamislim koliko onaj Nenadic nema veze sa fudbalom kada ga nisu ni jednom pustili da igra umesto na 5-6 tekmi ocajnog Mladenovica!

Reply
dragan окт 30, 2012 at 09:22

Los si Mladene ovu sezonu, od onoga gola Bordu nista vise. A mozda je bolje da odes malo na klupu, ipak da se ti malo odmoris.

Reply

Leave a Comment