Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатЖенски фудбалФудбал

Убедљива победа црвено-белих

Jovana Milinković

Данас, у 15:00 часова, црвено-беле су са Слогом, у Земуну, одиграле меч седмог кола Прве женске лиге. Девојке су још једном показале да имају квалитетан тим, јер су и овога пута оствариле победу, сада већ шесту у низу, и то са чак 12 голова у мрежи противника, без иједног примљеног (0:12).

У стрелце су се уписале, по једном Маја Теодосијевић и Ана Попов, по два гола дале су Дина Благојевић и Тијана Крстић, док је Јована Дамњановић дала шест голова. Прво полувреме завршено је резултатом 0:4, а затим је пало још осам голова у другом.

Питали смо Јовану Дамњановић и Јовану Милинковић какви су њихови утисци о утакмици.

У утакмицу смо ушли озбиљно, са жељом да победимо, што смо и успели, иако је терен у Земуну био неугодан и клизав. С обзиром на то да је пар играчица после обавеза у У19 репрезентацији данас одмарало, игра је била сасвим солидна.„- рекла нам је Јована Дамњановић.

Jovana Damnjanović

Затим је своје утиске изнела Јована Милинковић : „У утакмицу смо ушле максимално мотивисане, као и увек. Играле смо на мало нижем нивоу него иначе, али то нас није спречило да ипак забележимо победу са великим бројем голова. Кроз више добрих акција и уз тимски дух постигле смо 12 погодака, а било је и доста добрих потеза и шанси које нисмо искористиле на прави начин. Домаћин је имао пуно посла, и они су показали велику борбу, али нису успели да савладају нашу одбрану и постигну гол. Надам се да ћемо наставити овако, и да ћемо на Маракани подићи пехар.

Следеће недеље, првенство се прекида, због обавеза у У19 репрезентацији, па тако 28. октобра, црвено-беле дочекују ЖФК Нивес, у оквиру осмог кола Прве женске лиге.

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

 

Повезане вести

6 comments

hehehehe окт 16, 2012 at 17:11

Nevezano za temu fudbala…. Elem, kad sam bio klinac i trenirao fudbal (u mlađim kadetima čini mi se) bili smo na pripremama sa Slogom iz Zmn (u istom hotelu) i one se tuširale, a ja hteo da udjem u kupatilo da napunim vodu za trening i možete misliti šta sam video 😀 hahahahahhah…. Bilo je i finih 😉

Reply
Petar окт 14, 2012 at 21:47

pa naravno sta ste drugo ocekivali

Reply
Spasoje окт 14, 2012 at 15:57

ahhaha makar vi igrate fudbal u odnosu na vaše kolege fudbalere

Reply
urosh окт 14, 2012 at 07:49

Mihajlovicu reaguj ! Jovana umesto Scepovica.

Reply
марињо окт 13, 2012 at 23:33

Јована трипл-дабл учинак.

Reply
милпар окт 13, 2012 at 23:19

Јована 😳

Reply

Leave a Comment