Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Реми омладинаца, победа пионира

Млађе категорије ФК Црвена звезда претходног викенда оствариле су половичан учинак у својим старосним категоријама. Омладинци нашег клуба ремизирали су у Јагодини, док су пионири славили у Новом Пазару.

Омладинци:

Пред око 200 гледалаца у Јагодини омладинци црвено-белих ремизирали су са домаћом екипом у оквиру 7. кола омладинске лиге Србије.

Јагодина : Црвена звезда  1:1

Домаћин је повео голом Николића у 22. минуту, док су голом Шакића у 49. наши млади фудбалери стигли до ремија. Након овог меча омладинци Црвене звезде заузимају десету позицију на табели омладинске лиге са осам бодова. Остварен је учинак од по две победе и ремија и три пораза и гол разлику 9:8. На табели тренутно воде Војводина и Партизан са 15 бодова, а следе Раднички (К) 14, Слобода 12, ОФК Београд и Банат 11, БСК Борча 10,…

Црвена звезда: Шуљагић, Караклајић, Петошевић, Шакић, Милутиновић, Јовановић (Стаматовић), Тишма, Пишчевић, Максимовић, Јанковић (Стевановић); Чикић.

У наредном 8. коли омладинци Црвене звезде дочекују крагујевачки Раднички.

Пионири:

Пред чак 1500 гледалаца пионири Црвене звезде савладали су у Шутеновцу екипу Аса из Новог Пазара у оквиру 7. кола пионирске лиге Србије.

Ас : Црвена звезда  1:3

Новопазарци су повели у 41. минуту поготком Хазировића, али су наши млади фудбалери головима Алексића у 69, Романића у 77. и Живановића у 80. минуту сусрета стигли до важних бодова. Након овог сусрета пионири Црвене звезде деле лидерску позицију на табели са екипом Партизана. Обе екипе имају 19 бодова, а треба нагласити да је гол коефицијент наше екипе након седам мечева 26:1.

Табела: Црвена звезда, Партизан 19, Напредак 14, ОФК Београд 13, Ас, Раднички (К) 11, Смедерево, Лозница 9,…

Црвена звезда: Станковић, Сарић (Петровић), Читаковић (Јевтић), Ђурић, Милашиновић, Ђаловић, Цветковић (Алексић), Црнадак, Филиповић, Аџић (Романић), Пановић (Живановић).

У наредном 8. колу пионири Црвене звезде дочекују екипу Жупе.

Повезане вести

4 comments

Kica97 окт 2, 2012 at 16:37

Sto se tice skautinga Crvene Zvezde mnogo je slab. Evo ja treniram fudbal u pozarevcu i mogu reci da ima dosta talentovanih fudbalera svih godista i da je 90% njih partizan uzeo jer Zvezdi „kao netreba“. MIslim da bi bili mnogo jaci kad bi trazili po Srbiji jer je neverovatno koliko talentovanih fudbalera imamo.

Reply
veliki pravi zvezdas окт 2, 2012 at 12:01

slab je skauting Crvene Zvezde kako u Srbiji tako , Evropi i u Africi umjesto da se dovode u mladje kategorije igraci iz Afrike i nema dobre selekcije igarca Crvene Zvezde u mladjim kategorijama i ne vode ih poznati strucnjaci te mladje kategorije

Reply
dare окт 3, 2012 at 20:20

A koji bi to poznati strucnjak uzeo da vodi omladince ili pionire i sto se tice skautinga moze uvek bolje ali naravno ovde u Srbiji jer ima jako puno talentovane dece.Nama nisu potrebni igraci iz Afrike ima i ovde extra talentovanih igraca koje sprecavaju bolesne roditeljske ambicije koje traze milione za svoju decu!!!!

Reply
xxx окт 2, 2012 at 11:07

sramotni rezultati omladinaca!

Reply

Leave a Comment