Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Звезда против Радничког (Н) у Купу Србије

Црвена звезда ће у 1/16 финала Купа Србије играти са Радничким у Нишу. Звезда ће тако као бранилац трофеја преко „Реала са Нишаве“ тражити пролаз у наредно коло Купа.

Ова два тима су се састала прије 11 дана у сусрету 4. кола ЈСЛ када је Звезда побиједила са 3:2 голом Огњена Мудринског у надокнади времена. Мудрински је такође на том мечу ушао у историју Звезде као једини играч који је на свом дебију постигао три гола.

Утакмица ће бити одиграна 26. септембра.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

50 comments

Marko сеп 14, 2012 at 00:08 Reply
Mrzim Beograd сеп 13, 2012 at 21:51

ooooo beogradjani ima da vas cepamo i na terenu i van njega ce si vidite NIS OLE NIS OLE

Reply
karadjordje сеп 13, 2012 at 20:55

Molim vas nemojte vise svasta pricati o dresovima,te Pazar te Novi sad ili slicno ikako je to necija kombinacija.Pogledajte sajt LEGEA i to ovim redom pa ce vam sve biti jasno.LEGEA,SPONSORSHIP,FEDERAZIONI,CALCIO,SERBIA,SERIE A!

Reply
Mimi сеп 13, 2012 at 19:54

ma ne uopste nije namesten zreb…

Reply
Cira сеп 13, 2012 at 18:27

Ni malo ne sumnjam da je raspored utakmica u prvenstvu pravljen tako da oteza Zvezdi pocetak prvenstva da bi se groblje odlepilo bodovno.Kasnije bi Zvezda igrala pod mnogo vecim pritiskom moranja i to je neko dobro smislio.Tvrdim da nas klub nema cega da se plasi, jer je za klasu bolja od svih klubova u JSL.Samo hrabro i bez respekta prema bilo kome,a pogotovu prema gostujucem terenu.Po meni Crvena Zvezda treba da se proseta ove godine kroz prvenstvo i kup,a dogodine uz konsolidaciju kluba i prava pojacanja eto nas u LS ili LE

Reply
VLAJKO^^ сеп 13, 2012 at 19:19

Pa samo pogledaj poslednja 4 kola i sve ce ti biti jasno 😀

Reply
1.FKCZ сеп 13, 2012 at 21:15

елиминисаћемо ове …… али докле ће да се толерише тај томислав и његови намештени жребови, у сарадњи са лав и јелен пивом. Очигледно је стока бацила све карте на куп ове године, јер знају да имају труо тим за првенство, а и ми смо спремни да хватамо за гушу и правимо теже нереде и протесте по улицама ако поново буду крали и намештали. зато сваки навијач Звезде мора бити спреман да реагује на сваки начин у рату за трофеје… а прво та воловска глава се мора елиминисати, нека га задеси нека несрећа… нека га погоди гром са неба… и онај тијанић шта они сад потписују неке уговоре, титоистичка стока мисли да ће довека бити ту, нека цркну што пре! зар та главурда мисли да ће неко да му плаћа претплату а да неке срањевце у неком рукомету преноси сваки дан, па ће после и словенксу лигу у хокеју, бадминтону и свуде где је фрањин клуб, а за понос Србије на јавном сервису нема пара а паре хоће од нас милиона звездаша. бојкот. сви у напад. и ту тв арену глупу напасти. хоћемо Звезду на РТС. Звезда Србија.

Reply
Bulevarac NISKi - Anti bg сеп 13, 2012 at 18:14

Izvuko vas sudija proslu tekmu kao i uvek ili vam se svira penal ili tekma traje dok ne date go isto ko vas brat blizanac ali sad vas deremo u najavi,dosta ste unistavali srpski fudbal JUGOSLOVENIIII …Ako si Nislija Budi Meraklija….

Reply
Sasa сеп 13, 2012 at 18:33

Ti si oboleo decko, samo to tebi jos nije jasno.

Reply
sasa сеп 14, 2012 at 05:04

A koji moj trazis na nas sajt,jel tatka?Onako po niski.Oduvek mi je Radnicki bio drag pa necu da te vredjam.Nis je uz Radnicki uvek bio iZvezdin grad kao i cela Srbija.Pitaj,Piksija,Ramba,Drizica i mnoge druge.Zato oladi,voli tvoj klub ko ti brani samo ne trtljaj mnogo.

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 17:10

Fudbal

Zvezda lako do finala
11.04.2006 18:35
0 komentara

Radnički Niš – Crvena zvezda 0:5 (0:3)
Suzuki 26’, 80’, Basta 28’, Purović 32’, 60’

Pogledajte pogotke sa ove utakmice

Radnički: Trailović, Stamenković, Bojović, Trajković, Ranđelović, Ješić (75’ Ristić), Đorđević (65’ Milisavljević), Kolaković, V.Milenković, I.Milenković )57’ Salihović), Jovanović

Crvena zvezda: Ranđelović, Basta, Anđelković, Miladinović, Biševac, Kovačević (67’ Milovanović), Mudrinić (54’ Milijaš), Perović, Suzuki, Purović, Žigić (62’ Đokić)

Fudbaleri Crvene zvezde su više nego lako izborili plasman u finale Kupa Srbije i Crne Gore. Kombinovani sastav “crveno-belih” bio je prejak za srpskoligaša iz Niša koji, ako nastavi u ovom stilu, još dugo vremena čekati na povratak u elitni rang takmičenja.

Pred oko 9.000 gledalaca na stadionu Čair, Crvena zvezda je sa pola gasa savladala Radnički i opravdala ulogu favorita. Kao što se i pretpostavljalo, trener Valter Zenga je ukazao poverenje pojedinim igračima iz drugog plana, a u centru pažnje je svakako bio Takajuki Suzuki koji se dva puta upisao u strelce.

Samo u prvih desetak minuta domaći su uspeli da pariraju gostima koji su u 13. minutu preko Žigića najavili pobedu. Zvezdin gorostas je tada glavom šutirao tik kraj gola. Ubrzo potom u prilici su Purović i Žigić, ali se ne snalaze pred golom Nišlija.

U 26. minutu Mudrinić dugom loptom proigrava japanskog internacionalca koji izbegava ofsajd zamku i snažnim udarcem sa desetak metara postiže svoj prvenac u „crveno–belom“ dresu. Samo dva minuta kasnije, prednost gostiju je udvostručena. Posle lepe kombinacije u kojoj je izigrana naivna odbrana Radničkog, Basta je preciznim udarcem sa petnaestak metara pogodio suprotan ugao gola.

U 32. minutu u strelce se upisao i Purović. Basta je centirao sa desne strane, Žigić dobro tukao glavom, ali je Trailović odbranio. Na njegovu žalost, nije uspeo da uhvati loptu koju je Purović iz neposredne blizine sproveo u mrežu. Jedini put Radnički je pripretio u 38. minutu kada je Trajkovićev šut sa 30 metara Ranđelović efektno odbranio.

U drugom poluvremenu Zvezda je igrala lako i kontrolisala je tempo uspevši da postigne još dva gola. Prvo je Purović u 59. minutu lepo lobovao nesmotrenog Trailovića, da bi u 80. minutu Suzuki na pas Perovića rutinski poslao loptu u mrežu za ubedljivu i zasluženu pobedu lidera na tabeli Meridian Superlige.

Pokušavao je Radnički da ublaži poraz, ali se sve uglavnom završavalo na borbenosti i neveštim pokušajima da se savlada Ranđelović. Ono što domaće treba da brine daleko više od ubedljivog poraza je evidentan manjak kvaliteta u igračkom kadru i Radnički će, ako želi da se vrati na staze stare slave, morati mnogo tiga da promeni.

Tekst kopiran sa stranice Sportske centrale: http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=20600#ixzz26MY1uinb

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 17:04

24.septembar 2008 U Nišu je Crvena zvezda bila ubedljiva protiv Radničkog – 3:0, ali će i ova pobeda „crveno belih“ pre ostati upamćena po prekidima. Delegat meča je u dva navrata prekidao meč zbog transparenta „Sudstvo, politika, mediji su marionete režima“, koji su početkom drugog poluvremena istakli navijači beogradskog kluba. Utakmica je nastavljena tek posle desetak minuta, a drugi prekid je trajao nešto kraće, jer su intervenisali igrači Zvezde i zamolili navijače da uklone transparent.
Pitanje pobednika je rešeno već posle 23 minuta igre. Gosti su poveli preko Tričkovskog već u 7. minutu, a Stevanović je polovinom prvog dela autogolom udvostručio prednost Zvezde. Beograđani su ostatak meča odigrali sa pola snage, a konačan rezultat su postavili u sedmom minutu nadoknade, strelac je bio Marko Blažić.

Reply
Petar сеп 13, 2012 at 16:50

Pa normalno odma od pocetka sto teze Zvezdi i Vojvodini. superligasi, dok partizanu i to kuci dolazi proleter…strasno…

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 16:56

donji srem i radnički su prošle godine bili drugoligaši zato su i bili nepovlašćeni,prilikom pravljenja grupa uzimaju se rezultati iz szone 2011/12

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 16:57

svejedno sad ili u finalu DUPLA KRUNA

Reply
Marko сеп 13, 2012 at 15:23

au tezak raspored mnogo gostovanja videcemo ali titulu moramo osvojiti moramo jer udjemo li u kvalifikacije za LS bice daleko lakse uci makar u LE,ako ne osvojimo titulu u kvalifikacije za LE onda nam se ‘crno pise’ koeficijent nam je srozan skroz i od sedese sezone cekace nas cak u 3 kolu jaki timovi …. sto se tice ‘Legea’ ja sam odmah rekao da nam ta pricao da nam oni nisu trebali u zivotu …. trebela je revizija da se izvrsi sa NJAKOM ili dovesti Adidas,Puma …. ovo ce vrlo brzo da se zavrsi [da se raskine ugovor] je ovo je neozbiljno bruka za tako veliki klub da se ‘igra’ sa sportskom opremom Brocicu po hitno raskinuti ugovor i dovesti neku renomiranu firmu,pare kakve pare pise svuda da nam nisu dali ni dinara pa klub nema radnicima ni plate da isplati …… ili pustiti ih do kraja ove seozone i raskinti ugovor pa nemoze da se dogovore 3 meseca gde stoji grb svaki dres razlicit pruge na jednom sire na jednom uze strasno … http://www.telegraf.rs/sport/336347-italijani-prevarili-zvezdu-od-ledjea-ni-para-ni-opreme

Reply
dr сеп 13, 2012 at 15:30

Govorio sam da je to za dresove neka Lukiceva mucka sirokih razmera. Kakva Legea,te dresove sije ko zna ko u Novom Sadu pod njihovom licencom. Tu nesto gadno smrdi,mislili su Vesic i gospoda da ce da se nafatiraju para tako sto ce ovaj jadan narod da opljackaju za 7.500 dinara po ovom kvazi dresu,hteli su da uhvate na foru al’ im nece uspeti,ja iz bojkota necu da kupim dres!

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 17:08

http://www.legea.it/site/check-in.php nigde ni reči o zvezdi

Reply
xp сеп 13, 2012 at 20:48

Otvori link sajta koji si objavio pa klikni sponsorship pa levo klikno calcio, izaberi Serbia onda izaberi serie A i izaći će Stella Rossa sa našim grbom.

Reply
redi kruger сеп 13, 2012 at 15:48

nocas sam sanjao kako igraci igraju razlicitoj opremi, jedan nosi onaj dres od pre dve sezone, jedan onaj barijevski , drugi nose nove jedne i druge vrste… haos na terenu.. ali smo dali gol… nadam se i pobedili… ne secam se, probudio sam se iz kosmara…
ali mozda i nisam…oO

Reply
vlada сеп 13, 2012 at 14:50

samo ne znam kako je moguce da zvezdai radnicki jedini klubovi iz superlige koji se sastaju,dal smo toliki maleri ili i ovde nisu cista posla

Reply
aleksandarkv сеп 13, 2012 at 16:09

nikad nisu cista posla… 🙂

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 16:54

grupe su napravljene prema rezultatima iz 2011/12 a radnički je tad igrao u drugoj ligi tako da je u grupi sa drugoligašima.

Reply
bakalis сеп 13, 2012 at 14:28

od sledecih sest utakmica igramo pet kao gosti(kragujevac,kula,nis,ivanjica,subotica),neverovatno koliko ce biti tesko vratiti se sa svih 12 bodova u prvenstvu i pobedom u kupu!!!

Reply
Делија сеп 13, 2012 at 14:47

Али ипак,СА НАМА СЕ МОЖЕ СВЕ ШТО СЕ ПОЖЕЛИ….
Зато дати максималну подрушку играчима и наравно СВИ У КРАГУЈЕВАЦ!

Reply
bakalis сеп 13, 2012 at 16:12

Naravno da je tako, dati veliku podrsku igracima na svakom gostovanju a od njih samo trazimo da se kao lavovi bore i ostavi zadnji atom snage na terenu!!ZVEZDA U SRCU A GDE BI DRUGO!!!

Reply
marko сеп 13, 2012 at 14:25

ljudi, pa dal se neko plasi radnickog koji je9 god proveo po srpskoj i prvoj ligi !!!?? mi se pitamo, na marakani je bilo posle bordoa, umorni, ispraznjeni, ovo ce biti samo laksi trning i odlicno sto gostujemo nisu jer je to grad zasluzio, nov stadion, 15-20 hiljada, bice uzivanje! ne gledajte vise (da ih ne spominjem) gov.. vec nas, jer mi volimo zvezdu i zivimo za zvezdu!! zivela zvezda

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 14:31

ceo stadion neće ni biti završen nisu dobili dozvolu ni sad za vikend da igraju.

Reply
Nakaza Palilula сеп 13, 2012 at 14:54

U Nisu niste dobrodosli nikad pa ni sad seljaci kakvi jeste izlomicete stolice kao u hali ali imate takav tretman kao vas brat blizanac drzava vas stiti…AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA

Reply
marko сеп 13, 2012 at 15:06

sinko, sta te natera da ukucas MOJA CRVENA ZVEZDA? Niko nece lomiti stolice, nama je drago da Nis ima takav stadion, halu, bazene!!!

Reply
veliki pravi zvezdas сеп 13, 2012 at 14:18

Sto se tice protivnika Crvene Zvezde Radnickog iz Nisa ,Zvezda samo treba da odigra onakvu utakmicu kao sto je odigrala protiv Borda i nema nikakve zime za nasu Crvenu Zvezdu ,zasto da se mi plasimo tima iz Nisa neka se oni plase Crvene Zvezde tako treba da Zvezda da udje svaku utakmicu jaku napadacki od prvog minuta i nema brige za nasu Crvenu Zvezdu

Reply
Rastko сеп 13, 2012 at 14:17

u kup utakmicama umnogome odlucuju igraci koji udju sa klupe, jer su mnogi iz prvih 11 umorni, pa zato ocekujem zvezdinu pobedu jer radnicki nema igrace na klupi koji mogu da pariraju zvezdinim, tako da ce nas kvalitet da odluci ovu utakmicu

Reply
ssss сеп 13, 2012 at 14:16

Ljudi sestra mi se udaje za tri dana, jos zvezda da pobedi i to je zemljopis
😀

Reply
fringe сеп 13, 2012 at 14:10

Pravo uzivanje za Nislije! Ove godine ce dva puta gledati ZVEZDU!!! Eto jedne dobre stvari! I naravno idemo na pobedu, mada mi je zao sto Radnicki vrlo verovatno nece ici dalje 😉 Mislim odigrace samo jednu utakmicu u kupu. Steta za novi stadion…

Reply
Nishki sin сеп 13, 2012 at 14:41

nisi ti Nislija nikakav idi u beograd pa tamo gledaj kog oces,da vam nije bio sudija eeeee i da uvek i sad MRZIM BEOGRAD

Reply
vlada сеп 13, 2012 at 15:14

decko ti stvarno imas komplekse kad dolazis na ovaj sajt..cccc

Reply
dr сеп 13, 2012 at 15:38

Kakav sudija,o cemu ti pricas mutante? Jel sudija kriv sto je produzio 5 minuta a vi se izlezavali od 65-og minuta? Jel sudija kriv sto je Kasalica slucajno dao gol? Smesno.

Reply
aleksandarkv сеп 13, 2012 at 16:14

i kao i obicno svima je kriv sudija…to sto se primili 3 gola da nije i za to kriv sudija…?

Reply
Mesi sine сеп 13, 2012 at 13:59

Jel moze neko da vidi u pravilima kako to da u prvom kolu nizeligasi gostuju prvoligasu?!

Reply
Djiki сеп 13, 2012 at 14:12

Povlasceni u zrebu su bili svi proslogodisnji prvoligasi(JSL). Ako prvoligas izvuce klub iz treceg ranga ili jos nizeg, igra u gostima. Ako prvoligas izvuce drugoligasa, o domacinstvo se odlucuje zrebom.

Reply
qwerty сеп 13, 2012 at 13:47

Cudna je Zvezda ove godine,mi svaku utakmicu igramo tesno i imamo sansu uvek za pobedu,bez obzira dal je protivnik slab ili mnogo jak. Naftan obe utakmice tesno,Omonija obe tesno,Bordo obe neverovatne utakmice,osecam da bi i sa Mancesterom isto bilo. I kad poredis da nasi igraju tesno sa Naftanom i sa Bordoom koji je 15 puta jaci,onda dodjes do zakljucka da mi igramo koliko zelimo,i kad hocemo mozemo svakog da pobedimo!

Reply
dr сеп 13, 2012 at 13:36

Mislim da je ovo namesteno da Zvezda dobije najtezeg protivnika,i to u gostima. Jutros kad sam video timove rekao sam „Samo ne Radnicki Nis“,i dobijemo bas njih. Providno. Mozda se Tole sveti za ono prozivanje protiv Velsa. 😀

Reply
dr сеп 13, 2012 at 13:41

I da dodam jos nesto,Partizan vec trecu godinu igra u Kupu sa Proleterom na pocetku. Da ne pricam o tome da u ligi igra prvu utakmicu uvek sa filijalom,i da se Zvezdi stavlja Vojvodina u 15 i 30 kolu vec nekoliko godina. Ne moze niko da me ubedi da je sve to samo slucajnost!

Reply
dexa7 сеп 13, 2012 at 13:51

Ovo je dirigovan zreb,kao i za prventstvo.Kako moze da se desi da 3 godine za redom igramo protiv Vojvodine u 15 i 30 kolu?!I to nisu jedine slucajnosti,derbi na jesen igramo kuci,na prolece na groblju,koji je znao da bude i odlucujuci u borbi za titulu.

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 14:00

a za prvenstvo da je namešten žreb se slažem koja je to sreća da nam voša uvek zapadne u zadnjem kolu ili predzadnjem

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 13:56

za to u prvenstvu je tačno al u kupu ne,2010/11 su igrali protiv mladosti iz ap, proleter pa sinđelić pa nas u polufinalu i onda pokradeno finale sa vosom. 2011/12 su igrali sa novim pazarom,metalcom,ofk bg i onda su silovani dvaput po 2:0 u polufinalu. Svejedno mi treba sve da pobeđujemo bio niš u šesnaestini finala ili u finalu.DUPLA KRUNA!

Reply
xQ сеп 13, 2012 at 14:05

2009/10 i 2010/11 su u osmini finala tj.drugom kolu igrali sa proleterom

Reply
Breee сеп 13, 2012 at 17:46

Tacno xQ, bilo je sa Mladosti iz Apatina, secam se utakmice, a svi ovi nasi kobijagi navijaci, umesto da bodre nas klub, Apatince, oni presli kod gbabara…

Reply
Zeljko сеп 13, 2012 at 13:30

Tesko gostovanje,no idemo na pobedu nema druge.

Reply

Leave a Comment