Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

У понедељак плате за запослене на Маракани, Лав пиво спонзор наредне три године

Лав пиво
Лав пиво
Лав пиво

Према речима в.д. генералног секретара Црвене звезде, Стефана Пантовића, запослени на Маракани ће у понедељак добити по једну целу плату.

„У питању су технички проблеми, преговарамо с банком о распореду прилива новца који очекујемо. Дакле, не ради се о томе да нема пара. По једна цела плата биће исплаћена запосленима у понедељак“ рекао је Пантовић за „Новости“.

Лепа вест је и продужење сарадње са Лав пивом, која је потписана на три године, а на овај начин Лав ће бити један од највећих спонзора нашег клуба.

„Лично је задовољство бити један од главних спонзора ФК Црвена звезда, једног од најуспешнијих фудбалских клубова у Србији по броју освојених шампионата и купова. Ово је наставак вишегодишње сарадње са клубом, који има дугу традицију и оно што видимо као заједничко је и чињеница да је ЛАВ представља бренд са дугом традицијом. Верујемо да ће заједничим снагама Црвена Звезда и ЛАВ створити много позитивне енергије на зеленим теренима и да ће клубу на утакмицама које очекују клуб донети много победничких резултата. Борбеност, жеља за победом, храброст и непоколебивост ка циљу управо повезују фудбал и један од највећих пивских брендова у Србији“ рекао је Андре Жак, директор маркетинга „Карлсберга“.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

41 comments

Sasa сеп 8, 2012 at 18:32

Znaci, sve manje imam strpljenja za ovaj Gasprom. Razbacuju se sa parama ko pijani milioneri kad su u pitanju i Zenit i Salke, a nama povremeno bace po koju oglodanu kosku kao prosjaku na ulici. Citam malopre da su tek sad isplatili bonus od 100.000 evra za osvojeni kup jos iz maja i da smo od toga isplatili po 20.000 dinara zaposlenima.

Reply
zvezda сеп 8, 2012 at 19:21

pa milioneri jesu, a posto su rusi, znaci da su i pijani 😉

Reply
Alek Milacic сеп 8, 2012 at 15:26

u danasnje vreme dobiti platu svaka cast bravo za Marakanu

Reply
otpisani101 сеп 8, 2012 at 11:21

ovo je sramota uprave crvene zvezde…plata u utorak, pa plata u cetvrtak ,pa tehnicka greska pa plata u ponedeljak…kao da im daju 100 plate a ne jednu od sest sto duguju…ova uprava na celu sa lukicem dotakla je dno-dna crvene zvezde i pitam se kako je moguce da su opet izabrani…kada zvezda nema pare kako li javor,spartak itd…isplacuju svoje igrace?…gde je stabilizacija kluba i smanjivanje dugova…sa ovom upravom su finansije kluba sve gore..nema titule,nema evrope…to su obecanja ove uprave od pre 3 godine…svi prethodno lopovi,danas oni posteni a dugovi se gomilaju i para nema,nema i nema…lukic i nesposobna uprava napolje ,zato jer su znali stanje crvena zvezde ,finansije zvezde i opet nam obecavali i titule i evropu i pare i dobili priliku da vode crvenu zvezdu…to su danas kako vidimo bajke za decu …promene na svim nivoima…uprava napolje…zvezda je zivot , ostalo su sitnice…

Reply
Goran сеп 8, 2012 at 13:53

Video bih tebe……… da stvoriš ekipu od najboljih igrača iz Srbije, a da pritom vraćaš nasleđene dugove od raznih Dan Tana i Spasojevića. Bar su počeli da dobijaju. Dve plate za nedelju dana je bolje nego ništa. Isti je slučaj u jsd-u samo neće da pričaju.

Reply
Pop сеп 8, 2012 at 13:57

I pored lavine kritika, treba reći da je uspeo da sačuva tim, iako je to bio način da sebi kupi vreme. Naime, kako je otkrio vd sportskog direktora Vasilijević, u klubu je postojala dilema da li da se prodaju najbolji igrači, pre svih Lazović, Mijailović i Milivojević.

Nije tajna da su oni imali ponude, i da bi blizu deset miliona evra stiglo u kasu Zvezde za pomenuti trio.

„Lukić je presekao jer bismo značajno oslabili ekipu“

Reply
Чубура ЦЗ сеп 8, 2012 at 14:30

Где је стаблизација? Па дуг је наравно увећан кад управа није продала играча 3 године. Мислим јесте Лекића кад су дошли па после три године тек Калуђеровића и Адија буквално за беџу. Није Лукић крив што су предходне управе доводиле Субашиће, Девиће, Обриће…… Данас у Звезди игра 20 репрезентативаца. Данас Звезда има најквалитетнији тим у Србији. Јесте ова управа без спортских резултата али са овом сезоном креће Звездина доминација. Нису људи могли да праве тим и уједно враћају дугове. Мислим могли су да се нашло милион савесних звездаша који би платили чланарину три године за редом.

Reply
Pop сеп 8, 2012 at 15:15

Ti bi da prodaš igrače? Mislim da to nije dobro.

Reply
delija_md сеп 8, 2012 at 11:12

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/lukicev-dan-d-94930.html
Nevjerujem da će se danas išta promjeniti. Eventualno nekakav dogovor da vitez dobije posao čistačice kad se Džaja vrati.

Reply
ChargerNS сеп 8, 2012 at 09:20

„Lično je zadovoljstvo biti jedan od glavnih sponzora FK Crvena zvezda, jednog od najuspešnijih fudbalskih klubova u Srbiji po broju osvojenih šampionata i kupova

Kakvi debili?! Zvezda je još uvek NAJTROFEJNIJI I NAJUSPEŠNIJI klub a njihove je problem što ne smeju da se odluče za jedan klub. Jbo ih njihovo pivo! Sa jednim dpetom na dve stolice se ne sedi. Spajaju nespojivo. nadam se da će i u narednom periodu, doći neko ko će biti u stanju da postavi ultimamtum a ne da molimo za svaki dinar!

Reply
Pop сеп 8, 2012 at 11:10

Ti si pošizeo :-), pa marketing je to. Šta kao loši su nam njihovih 200 000 godišnje?

Reply
ChargerNS сеп 8, 2012 at 11:14

Sa nekom drugom upravom će biti mnogo više nego tih 200 000 hiljada. Na zaposlenima može da se uštedi milion godišnje. Tih 200 000 nas ne spašava nikako a oni nek budu sponzor partizanu a pivo im je ionako krš!

Reply
Realno сеп 8, 2012 at 09:03

LULE DUNSTER !!!
UPRAVA NAPOLJE !!!

Zvezda je zivot, sve drugo su sitnice ….

Reply
dr сеп 8, 2012 at 08:54

Mijailovic prva postava u reprezentaciji,taj decko ako ode ispod 5 miliona to je velika sramota za klub. Decko je univerzalac,moze i stopera da igra. Da partizan ima igraca u prvoj postavi reprezentacije uvalio bi ga za 10 miliona,to je dokaz nesposobnosti nase uprave.

Reply
Anka сеп 8, 2012 at 08:45

Nimalo mi se ne svidja, LAv pivo je i sponzor Partizana,,,

Reply
Red triumph сеп 8, 2012 at 02:36

kaze andre zak..“ jedan od najtrofejnijih“ pa mi smo jedini najtrofejniji! alo bre zabarski franjevcu, zar planiras da nas izjednacis i namestis trofeje lopovskoj? ove godine „hvatamo za gusu“ lopove!
bojkot lava. ZVEZDA SAMPION ili ode glava andre zaku.
i tomisLAVu kradzicu i mustafinom LAVu i LAVor jna srusiti, stop jugosLAVenskoj zaveri. ZVEZDA SRBIJA TITULA!
dobro je sto nisam pivopija pa sam 1 u zivotu okusio ovo , a ni jelen nije nista bolji, TSL lopovi. zivotinjska stoka franjevacka. postoje Zvezdino vino i rakija.. samo to od alkohola nek se pije!

Reply
nn сеп 7, 2012 at 23:46

lepo

Reply
jovan89 сеп 7, 2012 at 23:16

nisam citao pitanja sva pa ukoliko je bilo izvinjavam se ali imam pitanje da li se zna visina ugovora ???

Reply
dr сеп 8, 2012 at 08:55

200.000 eura godisnje.

Reply
marakana сеп 7, 2012 at 22:58

na zalost cekaju pare od igraca koje smo tajno prodali ali pod klauzulom da igraju kod nas do kraja sezone ! taktika od danas do sutra !

Reply
delija sportista sportovic сеп 7, 2012 at 23:45

a meni nije jasno jeli su plate i za igrace klubova raznih sportova crvene zvezde ili samo za uprvu? moze li mi neko objasniti i ko je dobio pola plate?ima nekih koji dugooooo nisu dobili plate

Reply
marakana сеп 8, 2012 at 00:01

radnu zajednicu cine zaposljeni i igraci u fk crvena zvezda ! pod ugovorom imamo 50 igraca.

Reply
delija sportista sportovic сеп 8, 2012 at 15:25

hvala na odgovoru gospodine a li to znaci samo za fudbalere a da li znate kada ce plate za ostale sportiste zvezde na primer kosarka vaterpolo odbojka rukomet atletika kuglanje macevanje…kada ce te plate druge osim fudbala???

Reply
thrilos сеп 7, 2012 at 22:41

Nije jedan od najuspesnijih nego NAJUSPESNIJI!!! Taj govor ti je za jsd

Reply
MILAN KG сеп 7, 2012 at 22:35

sta sponzorisu one franjevce bez obzira na sve mi smo veliki klub gasprom mora u nas da ulozi 100 miliona pa videce sta ce da napravimo samo da stanemo na noge gazili bih kao nekad a ne da nas ucenjuju traze reyultate a ne daju ni evro.

Reply
aleksandarkv сеп 7, 2012 at 22:43

„gasprom mora u nas da ulozi 100 miliona“ da li normalan ti si…? ko sta mora…? treba da pevamo i za ovo sto nam daju…
slazem se da bi trebalo da vise ulazu i ne samo gasprom nego i svi ostali… ali nemoj da mlatis toliko, realno mogu i da uloze 100 mil. ali po malo narednih 15 godina ako se nastavi ovako….

Reply
Spartanac сеп 7, 2012 at 23:44

ti si u velikoj zabludi………Gaspromu se mnogo vise ispalti da ulozu u Zvezdu….aj ne 100,ali 20 miliona…..JER STO VISE ULAZU U SPORT,TO SU VISE OSLOBODJENI POREZA KOJE PLACAJU U RUSIJI!JEL SPONZORISANJEM GASPROM U VELIKOJ MERI PROMOVISE POVRATAK RUSIJE NA SVETSKU SCENU!!!ZATO I OVOLIKE TRANSFERE RADI ZENIT,A GASPROM JE DAO PARE ZA KAPELA DA BUDE SELEKTOR!!Ta kompanija ima cist profit od 4 milijarde….sto znaci da je obrt oko recimo 100 milijardi dolara….te im puca za petnaestak koje bi dali Zvezdi…svejedno je to duplo ako bi placali porez drzavi!!

Reply
Igor сеп 8, 2012 at 00:04

Djokovic je milioner, ima brdo para, pa zasto tebi nebi dao 100.000e???

Reply
MILAN KG сеп 8, 2012 at 00:02

ja nisam normalan mozda i nisam za sta da pevamo kad ne daju nista vidis u kakvom smo haosu samo velika finansijiska inekcija je spas za sto da ne uloze 100 miliona u narednih 5 godina npr to je tebi nerealno?! ako se ovako nastavi procicemo kao glazgov rendzers.

Reply
Realan сеп 8, 2012 at 07:35

Mislis da bi sa 100 miliona gazili JSD?

Reply
MILAN KG сеп 9, 2012 at 01:38

mi ih i u ovakvom stanju pobedjujemo oni nise merilo nase snage ls mi tu prppadamo a ne da se kitimo pobedama protiv pazara,grobara itd to se podrazumeva, za ruse to nije puno ako stvarno hoce da nam pomognu neka daju za 5 godina 100 miliona pa da vide sta je zvezda kakav zenit mi smo za te ruske klubove institucija kad mogu da daju za dva igraca 100 milki sto ne bih nama kao sponzori pa mi smo mi bilo kakav klub mi smo najveci klub koji oni spaonzorisu.

Reply
zvezda сеп 7, 2012 at 22:21

sto su pametni ovi iz Lav-a 🙂 da su sponzor samo partizanu ne bi prodali 100 piva godisnje 😉 a grobari se ponadali…

Reply
armija сеп 8, 2012 at 15:27

Zamisli koja je to bruka za njih, da im je generalni sponozor i nas sponzor i to ne generalni, nego tamo neki cetvrti-peti… 😀

Reply
Krkobabić je vanzemaljac сеп 7, 2012 at 21:52

kevo, daj jedan Lav da zalijemo 🙂

Reply
Vanja сеп 7, 2012 at 21:49

Odlicno, jedna plata u ponedeljak a sledeca oko bozica! A treba da trazimo od igraca da krvare na terenu, UPRAVA NAPOLjE!!!

Reply
Pop сеп 7, 2012 at 22:13

Sad ne valja što je uplaćena druga plata za 7 dana. Šta, bilo bolje bez plate? Ne razumem.

Reply
Vanja сеп 7, 2012 at 22:21

Pope brate, ne valja jer prije par dana je isplaceno pola plate a u ponedeljak jos pola, a vec za desetak dana dolazi avgustovska sto znaci da opet -7 i ocigledno je da ova uprava nije sposobna da stabilizuje klub, imaju sponzore podizu kredite i uvaljuju klub u jos vece dugove i jednostavno nemam niti jedan pozitivan komentar na racun ove uprave.

Reply
Mladen сеп 7, 2012 at 23:21

Ajde bre ne mlati … ova uprava ti je napravila tim koji vredi 40 miliona, a preuzela je klub sa Markom Blazicem, Saviom, Tutoricem, Pavlovicem, Brigelom i ostalim krsevima koje smo poklanjali kojekuda …osvojili su 2 Kupa, doveli su Gasprom, vratili navijace na stadion, oziveli Omladinsku skolu i sto je najvaznije sacuvali su klub od vec vidjene propasti i katanca, a za sve to vreme vracaju milione tudjih dugova, koje su napravile bivse uprave Toplica, Dan Tana, Ivic, Miskovic i ostala bagra … postujte bre malo tog Lukica koji trpi 3 godine niske udarce i pljuvanja raznog polusveta. a sve zbog Zvezde koju nenormalno voli !!!

Reply
boban сеп 7, 2012 at 23:52

…oni su najvise i zaduzili Zvezdu , ziv bio pa video..

Pop сеп 8, 2012 at 11:25

Bravo matori. One svetske lopurde iz jsd se oglašavaju preko svojih novina (Blic, Žurnal, SOS, Mondo itd. i svakog dana napišu nešto ružno o Zvezdi i Lukiću, a mi se primamo, teramo upravu. Znaju iz jsd-a odakle im preti najveća opasnost pa tamo i udaraju, a činjenice su sve što si rekao. Sve je tačno i ne može se poreći. Ovde ima bar 5 franjevca koji pod lažnim imenima ostavljaju svakojake komentare, a mi se i dalje primamo. Pokupili smo najbolje igrače koji postoje u Srbiji. Potrebno je strpljenje. I Džaja je stvarao tim 5 godina.

Leave a Comment