Moja Crvena Zvezda
Млађе категоријеФудбал

Саопштење ФК поводом инцидента на утакмици омладинаца

омладинска школа

У суботу, 25. августа, након завршетка утакмице Омладинске лиге између Црвене звезде и Војводине догодио се инцидент у коме су учествовали родитељи играча и једног и другог тима.

Према извештају сектора за безбедност фудбалског клуба Црвена звезда, поводом утакмице одигране на помоћном терену стадиона „Црвена звезда“ сукоб je почео међусобним вређањем једног фудбалер Војводине и гледаоца са трибина.

Током свих 90 минута меча између играча Војводине Стефана Николића и гледаоца трајао је вербални сукоб који је ескалирао по завршетку утакмице. Убрзо су се у епицентру догађаја нашли родитељи играча и једног и другог тима, приликом чега је дошло до гурања и метежа. На лице места брзо су стигле патроле полиције, утврдиле чињеничну ситуацију и свакако да ће надлежни органи из Министарства унутрашњих послова дати најбољи суд о свему што се догодило на утакмици Омладинске лиге. Такође фудбалски клуб Црвена звезда ће на све могуће начине сарађивати са надлежним органима у расветљавању овог случаја и доласку до праве истине.

Због свега што се догодило на мечу у суботу, фудбалски клуб Црвена звезда најискреније жали и нада се да се овакве и сличне ствари више неће понављати. Уједно, напомињемо да је ФК Црвена звезда предузео све неопходне мере и радње у организацији ове утакмице, а које предвиђају прописи.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

4 comments

Djoksonidis авг 27, 2012 at 20:16

I ja sam odavno protiv toga da Mozzartovi naslovi stoje pored nasih. Toliko toga je neistina i puko nagadjanje!!

Reply
marko авг 27, 2012 at 19:36

Pa zato mi ne mozemo da izbacimo iole kvalitetnog mladjeg igraca! Jer igraju tatini sinovi! (i sta kao javna je tajna da postoji cifra, za koju vase dete moze da obuce dres FKCZ) Zato nam mladje kategorije i propadajau! Jbsh titule u mladjim kategorijama, kada one sluze za izbacivanje igraca! A mi u poslednje vreme kuburimo sa time! A to bi trebalo da je osnovni izvor novih fudbalera za nas seniorski tim! A ne dovodjenje i placanje nekih ihraca van naseg kluba!
SRAMOTA ZA KLUB!

Reply
Severac авг 27, 2012 at 19:21

Šta god da se zbilo, nadam se da će se „stvar“ isterati do kraja, pre svega u interesu našeg kluba. Drugo bi hteo reći da Čović i uprava KK treba da prestanu sa dopisivanjem i spuštanjem na nivo osobe za koju bi samo mogao da napišem ono što administrator sigurno neće dozvoliti. TREĆE, ne razumem zašto ovaj sajt još sarađuje sa MOZZART-om. PA POGLEDAJTE SAMO NASLOVE U DESNOM UGLU OVOG NAŠEG SAJTA. STRAŠNO. Ako za jedan dan nisu „iskopali-izmislili“ bar pet afera oko CZ, kao da nisu ni postojali!

Reply
MILAN KG авг 27, 2012 at 19:12

zato nam je fudbal tu gde je haos.

Reply

Leave a Comment