Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Koroman ne razume zvižduke

Ognjen Koroman

Zvižduci upućeni pojedinim igračima i ponekad celoj ekipi na utakmici sa Borcem iz Banja Luke, zasmetali su ne samo mnogima na tribinama, nego naravno i samim fudbalerima.

„Zaista mi nije jasno zašto su zvižduci sa zapadne tribine počeli već u 10. minutu. Znam da navijači očekuju više od ekipe, istina je da smo ostali dužni partijom koju smo prikazali, posebno u prvom poluvremenu, ali ne vidim da bi to trebalo da bude razlog za zvižduke Kaduu i meni“, rekao je Ognjen Koroman za „Novosti“.

„Nije bilo najsjajnije prvo poluvreme, to ne bi trebalo posebno da se apostrofira. Drugo smo odigrali znatno bolje, ali tek dolazi ono pravo, samim tim je rano za bilo kakve zaključke i prognoze. Zvučaće kao fraza, ali noge su još teške, kad se osvežimo biće bolja slika. Konfuzan sam sa loptom, to se posebno dobro videlo u prvom poluvremenu. Jedan od razloga je svakako i preterana želja. Znam da mogu i moram mnogo bolje. Kada se ekipa bolje uigra doći će, nadam se, do izražaja i individualni kvaliteti“, rekao je zamenik kapitena Crvene zvezde.

Koroman ističe da očekuje bolje igre na proleće.

„U nedelju protiv Borca nismo baš delovali ofanzivno. Bez obzira na to verujem da će sve doći na svoje mesto. Očekujem bolju Zvezdu u prolećnom delu prvenstva, međutim, trebalo bi svima da bude jasno da razlika u odnosu na jesen ne može da bude ogromna. Siguran sam da smo sa Evandrom, Borhom i Ćosićem mnogo dobili, očekujem i da Milovanović povratkom u tim doprinese većoj čvrstini veznog reda.“

Повезане вести

21 comments

Comments are closed.