Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Награде за колекционаре

Маркетинг служба фудбалског клуба Црвена звезда наставља са пријатним изненађењима за верне навијаче, јер је овај пут припремила вредне награде за Звездине колекционаре! Наиме, првих 20 навијача Звезде, који до 24. јула донесу све примерке званичних програма утакмица Црвене звезде на Маракани из прошле сезоне, односно укупно 16 издатих бројева популарних Звездиних брошура, биће награђени Звездиним сезонским картама за западну трибину! Комплет сакупљених брошура можете донети радним данима од 9-17 часова у просторије Маркетинга ФК Црвена звезда.

Са овом акцијом наставићемо и наредне сезоне, а официјелни програми утакмица Црвене звезде на нашем највећем стадиону биће обогаћени новим и унапређеним дизајном, али свакако и квалитетним садржајем. Брошуре се и убудуће могу набавити на штандовима испред стадиона, на благајни и унутар Red Star Shop-a. Важно је напоменути де се Звездине брошуре не рециклирају, већ се чувају, тако да представљају свејеврсно писано „сведочанство“ о верности и припадности клубу за који навијате и који толико много волите, а истовремено и сачувани траг Звездине богате историје.

Сакупите све примерке брошура и у наредној сезони, па ћемо Вас као пасиониране колекционаре, као и сада, такође обрадовати са вредним наградама.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

18 comments

ALcaponeDeLiJa јул 12, 2012 at 20:41

Sad sam cuo od jednog prijatelja,inace taj prijatelj je novinar,neznam dal smijem da napisem ovde kojeg lista,nema veze ja cu napsiat a ako se nesme neka admin izbrise,u pitanju je jedan novinar koji radi za Blic,inace je iz grada odakle sma i ja i dobri smo jos iz detinjstva…kaze mi tip provereno da je tole lopuza zatrazio od platinija 20 miliona evra uz obecanje da ce reprezentacija obezbedit u naredne 4 godine jos toliko znaci jos 15 miliona evra i da se u beogradu gradi stadion,pazite sada ovo,da se u beogradu gradi stadion na kome bi se 2020 godine igrala jedna ili nekoliko utakmica prvenstva evrope cionimi s ed aon rece,posto paltini hoce da se 2020 igra prvenstvo sirom sveta ili tacnjie u 14 zemalja…stadion bi bio moderan i nov,e sad sve bi to bilo super da lopov nije odlucio da taj stadion posle tog prvenstva dodeli groblju a da pasnjak vrate vojsci,posto ih drzava pritiska na to…pazi ti molim te lopovluka,znaci groblje bi dobilo bez ulozenog dinara nov i moderan stadion,dzabalane a zna se ko bi dobio ono sto bi bilo u sklopu toga svega,mislim na poslovne prostore i ostale zezancije,procente i ostalo…a jedino sto bi moglo sprecit ovo jeste da turci neposustanu pod pritiscima i neodustanu od tog prvenstva 2020 je rce ga izgled aoni jedini moci organizovat sami,jedini su ponudli bankarske i sve ostale garancije…strasno dokle to ide a ovam prosipa postenje,informacija milijardu posto tacna,a to sam nacuo jos jos pre 2 godine kad je vojska rekla partiznau cak je to bilo i u jednim novinama da ce se taj problem morati resiti u narednihi 5 godina jer vojsci mora pripast ono sto joj pripada i nema drugog resenja,jbt!

Reply
n јул 12, 2012 at 21:50

svasta se moze cuti danas…

Reply
goran јул 12, 2012 at 17:42

ljudi imam jedno pitanje dali zna mozda neko dali moze da se igra fudbal PES 2012 preko interneta
hvala unapred

Reply
Подразумевани веб места јул 12, 2012 at 18:02

naravno da moze ali kada kupis orginal cd…:)

Reply
n јул 12, 2012 at 21:49

Ja cepam fifu preko neta :).Razbijam,inace ako neko ima profil neka kaze , pa da igramo.

Reply
crvena zvezda јул 12, 2012 at 17:34

kako bi mogao da narucim te casopise

Reply
Sveta Predić јул 12, 2012 at 20:42

nisu to casopisi nego programi koji se kupuju pre svake utakmice.mislim da ih ima u shopu.mislim na ove od prosle godine.Inace,to je navijacka kultura u engleskoj,da se pre utakmice uzima program,sa izjavama,sastavima,itd.

Reply
Zoran јул 12, 2012 at 15:43

Koja budala lepi minuse, Ne razumem zasto minus na moje pitanje i odgovor, kakvih sve kretena ovde ima, niti kome treba da se svidja a niti da daje minuse, pitanje je znak pomoci za nesto sto neznas a zelis da saznas pa je stoga i postavljeno pitanje.

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 12, 2012 at 16:38

Ma ima grobara,baksuzi,kompleksi ih drmaju kao struja:)

Reply
Zoran јул 12, 2012 at 13:40

Pitanje za admina?; kako mogu da se predplatim na magazin moja zvezda da mi dolazi na kucnu adresu,posto kod nas U RS ne dolazi vise? Pozz

Reply
Sveta Predić јул 12, 2012 at 13:44

Najbolje je da kontaktiras direktno marketing za tu informaciju.Nisam siguran da sam video da negde pise da je predvidjena pretplata,ali pokusaj da kontaktiras klub pa na taj nacin da se informises.

Reply
Zoran јул 12, 2012 at 13:52

Ok hvala… Kod nas nema nigde da se kupi, dolazilo jeste ali vise ne, zvao sam i distributera za RS za info ali ni oni nista neznaju.

Reply
Nenad јул 12, 2012 at 15:48

Zivo me zanima ko je ovaj lik sto je svakom lupio po jedan minus na komentarima. Stvarno zalosno.

Reply
Sveta Predić јул 12, 2012 at 16:00

Neko veoma zaludan i sa kompleksima. 🙂

ALcaponeDeLiJa јул 12, 2012 at 16:37

Sad bas ja to kontam,na prosloj vesti neki decko stavio pesmu Delija:),i neko mu lupio 3 minusa i ja bas napisem,dal je moguce da ovde dolaze grobari:),jer mi nije jasno d amoze postojat toliki kompleksas i d anekom stavis minus a ko biva si zvezdas:),pa nemoras gledat predpostavis sta je i stavis plus ili iskuliras,tip ima 3 minusa:),tako nemojte ni ovaj jedna na ovoj vesti ili temi da vas cudi:))),kompleksi su cudo:).pozdrav!

Cigani... јул 12, 2012 at 18:26

znaci posecuju nas tri grobara :DDD

Reply
Sveta Predić јул 12, 2012 at 13:28

Bravo za ovo!

Reply
toplana јул 12, 2012 at 13:13

Svaka cast za ovo! Znaci i sledece sezone mogu da se dobiju sezonske za zapad ako skupljas Zvezdin casopis…:)

Reply

Leave a Comment