Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Максимовић: „Најважнији део припрема“

Након само шест месеци проведених у Црвеној звезди Никола Максимовић се спрема да у наредној сезони буде командант одбране најтрофејнијег српског клуба. Нимало лак задатак за младог дефанзивца, међутим играма за црвено-беле и посебно против репрезентација Француске и Шведске током недавне репрезентативне акције, показао је да је играч кадар да одговори највишим захтевима.

– То је било велико искуство за мене. Свакако да сам много добио на самопоуздању и искуству током играња за Србију. Такође, остали смо без Тошића, али верујем да ће стручни штаб наћи адекватну замену за њега и да ће се мој нови пар у штоперском тандему, брзо уклопити и адаптирати на нашу игру – изјавио је Макса.

Напори којима су изложени наши фудбалер од стране кондиционог тренера Радаковића у Словенији нису нимало лаки. Напротив, ради се паклено.

– Заиста је тешко. Али ово је најважнији део у коме стварамо основу за наредну полусезону. Издржавамо, морамо, не жалимо се. Времена до почетке сезоне нема много, већ у понедељак је жреб за друго коло квалификација које се игра 19. јуна. Немам никакве жеље када је у питању противник, мислим да смо фаворити кога год да извучемо у овој фази, а срећа нека нас послужи када се буде одлучивало о уласку у групе – прижељкује млади Ужичанин.

У хотелу „Рогла и Плања“ играчи углавном одмарају и друже се по собама. Максин цимер је Касалица.

– Са њим сам био цимер и у претходном клубу, тако је сада и у Звезди. Иначе највише времена ван собе проводим са Луком Миливојевићем, јер се дуго познајемо, играли смо заједно и у младој репрезентацији, и некако сам се са њим најбоље уклопио – закључио је Максимовић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

4 comments

Zvezdaš јун 24, 2012 at 15:42

Valjda 19. jula* 🙂

Reply
Icaaa јун 24, 2012 at 14:10

kako mozemo da se izvucemo iz krize?
pa lako,da prestanemo da dovodimo stranca sa astronomskim platama za nase uslove (paseko 360,evandro 300,borha 250 ako se ne varam)…
vise forsirati svoju decu i dovoditi najbolje iz srbije(sto se i radi)…
znaci na dobrom smo putu ,pustite Tosica i bolje je sto je otisao,ne znam Spajica ali sam podatak da je bio kapiten svih mladjih kategorija Zvezde,sada kad je Mijalovic otisao za A tim bio jednu tekmu kapiten omladinaca,kapiten Sopot to vam nesto govori 🙂 Bolje takav jedan igrac da igra za godisnju platu 50.000k nego da igra Tosic za godisnju platu 360.000k koliko mu je nudjeno 🙂 Dolaze novi veliki talenti : Cikic,Savicevic,Simic,Ozegovic,Spajic,Stojkovic,Lukovic,Djurickovic,Kirovski,Dmitrovic,mali Jovic ubica itd, uz te klince Milivojevic,Mijailovic,Kasalica,Mladenovic,Maksimovic,Milunovic,Lazovic i mi imamo odlican tim,svaki pocetak ej tezak zato samo polako doce to sve na svoje,pozdrav delije i izvinite na malo duzem komentaru 🙂

Reply
Mladjen јун 24, 2012 at 14:08

Da li neko zna ko su nam potencijalni protivnici u ovom kolu?

Reply
Šeša јун 25, 2012 at 07:36

Imaš na redstarbelgrade.info, pretraži tamo..

Reply

Leave a Comment