Moja Crvena Zvezda
ОсталоЏудо

Бунчић кадетски првак Европе!

Наш Страхиња Бунчић ( до 66 кг) тријумфовао је у финалном мечу са Петром Задром из Босне и Херцеговине на Европском кадетском првенству у Бару чиме се уједно уписао златним словима у српску спортску историју.

Страхиња Бунчић репрезентативац Србије и узданица Црвене звезде одлично је почео учешће на шампиоанту Старог континента за кадете. Звездин млади ас одличну џудоку из Азербејџана Махарама Махарамова савладао је бацањем које је оцењено џукоом.

У другом колу Страхиња Бунчић био је бољи од одличног Украјинца Резе Месаблишвилија. Са два џукоа Бунчић је изборио пролаз у треће коло шампионата Старог континента за кадете. Узданица репрезентације Србије тријумфовао је и у трећем дуелу на ЕП са одличним Хрватом Михаелом Тополовцем.

Ни у полуфиналном мечу са Грузијцем Бачаном Болквадзеом наш Страхиња није дозволио изненађење. Ипоном ефектно Звездин ас је изборио учешће у великом финалу.

Да је створен за велика дела млади Звездин ас јасно је доказао у борби за најсјајније одличје у коме је вазаријем савладо репрезентативца БиХ Петра Задра. Тријумфом на ЕП у Бару Страхиња Бунчић исписао је нове странице српске спортске историје као први освајач златне медаље до сада у кадетској конкуренцији.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

Повезане вести

2 comments

njaVa јун 23, 2012 at 22:01

TI SI ZVEZDIN CETNIK STRAHINJA!!! 🙂

Reply
marko јун 23, 2012 at 21:15

Bravo! Bravo!

Reply

Leave a Comment