Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Ко ће заменити Душка Тошића?

Armando Lozano

Сада већ дефинитивни одлазак Душка Тошића у редове турског Генчлербирлигија отвара питање његове замене. Као што су поједини интернет портали већ јавили, тренер Роберт Просинечки је одмах по сазнању дефинитивне Тошићеве одлуке кренуо у потражњу за адекватном заменом, а како се сазнаје у питању ће бити Шпанац и то фудбалер који је претходне сезоне наступао за Барселону „Б“. Уз све то, истакнуто је и да је будући центархалф наше екипе у овом моменту слободан агент.

Краћим истраживањем на светској мрежи лако се може доћи до имена потенцијалних појачања. Некако сама по себи издвојило се само једно име, Армандо Лозано Санчез.

Армандо Лозано Санчез рођен је 16. децембра 1984. године у Мотрилу, Андалузија-Шпанија. Двадесетседмогодишњи централни бек висок је 187 цм и у претходној сезони је за екипу Барселоне „Б“ у шпанској Сегунди забележио 23 наступа, а био је и стрелац једног поготка. Лозано је уговором везан за каталонски клуб још свега десетак дана, пошто му уговорна обавеза истиче за десетак дана, 30. јуна.

Током досадашње каријере Лозано је наступао за Мотрил, Малагу „Б“, Лос Паласиос, Малагу, Леванте „Б“, Леванте и Картагену. Члан Барселоне „Б“ је од 2009. године и у том периоду је забележио 51 наступ и постигао два поготка.

 

Повезане вести

61 comments

Ivan јун 23, 2012 at 15:30

Mislim da bi trebalo, dati sansu mladjima, ali ipak on je neki kvalitet i siguran sam da bi znacajno pomogao u zadnjoj liniji, ipak je i isao na turneje sa prvim timom Barse i trenirao, tako da je suvisno govoriti o njegovim kvalitetima… Poz za sve Zvezdase iz CG! 🙂

Reply
Uros јун 22, 2012 at 12:49

Kako nasi strucnjaci traze pojacanja uverili smo se proteklih par godina,jednu sezonu pocinjemo sa jednim stoperom,drugu sa jednim napadacem,evo ovu pocinjemo bez pola tima iako smo dobijali obecanja da se kostur tima cuva.Mozda je zamena za Tosica cuveni centarhalf Salata koji je bio na pragu naseg kluba pre dve godine,a mozda je zamena neki rajin kec iz rukava,a mozda ce nam zamenu ili alternativu kako ovde neki vole da kazu pronaci savetnik vesic.Jad i beda dragi moji Zvezdasi,po meni iz ove bule jedino bog i Robi mogu da nas izvade,kako ne znam,ali sigurno znam da lolek(lukic) i bolek(bucko) ne mogu da nas izvade iz krize.lukicu odlazi Covica za predsednika.Pozdrav svim pravim Zvezdasima!!!!!

Reply
Jovan јун 22, 2012 at 12:46

ali msm da bi idealno bilo kada bi doveli STEPANOVA! Slobodan je igrac ljudi , imamo i nasu decu Spajica – Krnetu mozemo dovesti Maslaca

Reply
Delija јун 22, 2012 at 12:13

Pored Spajica i Krneta mi trazimo nekog spanca…prsli smo

Reply
Mimi јун 22, 2012 at 11:11

ne trebaju nama igraci iz Barselone B…nece oni sigurno igrati onako kako znaju..briga njih da se lome u nasoj ligi…treba dovesti Stepanova..

Reply
cole јун 23, 2012 at 16:45

a stepanova mislis boli uvo da se lomi u nasoj ligi za sicu od para koju mi realno mozemo da mu ponudimo

Reply
leoalegro јун 22, 2012 at 09:41

bio je i kapiten barcelone b ….

Reply
JovanKG јун 22, 2012 at 03:16

http://www.mojacrvenazvezda.net/wp-content/uploads/2012/06/armando-lozano2.jpg Klasicna slika coveka koji se smorio od fudbala 😀

Reply
Srdjan јун 22, 2012 at 01:11

Strasnog li pojacanja covjek u najbljim godinama cami u Barseloni B. Da nesto valja ne bi bio slobodan za desetak dana. Tesko da bi promakao spanskim klubovima. Valjda postoji neki mladji stoper u nasoj ligi koji ce unijeti energiju a ne ovaj koji ce doci da uzme koji dinar i da bjezi.

Reply
Zvezdas Rijeka јун 22, 2012 at 09:49

Pa naravno da je za nas to pojacanje s obzirom na nase financijsko stanje koje je ziva sprdnja a da ne govorimo kakva je kompletna liga i kako nam klubovi prolaze, samo smo evropsko fudbalsko dno i jos se bahatimo kako nam ne valja igrac Barcelone B.
On igra prijatelju ligu koja je u top 10-12 liga evrope bez obzira sto je to drugi razred spanskog fudbala, ta liga je izuzetno jaka i teska.

Reply
Milan јун 22, 2012 at 00:21

Ovaj igrac vredi svega 300.000 sudeci po sajtu *transfermarkt.de …
Tako da je moguce !

Reply
Pop јун 22, 2012 at 00:03

Nemoguće da nema neki dobar stoper iz omladinskog pogona

Reply
Dzony јун 21, 2012 at 23:07

samo vas molim da ne pisete o igracima barse koji mogu da dodju ali vas molim !!!! zato sto je sve laz prosle godine pisali za telja covek igrao ove sezone protiv reala el classico i sad ce da ga prodaju 10 miliona onda Rodrigo i onaj drugi imaju ponude od 3 do 5 miliona a i oni sto su u barcelonu B gleda ih skoro citav svet i sve da barca oce da ih da nece oni da dodju zato vas molim da ne pisete vise o ovome !

Reply
Dzony јун 21, 2012 at 23:06

samo vas molim da ne pisete o igracima barse koji mogu da dodju ali vas molim !!!! zato sto je sve laz prosle godine pisali za telja covek igrao ove sezone protiv reala el classico i sad ce da ga prodaju 10 miliona onda Rodrigo i drugi igraci imaju ponude od 3 do 5 miliona a i oni sto su u barcelonu B gleda ih skoro citav svet i sve da barca oce da ih da nece oni da dodju zato vas molim da ne pisete vise o ovome !
Realna opcija je Stepanov koji je slobodan a opet ima kvalitet ili tako neki igrac a igrace barce se ostavite jer od toga nema nista samo dajete laznu narodu koji se kasnije razocara kao sto je bilo prosle godine i neke kritikuju upravu zbog toga pa kako oni da nagovore igraca da iz Barcelona B koja iako je B sedam puta je jaca od svih timova u JSL-U dodje da igra u zvezdu Barcelona B mu je odskocna daska a oni iz barce zvezdu nevide kao odskocnu dasku odnosno vide je ali im je veca u Barci !!

Reply
boris јун 21, 2012 at 22:52

dolazi nemanja vidic posto je povredjen nema mjesta u mancesteru kad se oporavi pa ce ferguson da ga posalje u zvezdu na kaljejne

Reply
milos 90 јун 21, 2012 at 22:10

Dovesti Stepanova!!!! koga drugog,ima kvalitet,iskustva……..

Reply
joca јун 21, 2012 at 22:52

mi nemamo pare, shvatite jednom to je igrac koji hoce pare koji se navikao gde god da igra da ima solidnu platu, voleo bi da dodje ali nece da dolazi u klub gde mu je plata mnogo manja i ne bas sigurna!!!!!

Reply
Quaresma јун 21, 2012 at 21:54

Dovesti Nikolu Vujadinovica iz Udinezea!!!!

Reply
sale zvezda јун 22, 2012 at 16:04

mislim da je to pravo resenje, cak mozda kvalitetije od tosica

Reply
vesly јун 21, 2012 at 21:30

Dovesti(po meni) :Zocevic(borac cacak) moze da igra i centralnog i zadnjeg veznog….on i Micko najbolji zadnji vezni u nasoj ligi!!
Stepanov(Bursa) ima kvalitet i iskusan je!!
Ninkovic(Kijev) o njemu ne treba govoriti! 😀
ROBI VERUJEM DA NECES POGRESITI SA POJAACANJIMA!!! 🙂 Zvezda OoOOOoooO Zvezda oOOOOoooOOOOoOOOOO

Reply
Dimitrije Živanović јун 21, 2012 at 21:25

Nevjerujem Bucku kada kaže „Traži se pojačanje“. Kod nas se izgleda ništa ne radi sve dok ne dođe „5 do 12“. Trebali smo na vrijeme da osiguramo štopera, d.beka i d.krilo jer se znalo da će ovi 100% otići. Za koji dan polazimo na pripreme,a pojačanje koje dođe poslije priprema nije pojačanje, i opet ćemo nekoga čekati da se „adaptira,uigra,navikne na našu hranu“ itd,itd

Reply
Робееен јун 21, 2012 at 21:25

Tosic-iskreno bojao sam se kad sam video da on igra stopera msm za proslu sezonu!Predproslu sezonu je bio rupa u odbrani,ali ove je odigrao eksta…msm da ima boljih stopera od Tosketa….sao treba sada da ostavimo Lazovica(od tosketovog transfera treba da mu podignemo platu,samo da ostane i traku kapitensku)……Ceka se stoper,kreator…..

Reply
dusan јун 21, 2012 at 21:03

na prodaju je sve sto je u nasem pogonu i za sta se ponude iole ozbiljnije pare. pocinju ponovo spinovi sa ovima iz barselone b da bi izgledalo kako i mi nekoga jurimo, ali ce se naravno pojaviti buca da to demantuje. ono sto me jedino interesuje to je kako ce sada da obrazloze da je dug bio 40 miliona, a da su onda prodali lazovica, tosica, mikica, milivojevica za ukupno 8 miliona, pa je dug sada 42 miliona evra. ali veliki su to matematicari i filosofi – stefanovic, lukic i ostali – naci ce oni neku matematicku teoremu po kojoj je 40-8=46. vidim takodje i da se radilo ponovo vizionarski u oovom prelaznom roku – knezevic iz borca nam ne treba jer imamo lazovica i necemo da gomilamo igrace. knezevic je sada u nk partizan, a lazovic je otisao. jer i dalje ne gomilamo igrace? XOPOP!

Reply
СрђанПАЦЗ јун 21, 2012 at 23:52

Брате свака част.Свака ти ја ка Његошева 🙂 само муљају нешто овце да им даш продали би за прве паре које добију.Они би Роналда успели д апродају за 200.000само да добију кинту

Reply
Delija Loznica јун 21, 2012 at 20:56

kakav Sanchez,imamo Krnetu i kraj.Moze neki klinac ili stoperi iz Manchestera

Reply
Republika Srpska јун 21, 2012 at 20:26

nije me dugo bilo ali ispostavilo se kao ispravno da sva moja kritikovanja lukica i kompanije su se obistinila.ali sam za svaku rijec protiv njih dobijao po jedan minu ajde da vas sad cujem sticenici lukica i kompanije kad posle ove rasprodaje opet ostanemo bez titule sta cemo onda hocte cutati ovoj kompanij ili ce te ih otjerati kao sto ste i dzaju.poz iz RS ZVEZDA ZA ZIVOT CEO

Reply
gizmod јун 22, 2012 at 08:18

ne seri bre, da nije lukica i te kompanije koju pljujes jer si tako cuo da treba, sad zvezdu ne bi ni gledao!

Reply
1993 јун 22, 2012 at 09:38

Ajde ne lupaj, kakav Lukic i kompanija, mazu oci ljudima … Ja sam sad definitivno odustao od gledanja Zvezde, samo cu da navijam jer me ne interesuje vise ta prica, kad se vrati Dzaja ako se uopste vrati onda cu gledati fudbal do tad mi je svejedno i da ispadnemo iz lige.

Reply
era јун 21, 2012 at 20:03

Razmisljao sam nesto…posto 5 miliona za Lazovica i 600.000 za Tosica necemo verovatno koristiti da dovedemo pojacanja, vec cemo traziti slobodne igrace, nesto sam sklopio. Mijailovic na stopera, a u vezu ubaciti Kadua (naravno ako ostane) i Milivojevica pomeriti na zadnjeg veznog.
Bajkovic
Stojkovic-Mijailovic-Maksimovic-Mladenovic
Milivojevic
Evandro-Kadu
Kasalica-Babalj-Milunovic

Pa nek je Bog u pomoci…:)

Reply
Igor јун 21, 2012 at 20:50

Pa da nam stopera igra zanji vezni, krilo napadac, golman da nam bude bek itd…

Reply
Tomica јун 22, 2012 at 10:22

micko je jedno vreme igrao stopera kao zamena za nekog,nzm tacno kog..(msm da je bio zamena za bas tosica!!!)

Reply
volim zvezdu јун 22, 2012 at 01:00

ovde ni bog ne pomaze…

Reply
Galis јун 21, 2012 at 19:57

I sta sad mi da radimo? Da cekamo opet bar dve godine da neko stasa pa da se opet samo ponadamo tituli ? Ali samo ponadamo jer ce i to da prodaju prerano. Ocekujem sutra neku ponudu za Mijailovica koju ne mogu da odbiju, pa tako redom….Lukicu idi u politicare, dobro ti ide. Kvalitetno prodajes maglu kao i oni…

Reply
marko јун 21, 2012 at 20:33

Pa pazi ovako, ovi sto su dosli u zimskom prelaznom roku, potpisali su svi, ja mislim na 3god… Tako da je njihova prodaja neminovna na godinu dana pre isteka ugovora ako zelimo da zaradimo nesto… I da se ne lazemo, od produzenja saradnje nema nista… Iako bi mi to voleli…

Reply
cira јун 21, 2012 at 19:56

Ne razumem da li mi trazimo slobodnog,jeftinog igraca ili dobrog igraca?
Ako smo vec prodali Darka i Tosica osnovni je red da ulozimo vecinu tog novca u pojacanja ili se ja varam?Nudili su Lazi i Tosicu 300-400 000 po sezoni,a svi dobro znamo da solidan igrac ne igra ispod 600 000 Dovedite takva 3-4 igraca i ovi odlasci se nece ni osetiti,cak sta vise…

Reply
dusan јун 21, 2012 at 21:12

mi trazimo igraca koji ne kosta nista i na kome ce neko od ovih bajnih tzv. menadzera da uzme par desetina hiljada. nema bre profesionalnog fudbala bez para. odnosno ima, ali sa ispadanjem pre nego sto takmicenje u evropi pocne, sa mucenjem po novom pazaru, kragujevcu, subotici, nisu…. i pricanjem da ove sezone nije bas najbolje, ali sledece godine ima da bude pesma. nama je jedan od dva glavna igraca otisao u tursku, a vrednost transfera je 600 hiljada evra!? to gde smo mi sada tu je radnicki iz nisa bio 1990. godine.

Reply
ds јун 21, 2012 at 19:50

Nema sanse da bilo ko dodje,pa zar ste zaboravili koga imamo u upravi?!
Iako dodje neko to ce biti neki klinac kao sto je Krneta…
Siguran sam da ovi nasi jadnici nece naci dostojnu zamenu….

Reply
Dragan BL јун 21, 2012 at 19:37

Evo ga sad i Mikić…..ooo živote…izgleda da je Robi sutra na redu :(((((( kakav dan jbteee…
http://www.mozzartsport.com/vesti/na-marakani-kao-na-traci–ode-i-mikic

Reply
Delija032 јун 21, 2012 at 20:38

Za njega mi brate nije čudno,godinu dana već odlazi,vreme mu je!!!!
Sledeći su Kadu i Čava,e sve preko toga je za čupanje kose!!!!!
Znam samo da ćemo biti jači na toj poziciji,kao i da ćemo imati jaču ekipu,veruj Robiju ako nećeš glavešinama!

Reply
Igor јун 21, 2012 at 20:52

Pa neka ide Mikic. Nije tako dobar igrac da placemo za njim. Srecno mu bilo.

Reply
ssss јун 21, 2012 at 19:36

stepanov ili medojevic na pozajmici

Reply
Delija032 јун 21, 2012 at 20:41

Ma jok,nema razigravanja tuđih igrača-naćiće boljeg štopera videćeš!!!!!!!

Reply
Shmickey јун 21, 2012 at 19:21

A oglasio se i „dragi nam“ ruznal…. Asamoa u NP… http://www.zurnal.rs/2012/06/21/zvezda-pozajmljuje-asamou-novom-pazaru/index.html

Reply
ssss јун 21, 2012 at 19:15

ljudi secate se kad su uskocili u prvi tim vidic, i ostali… nadam se da ce spaic i krneta biti barem pola od toga

Reply
Ненад јун 21, 2012 at 19:14

MALAGA B i LEVANTE B????? ALO BRE, PA KO SU TI FUDBALSKI PATULJCI, PA JOS B EKIPE?!!!! COVECE , MI SMO SAMPIONI EVROPE BRE, SPALI SMO DA NAM POJACANJA BUDE IZ SPANSKIH B TIMOVA!!! UPRAVA NAPOLJEEEEEEEEE!!!!

Reply
MILOS јун 21, 2012 at 19:19

mi nismo sampioni,mi smo bili sampioni a i po danasnjim dogadjajima valjda vidis na kom je nivou klub,uostalom kao i citava srbija,na dnu…zao mi ja ako to do sada nisi video…

Reply
jovan јун 21, 2012 at 19:59

Pa kad ne mozemo Pujola jbg
A sta ce nam spanci mozda i ovaj Nenadic dobar

Reply
Collonelo јун 21, 2012 at 20:42

Nesto nisam primetio da sampioni evrope dovode pojacanj za 300.000-400.000e !!!Bili smo sad smo niko i nista…Surova realnost !!!

Reply
Delija јун 21, 2012 at 19:11

I sad ce da se licitira sa imenima igraca Barselone B. E pa ovo je stvarno cirkus!

Reply
Nicky јун 21, 2012 at 19:09

Toliko o gradjenju tima za buducnost…
A nasa deca nek sede na klupi.

Reply
miki јун 21, 2012 at 19:04

Ludaci iz uprave opet prave istu gresku! Nisu ni trebali da ga vrate pod istim uslovima. Covek je lagano propadao u Betisu i da ga mi nismo vratili propao bi skroz. Stvarno ne znam dokle vise potpisivanje gluoavih ugovora. Titula je i onako bila izgubljena, bolje da smo gurnuli nekoga u vatru umesto sto smo tosicu dizali cenu, ovako je pokazao ko je i sta kao sto nas je ispalio prosle godine… Jos jednom ne mogu da verujem koliko imamo tupave ljude u upravi!

Reply
Slobodan јун 21, 2012 at 19:08

Taj ugovor po njegovom povratku nije mogao da se promeni, a kada se vratio iz Betisa svi smo se radovali… Sada nam je jasno kakav je covek, ili je on zaparavo samo decko sa niskim kojeficijentom inteligencije, jer da je ostao ustalio bi se u reprenzentaciji i sve bi za njega bilo drugacije… Ovako ce pojesti sam svoje g…. , kao sto ga je pojeo kad je otisao u Betis…

Reply
nebo јун 21, 2012 at 18:50

A najvaznije je sto je slobodan …a ovamo sto se vucarao po osrednjim B ekipama nema veze ,nisu naucili skolu od zimus kada su pogodili sa pojacanjima ,svi se uklopili osim naravno Asamoe ,koji je stranac…

Reply
Savo јун 21, 2012 at 18:50

Daj bre sta vam je, kakav Lozano. Pa koji zapadnjak hoce da dodje u Srbiju da igra fudbal, nema takvog, ne zamlacujte nas.

Reply
era јун 21, 2012 at 18:49

Ko garantuje da ce on doci? Pa sta ako je slobodan igrac? A pogledajte mu klubove. Igrao za Malagu B i Levante B. Najvise je kostao 275 hiljada. I po cemu je on kvalitetan? Po tome sto je Spanac i po tome sto igra za Barsu B? Ko zna otkud on u Barsi, ko mu je deda ili tata.

Reply
Vladimir јун 21, 2012 at 18:55

Наведено је да ово представља само анализу играча Барселоне „Б“. На више места је апострофирано да играч стиже баш из другог тима каталонске екипе, па је у питању искључиво нагађање, тј. сагледавање ко би евентуално могао стићи.

Reply
nscz јун 21, 2012 at 19:29

ali ako je u pitanju spanac sa platom manjom od 250 000 onda mozemo ocekivati igraca sa ovakvom biografijom!

Reply
Filip јун 21, 2012 at 18:49

realno barselona b je jaca od svakog kluba iz nase lige pa ako je tamo igrao prvu postavu bice odlicno pojacanje.

Reply
ds јун 21, 2012 at 18:45

naravno da ce doci, ko koga vise laze, prodajte sve redom da se vise ne nadamo nicem

Reply
cax јун 21, 2012 at 18:45

zamenice ga Spajic i bice 5x bolji od Tosica….

Reply
stefan delija јун 21, 2012 at 19:02

nadam se da ce igrati spajic i krneta je dobar neznam sta ima cabe da trosimo pare 😉

Reply

Leave a Comment