Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Мићко: „Остао бих још две-три године на Маракани“

Срђан Мијаиловић
Срђан Мијаиловић
Срђан Мијаиловић

Млади Срђан Мијаиловић је пре нешто више од годину дана прекомандован из кадетског тима Црвене звезде директно у први тим, а данас је репезентативац Србије код селектора Синише Михајловића. Метеорски успон младог везисте не чуди када се зна шта наш фудбалер све ради на терену и какве партије пружа, како на месту задњег везног, тако и штопера.

За „Новости“ Мићко је прокоментарисао како су протекли дани у репрезентацији.

„Супер, упознали смо се, рекао је шта од нас очекује. Сада је све на нама. Свима је жеља да добро репрезентујемо Србију, да против три јаке селекције оставимо и добар утисак, а и да забележимо повољан резултат“, рекао је млади играч и прокоментарисао протеклу сезону.

„Освојили смо Куп и некако покрили сезону. Пролећни део наговестио је велику будућност и наредну сезону у којој морамо да вратимо титулу.“

Срђан није сигуран да ли ће Звезда у нову сезону са њим, али се нада да ће продужити уговор.

„То не знам. Истиче ми уговор у децембру, клуб нуди нови, па ћемо видети шта ће бити кад се вратим из Шведске. Ја бих остао још две-три године на ”Маракани”, да освојим неколико титула па да мирно одем, али није све баш тако једноставно. Понуда има, то није спорно. Ипак, све је у рукама Звезде.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

Повезане вести

77 comments

jovo-delija-republika srpska-brcko мај 27, 2012 at 14:29

Izvinjavam se na pravopisu,ali sam se toliko iznervirao citaju ove nase vesti da neznam vise sta pisem…jos treba micko ode bez obestecenja,sa 18 godina a vredi 3-4 miliona 10000000000000%…dete 18 godina a nema ugovor,strasno.pa onda ovo u vezi ninkovica,tako nemojte zamerit na pravopisu!

Reply
jovo-delija-republika srpska-brcko мај 27, 2012 at 14:26

nema se para,nema skutinga,decko 18 godina jedva napunio a istice mu ugovrna zimu,pa sta rade ,da nema robija mi bi bili 5 -6 u ligi,nemogu da verujem sta se radi…ja znam da para nema,ali da je doslo dovde nemogu da verujem!

Reply
jing мај 25, 2012 at 15:06

šta bi tek bilo da je rekao da sl godine ide..o.o. pa za tri godine će imati 21 taman će na vreme da pobegne iz lopovske lige i države a druga je stvar što bi mi voleli da ostane još bar 5..još se neko usuđuje da piše da je umišljen a on rekao da bi ostao još tri godine..ako je to stvarno uopšte on rekao..novinari u srbiji su kritični pa su sa zapprepašćenjem izneli vest da je nenadić u zvezdi a oni lupetaju da nima sa imenima a nemaju pojma niočemu..

Reply
delija мај 25, 2012 at 10:55

http://www.youtube.com/watch?v=SNkewM1B8kM&feature=related ….ovaj klinac nama treba…18 god….mogao bi da dodje za 700000, 800000e..

Reply
lsd мај 25, 2012 at 11:12

sve je to lepo…. klinac kida … ali kao prvo on nikada ne bi dosao u ovu nasu propalu ligu….. a kao drugo i da hoce da dodje mi nemamo pare za njega on vredi verovatno mnogo vise od 700 K….

Reply
delija мај 25, 2012 at 14:40

ne moze klinac iz cilea sa 18 godina da vredi 5 miliona…kadu 2 mil, paseko pola miliona, petkovic pola miliona…i eto 3 miliona ako treba za njega…decko ubija, a tek ce da ubija…..a i brz je i efikasan, pogledaj statistiku…takav nam bas treba, uklopio bi se nevidjeno..

Reply
delija мај 25, 2012 at 15:22

Inace kupio ga je Mancester junajted za 3 miliona i preci ce 2014-e kod njih….ali eto da se neko ranije setio tog decka, zasto ne bi presao u Zvezdu, pa onda u Mancester za nekih 20-30 miliona ?? Skauting nam je katastrofa.

Reply
Anka мај 25, 2012 at 10:29

More ja bih da te mi zadrzimo u klubu bar 6 godina ti si zelen za Evropu. Svi koji su otisli , pardon 80% mladih od 16-17 godina koji su otisli su ili propali ili postali prosecni igraci zahvaljujuci slepom slusanju menadzera koji mesetare po Srbiji. Nije mi jasno sta znaci klincu od toliko godina da ode u Evropu, i zavrsi u omladinskom pogonu drugog tima ili B time ili prodaje kokice na tribinama, kad je ovde igrao koliko moze uz preporuku trenera da nastavi sa napretkom. (pricam u opstem smislu). Brzom odlaku mladih treba da stanemo svi pocev od roditelja do kluba. I klubu treba da bude cilj da zastiti dete (realno to su jos deca) od kojekakvih kvazi menadzera i da kroz razgovor sa roditeljima ubede da pre 18 ne potpisuje nikakve ugovore sa menadzerom. Naravno, ne moze jedan klub da resi to, u ovo moraju da se ukljuce nadlezni organi, ministarstvo sporta, Savezi (nije samo fudbal u ovakvom problemu), zajednice liga, klubovi i roditelji!

Reply
miloš мај 25, 2012 at 15:01

pa za tri godine će imati 21 a ne 16,17

Reply
Anka мај 25, 2012 at 18:38

Miki nepricam o Micku vec u opstem smislu o klincima koji su do sada i koji jos uvek sa 16-17 godina napustaju zemlju. A ne treba zaboraviti da smo gro kvalitetnih igraca izgubili na taj nacin. Cist primer takvog poduhvata je mali Cosic, sa 16 godina je otisao ni gram igre u CSKA, a vratio se kod nas na pozajmicu pri tome vidi se da nije napredovao tj. pravio klasu na terenu u odnosu na onaj krs sto smo imali. I sta je decko dobio, ponovno vracanje u CSKA, ma pitanje da li ce zaigrati. Cije je maslo? Maslo je njegovog menadzera koji je ko zna na koliko potpisao ugovor sa CSKA i preko njegovih ledja uzeo debeli kajmak. E to je ono sto ja govorim. Cilj samog saveza kroz status i formulu lige treba da stane na put tome, ali i da pomogne klubovima odredjenim savetodavnim aktom kako bi zastitili i sebe i klince. Postoje pravni instrumenti koji mogu da stanu na put tome, samo je pitanje da li je u interesu drustva odnosno sporta ili ne. Na zalost, kao i u citavoj zemlji, ovde vlada interes pojedinca a ne drustva.

Reply
Goran мај 25, 2012 at 09:12

Ma sve ovo nije normalno. Već razmišlja o odlasku, nema tu ništa od napredovanja.

Reply
Ariljac мај 25, 2012 at 09:37

E to je ono pravo zavlacenje!Pricas o jednom a dovodis i pregovaras sa trecim i petim… 😀

Reply
CZV мај 25, 2012 at 08:42

Pominju Nenadica iz Radnickog,po snimcima ima dobar centarsut ali ljudi prosao je partizanovu omladinsku skolu,igrao za Teleoptik a i mator je sta ce nam bre on !

Reply
Goran мај 25, 2012 at 09:13

Pa i Krneta je prošao. Tamo više od pola klinaca navija za Zvezdu. Veruj mi, živim u toj ulici i znam ih 🙂 Nose Zvezdine mobilne hahaha.

Reply
bojan мај 25, 2012 at 15:59

ja znam bar pet momaka iz teleoptika koji su zvezdasi

Reply
Šeša мај 25, 2012 at 08:08

Kaže da je sve na Zvezdi, i još kaže da mu je klub ponudio novi ugovor!! Pa u čemu je onda momče problem?! Da se mene pita ja bih uveo opet onu zabranu odlazaka igrača u inostranstvo prije 26 godine, to bi bila prava stvar!

Reply
Ariljac мај 25, 2012 at 09:37

Bravo!

Reply
kid frankie мај 25, 2012 at 06:25

Не идеш ти мали никуд!!! Остајеш, макар везан за стативу, док не постанеш седма звездина звезда

Reply
nikola мај 25, 2012 at 10:08

znaci zauvek :DDDD

Reply
rill83 мај 25, 2012 at 05:30

Kako ti lupetas gluposti! Fudbal se ne igra ceo zivot,PA!? Pa vise od pola Srbije je prozivelo pola svojih zivota i nemaju dan radnog staza,sto je najgore ne znaju da li ce ga imati za svoj zivotni vek i nekako zive,snalaze se a ti mi se brines za fudbalere koji realno u danasnje vreme su jedni od stabilnijih po pitanju finansija,zivota uopste. Kao prvo za uslove u Srbiji su jako dobro placeni,kao drugo sigurno je da to nisu deca sa ulice vec mamini i tatini sinovi,znamo ko danas igra sve fudbal,pa tako kako su im sredili da se probiju do fudbalskih terena tako ce im sredjivati razne kombinacije do kraja karijere,kao trece oni sa par ugovora u Srbiji mogu da obezbede veci deo svog zivota a da ne pricam za inostrane ugovore,kao cetvrto i fudbaleri u srpskim ligama znaju dobro da zivn a kamoli ovi nasi,opet kazem gledajuci kako narod ovde zivi oni su BOGOVI i zato ne brinem se ja za njihove finansije pa cak i kad im se kasni sa ratama!

Reply
Aureliano Buendilja мај 25, 2012 at 02:21

http://www.zurnal.rs/wp-content/uploads/2012/05/123-copy3.jpg ovo je tim koji bi voleo da gledam u LE. Jeste da Babalja nisam gledao,osim na snimcima,ali rekao bi da je igrac kakvog nemamo,pre svega mislim na visinu
inace Micko me je razocarao. jednostavno igrac od 18 godina ne sme da pominje odlazak. zato nam je fudbal tu gde je. Tito nam je uveo zakon da ne moze igrac ispod 20 i nesto godina da ode preko pa nam je liga bila medju jacima u svetu a mi prvaci evrope i sveta.
od Micka sam ocekivao nesto tipa: Sigurno (to svi fudbaleri govore,ne znam zasto :D) ne razmisljam o odlasku,ima vremena,zelim da budem predvodnik nove generacije zvezde i njen kapiten…

Reply
ShoNara мај 25, 2012 at 02:34

To su recenice isfoliranih ljudi. Micko mi ne deluje kao neko ko ume da se folira. Meni je bitno da me nije razocarao na terenu, a ova izjava me nije razocarala jer je veoma realna i iskreno recena.
Ti si potvrdio ono sto sam vec godinama pricao na ovom sajtu, a to je da Srbi vise vole da ih neko lepo laze, nego da im se kaze istina ma kakva bila.

Reply
Aureliano Buendilja мај 25, 2012 at 03:04

Sonara posto vidim da si ovde dezurni tumac(onaj koji tumaci misljenja) i pametnjakovic moram da ti odgovorim. Tvoje pametovanje je toliko da prelazi granice istog i dolazi u jednu fazu koja se zove JA SAM NAJPAMETNIJI. U ovom slucaju si umislio kako ja vise volim lazi nego istinu,i da sam ti potvrdio neke teorije… Upravo sto je rekao istinu meni je krivo. To sto decko od 18 godina pominje odlazak kad bude imao 20,21. Ocekivao sam od njega drugu izjavu jer mi delovao kao decko koji neizmerno voli Zvezdu i koji zeli dugo da ostane dugo. I jedan savet-prekini da se pravis pametan,sto vise pokusavas pravis konta efekat. Stalno odgovaras,prozivas,bezobrazan si.relax 🙂

Reply
Aureliano Buendilja мај 25, 2012 at 03:13

I jos nesto- potvrdio si jednu,ovih dana veoma popularnu, teoriju koja glasi SRBIJA IMA NAJVISE STRUCNJAKA POGLAVI STANOVNIKA. 😉

Reply
Aureliano Buendilja мај 25, 2012 at 03:15

Pardon- PO GLAVI 🙂 (pisem sa telefona)

ShoNara мај 25, 2012 at 12:09

Sta sam ja onde pametno rekao? Nije mi jasno?! Pa zar je pametovanje sto sam rekao da je u Srbiji uvek lepa laz na dobrom glasu a da malo ko voli istinu ma kakva bila.
Niko normalan ne moze da ovekuje da Micko ostane jos 4-5 sezona. Lako je svima nama pricati da bi dozivotno ostali u Zvezdi. Ja bi voleo da Micko ostane jos 5 sezona, ali to je nerealno.

Jbg, bro, moram malo pametovati, kacam rasan… 😀

Reply
Aureliano Buendilja мај 25, 2012 at 13:59

e buraz onda je opravdano,a kumara neverue 😀

Sljuka мај 25, 2012 at 01:52

U pravu ste momci i ja cesto razmisljam sta njih vuce da idu u inostranstvo ?! Evo micko ima platu 4000 eura pa to momak njegovih godina moze samo da sanja a on oce hiljade i milione, ja bi u Zvezdi igro do kraja zivota za 500 e a ne za 4000..

Reply
ShoNara мај 25, 2012 at 01:56

Ajde nemojte se sprdati, pa fudbal se ne moze igrati do kraja zivota. Sta ako se povredi, zavrski karijeru, sta ce da radi? Ovako u inostranstvu se obezbedi za veci deo zivota.

Reply
Sofronije мај 25, 2012 at 11:47

S obzirom da ljudi sljakaju za prosecnu platu koja iznosi oko 300 e, nije ni cudo sto bi igrao fudbal za 500, ali kada iza sebe imas godine rada i odricanja a igras u zemlji i klubu cija je buducnost pod velikim znakom pitanja, za malu (po fudbalskim standardima) i neredovnu platu, u sredini gde su ti uslovi za napredak, u profesionalnom smislu, vrlo ograniceni, svaka mogucnost za ugovorom u inostranstvu, deluje za svakog kao obecana zemlja. Svaki minut koji provedu svi ti mladi igraci u nasoj zemlji a imaju mogucnost odlaska dokaz je ciste ljubavi prema klubu.

Reply
ultras мај 25, 2012 at 01:50

malo je mator i nizak, prosinecki dovodi samo mlade reprezentativce.

Reply
Емил мај 25, 2012 at 01:01

Звездин бисер : волео бих да освојим који трофеј , али можда и одем
Прави наслов ал ко сам ја да судим … Можда не бих потписао доживотан уговор ал би урадио нешто слично као Милијаш …
Мићко ех тај 10.11.1993. кад смо се родили на исти дан 🙂 Уживај док си у Звезди а за касније нека те срећа прати !

Reply
crni_redstar мај 25, 2012 at 00:53 Reply
lsd мај 25, 2012 at 11:21

sta je sad ovo…. kaze decko da ima ugovor do decembra a na transfermarktu pise da ima do 2015….. ovaj sajt nikada ne laze i ima najproverenije informacije….. mozda je u medjuvremenu prihvatio taj novi ugovor…,. daj boze da je tako

Reply
markobz мај 25, 2012 at 00:50 Reply
Dušan мај 25, 2012 at 01:04

Potvrdili na RSB-u upravo.
Sigurno odlazi Petković pa nam treba podrška Mlađi. Plus, platili smo ga 15000 evra, zvanično. 🙂

Reply
Емил мај 25, 2012 at 01:10

а шта се дешава са Милијашем и Кнежевићем ? Видим да га је Журнал већ преселио код нас ?

Reply
Djolle мај 25, 2012 at 08:05

Milijaš verovatno dolazi, Knežević sigurno ne dolazi.

Reply
crni мај 25, 2012 at 01:57

Visok je 175cm i ima 26 godina, Prosinecki koliko kapiram njegovu filozofiju ne bi doveo ovakvog igraca.

Reply
ShoNara мај 25, 2012 at 02:01

Zar ima veze koliko je visok i koliko ima godina? Mislite da Robi nebi voleo da ima u ekipi Filipa Lama koji je visok 160 i kusur i vise od 26 godina?

Reply
Marko Stevanovic мај 25, 2012 at 01:26

Ovaj nije igrac za Zvezdu, ni za zamenu.

Reply
ShoNara мај 25, 2012 at 01:30

Jeste, nemoj tako pricati. Ja verujem da ce biti dobar.
A ako ti sta znaci imao je dve asistencije u ligi, da te podsetim da Mladenovic nije imao ni jednu.

Reply
Vanja мај 25, 2012 at 00:47

Doveli smo lijevog beka i kragujevca, Nenadica. Ponikao je kod komsija i igrao za teleoptik. Dobro je da Mladenovic ima alternativu samo se nadam da to nije priprema za prodaju Mladenovica sledeceg ljeta.

Reply
Djolle мај 25, 2012 at 08:08

Nije, nemaš brige, nego ide Petković pa smo ostali na samo jednom beku. A ovaj igrač je jeftin (15000 evr ga pratili Radniččkom) i nema ni velika primanja a igrač je koji bi mogao da pomogne ako zapne na levom beku usled suspenzija ili ne daj bože povrede…

Reply
Djolle мај 25, 2012 at 08:08

Nije, nemaš brige, nego ide Petković pa smo ostali na samo jednom beku. A ovaj igrač je jeftin (15000 evr ga pratili Radniččkom) i nema ni velika primanja a igrač je koji bi mogao da pomogne ako zapne na levom beku usled suspenzija ili ne daj bože povrede…

Reply
dr мај 25, 2012 at 00:46

Neki ovde pricaju o 300.000 eura da se ponudi Micku za sezonu,samo da vam kazem da on sada ima samo 4.000 mesecno. Borha ima 15.000 a Evandro 25.000.

Reply
ds1989 мај 25, 2012 at 02:00

pa,kad bi malo ukljucio mozak i iyracunao po tvojoj prici vide bi da Evandro prima 300 000e godisnje,a Micka vec sad gledaju najveci klubovi u Evropi a zasto ne bi mogli da iydvojimo 300 000 po sezonu,ja msm da bi on za te pare ostao naredne 3,4 god.kod nas a boljeg zadnjeg veznog nikad boljeg nismo imali niti cemo naci bolju zamenu za njega,i jos nesto Micko ce sigurno imati mnogo vecu karijeru od Evandra i zasto ne bi imao tu platu i mi sigurnog zadnjeg veznog,a on je vec sad mnogo korisniji od Evandra(ma da je Evandro odlican igrac nista lose o njemu ne kazem)

Reply
VLADAN мај 25, 2012 at 00:36

VOLIM TE BRATE

Reply
ssss мај 25, 2012 at 00:34

voleo bih da dodje neki makedonac poput darka panceva 😀

Reply
van basten мај 25, 2012 at 00:13

micko je primer kako moze da se za godinu dana od talentovanog kadeta postane standardan prvotimac.voleo bih da jos neki klinci iz nase omladinske skole dobiju sansu i iskoriste kao on(jankovic,ozegovic).micko ce sledece sezone biti verovatno dobar kao i ove,mozda jos bolji jer je vec uigran sa ostalima,a one tamo sezone da bude neprikosnoven i jedan od bitnih u timu.tako da posle tri godine moze da ide u inostranstvo kao igrac koji je ostavio trag u zvezdi.kad bi tako upalilo sa svakim mladim igracem iz nase skole bilo bi super.

Reply
Luka мај 25, 2012 at 00:05

Prvo kaze: „…klub nudi novi ugovor, pa cemo videti…“, a onda da bi ostao jos 2-3 godine (sto je nesumnjivo malo za tako mladog igraca), pa onda da je sve u rukama Zvezde koja, da podsetimo, nudi novi ugovor… Ovo mi smrdi na kilometar…

Reply
Branimir мај 25, 2012 at 00:41

… Хоће да каже да Звезда мора да буде дарежљивија.

Reply
bazinga мај 24, 2012 at 23:40

Ostani MICKO,budi sesta zvezda!

Reply
Miljan мај 25, 2012 at 00:29

Mislis sedma zvezda

Reply
Mirko BGRS мај 24, 2012 at 23:39

Malo me plaši ova izjava,nadam se da će sve biti ok,Mićko je igrač koji pokazuje neverovatan napredak,budimo realni ako on nastavi ovako da napreduje i igra teško ćemo ga zadržati i dve sezone,a što se plate tiče ja bi mu dao i 500hiljada godišnje,isplati se uložiti u njega jer Mičko će napraviti transfer od 7,8 miliona ako ovako nastavi.

Reply
delija мај 24, 2012 at 23:18

e da ja igram u ZVEZDI reko bih,jel mogu da potpisem dozivotni ugovor….kakve bre crne pare,sa 200 300 hiljada imao bi za lep zivot,igrao bi u VEZDI,zivot bi mi bio ispunjen,srce puno….sta ce mu milioni,to ne cini zivot ispunjenim….ZATO I NE IGRAM U ZVEZDI,JER SAM LUD ZA NJOM

Reply
Marko BP мај 24, 2012 at 23:33

Брате, немаш појма колико сам често размишљао о томе…. Доживотни уговор о Звезди, нека ми је 300е плата, да имам стан и то је то, можда и кола од спонзора… не би се жалио ни на шта више. Једноставно, да сам неки таленат (к’о што нисам), кад би догурао да Звезде, даље не бих тражио….

Reply
Mare мај 25, 2012 at 00:31

Postoji ona stara izreka „bolje biti prvi u selu nego zadnji u gradu“

Reply
Па.... мај 24, 2012 at 23:09

Јбг дечко…. Један Малдини је играо целу каријеру у Звезди! Такође Џерард у Ливерпулу цела каријера, Меси у Барселони, Гигс у Манчестеру… Једино код нас нема више оног да могу да останем овде где ћу бити капитен (100%), где ћу постати икона навијача (1000%)… Зашто је тако? Журе негде у Европу, седе на клупи, улазе 10-15 минута у игру…продају се за мале паре да би таворили на једном месту, на клупи! Освести се дечко више, остани 5-6 година, постани врхунски фудбалер на Маракани у свом дому, постани неко и нешто!

Reply
Milan USA мај 25, 2012 at 00:12

Nije tu poenta u parama ,mislim da je osnovni razlog zasto nasi igraci beze u inostrasntvo jeste taj sto znaju sta se radi u nasem fudbalu.E ,zato oni beze ,jer niko ne zeil da mu mafijasi disu za vratom.I za takvu situaciju nije kriv samo onaj ko.. ,Tole ,nego komplentan sljam koji vlada nasom drzavom.Takvi ljudi su prisutni u svim sverama naseg drustva ,i tesko da bilo koji pojedinac moze nesto da promeni ,nazalost…

Reply
Branimir мај 25, 2012 at 00:42

… Не буди свачији и ничији.

Reply
BojanZecBL мај 25, 2012 at 01:09

…Toti u Romi, Del Pjero u Juventusu, Kasiljas u Realu… 🙂

Reply
gledalac мај 25, 2012 at 01:26

Sve si lepo ti rekao i ja se slazem sa svakom recju….Ali moras da razumes da on ne moze da postane vrhunski ako nema neko uz njega da igra, odnosno mora i Zvezda da bude vrhunska, mora konstantno da se radi na usavrsavanju i ja ne sumnjam kada bi imali jos omladinaca sa ovakvom zeljom (i znanjem ako smem da kazem) kao sto je Micko pa to bi bilo sjajno ali niko nije isti pa tako ni nasi klinci i svakom od njih je potrebna razlicita vrsta motivacije…

Reply
Ivan мај 24, 2012 at 22:39

A naslov je mogao da bude:“Ima ponuda,nije sve bas tako jednostavno,mozda i odem.“

Reply
ред ор дед мај 24, 2012 at 22:34

Све ми је ово мало сумњиво. Да ће продужити уговор – не сумњам, али се плашим да ће већ у следећем прелазном року да оде. Није ми баш уверљива ова изјава, као, на пример, Лазовићева или Тошићева, где су јасно ставили до знања да желе да остану.
„Истиче ми уговор, клуб нуди нови, па ћемо видети шта ће бити“ као да му је свеједно.
Надам се да нисам у праву.

Reply
milos 90 мај 24, 2012 at 22:33

e MICKO SVAKA TI CAST!!! nedajes cesto izjave,cutis,radis,trudiss se,dajes maksimum na bilo kojoj tekmi….:D nadam se da ce ostati NAJMANJE jos 3 godine…

Reply
ma мај 24, 2012 at 22:32

misli Micko 23 godine 🙂 kao Maldini,a malo je 2-3 ni kapiten nece postati za to vreme,a zna valjda da bi za njega veci uspeh bio da predvodi Zvezdu kao kapiten u Ligi Sampiona nego da osvoji Evropu kao rezerva Liverpula ili Barselone

Reply
gledalac мај 25, 2012 at 01:28

Kao Tores 😀 hahahaha 😉

Reply
Stralle мај 24, 2012 at 22:28

Nzm za vas, ali ja bih sa njim potpisao ugovor na 5 godina sa platom od nekih 150 000 e 🙂

Reply
DS 1989 мај 24, 2012 at 22:45

ako za ovakvog igraca ne mozemo da izdvojimo platu 300 000 e,onda je zalosni,na 4 god.ugovor i plata 300 000 po sezonu,i msm da bi ostao najmanje 3 god.

Reply
ShoNara мај 24, 2012 at 22:46

Slazem se, njemu treba dati bar 250 000. Ovkvi ljudi i igraci to zasluzuju.

Reply
DS 1989 мај 24, 2012 at 22:47

sad sam na transvermarktu video da on ima ugovor do 30.6.2015.sad sta je istina

Reply
joca мај 24, 2012 at 23:15

ti samo prati tranfermarkt pa ces daleko dogurati to je kao vikipedia to moze svako da uredjuje!!!!!

Sava мај 24, 2012 at 22:26

Decko je izmislio fudbal za pola igraca jsl-a , odlicno obavlja posao na sredini i nadam se da ce ostati dugo u czv 🙂

Reply

Leave a Comment