Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Тошић: „Звезда је велики клуб“

Дефанзивац Црвене звезде Душко Тошић не зна да игра пријатељске утакмице. Увек срчан, борбен до границе фанатизма, сигуран и самоуверен, прави лидер. Баш у таквом светлу, Тошке се и јуче приказао атинској публици, па не чуди што се велики број грчких новинара распитивао за каријеру и квалитете нашег штопера.

Утакмица са Олимпијакосом за младе играче Звезде представља велико искуство. Мени је ово четврти или пети пут да играм на „Караискакију“ и увек је посебан доживљај. Стадион је фантастичан, као и навијачи који нон стоп певају и терају играче на терену да дају свој максимум и представе се у најбољем светлу – изјавио је Тошић који је синоћ из великог броја дуела са нападачима Олимпијакоса изашао као победник.

Меч у Атини, био је последњи пријатељски који ће одиграти у овој сезони. Следи повратак у Београд и припреме за завршницу сезоне.

До сада смо играли добро и изузев два кикса у Новом Пазару и Карабурми, мислим да смо на свим осталим сусретима показали квалитет достојан клуба. Имамо десет победа овог пролећа, нисмо осетили горчину пораза и верујем да ћемо у истом стилу наставити до краја. Уз трофеј у Купу, који би представљао неку врсту награде за све што смо учинили у овој полусезони, желимо да победимо и Рад у суботу и Војводину у последњем колу. Са те три победе бисмо стекли додатно самопоуздање и на паузу до почетка нове сезоне отишли бисмо потпуно задовољни – рекао је Тошић и за крај додао:

Звезда је велики клуб због освојених трофеја, традиције и историје коју поседује. Али и због, морам да истакнем навијача који су синоћ заједно са грчким присталицама направили амбијент на коме могу да позавиде сви клубови на свету. Они су нам велика обавеза да се боримо на сваком мечу и да играмо максимално како би им се одужили за подршку – казао је Тошић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму овде.

 

 

Повезане вести

10 comments

ZVEZDA JE ZIVOT мај 10, 2012 at 17:35

Toske, kako Karleusa. deca? 🙂 Pa znas ti otkad ja znam da je ZVEZDA veliki klub!!!!! 😉

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? мај 10, 2012 at 16:45 Reply
Mimi мај 10, 2012 at 17:00

ovo je prijateljska utakmica,uvecali smo proslavu titule nasoj braci,nije bitno kako je ko igrao…

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? мај 10, 2012 at 19:24

ako smo im uvelicali slavlje ne znaci da ih pustimo da pobede 5-0

Reply
CzvBoys мај 10, 2012 at 15:47

Kad Mikić ode Tošketu traka!

Reply
Raka Delija мај 10, 2012 at 15:49

Prvo da molimo Boga da Tošić ostane,a za kapitensku traku nije problem,njegova je.

Reply
era мај 10, 2012 at 14:20

Nisi trebao da odigras onako dobro, valjda te nece kupiti 😀
Kovacevic bi samo kupovao od nas, a nista ne da… 😀

Reply
Dzony мај 10, 2012 at 16:54

e to sam htio da kazem mi jesmo u bratskim odnosima ali samo sa navijacima sklubom nismo tako blisko jesmo dobro ali kao i masu timova u evropi sa nekim timovima ali ne nista specijalno a ni upola kao nasi i njihovi navijaci a za Kovacevica svi pricaju igrao u zvezdi delija dace on igraca on samo kvalitetno trguju nista neda kad smo hteli katai pravio je probleme nego je hteo da mu ga mi razigravamo ukoliko ocu evandra katai ili neki drugi ali dobar vezni i nesto malo para ultimatum jeste mi smo braca ali kad dajemo najbolje igrace a kad mi treba nekog njihovo e tu bogami nismo braca a kako da ne !! MI SMO U BRATSKIM ODNOSIMA SA GATE 7 STO SE MOGLO VIDETI I NA UTAKMICI ali sa Olympiacos kao timom nismo bratskim nego u dobrim odnosima ali jedno je bratskim a drugo korektnim korektne imaju barca i athletic bilbao ili neznam celsi i wigan ali samu sa nam njihovi navijaci braca !!

Reply
Zvezdas Rijeka мај 10, 2012 at 18:41

Kao prvo, igrači Olympiakosa imaju daleko bolje plate, kao drugo , koji bi kvalitetan igrač koji dođe u Pirej(za dobre pare) htio da igra TSl?
Svakako bi mu to bio golem korak nazad u karijeri.
Eventualno neki njihov omladinac ili stariji igrač.

Reply
Bane мај 10, 2012 at 14:14

Tosketa za kapitena!

Reply

Leave a Comment