Moja Crvena Zvezda
Европска такмичењаФудбал

Стефановић се захвалио политичарима

Генерални секретар Црвене звезде, Ђорђе Стефановић, који је првог маја уз помоћ пословног директора нашег клуба, Стефана Пантовића и генералног секретара ФСС-а,  Зорана Лаковића, успео да издејствује пролонгирање датума за уплату дугова према бившим играчима и функционерима на састанку у Ниону, захвалио се и српским политичарима који су имали утицај на повољно доношење одлуке.

„Дачић нам је помогао око проблема са Уефом за лиценцу за наредну годину, а Тадић се у писму Мишелу Платинију заложио да се нашем клубу да друга шанса. Уверени смо да смо на правом путу, а најбољи доказ за то је да је Звезда друга по гледаности ове сезоне у Источној Европи. Природно је да држава буде иза свог највећег клуба и зато се још једном захваљујемо влади на подршци“, навео је Стефановић за „Бету“.

Генсек нашег клуба је додао и да је пред Звездом стоји 25 тешких дана, али и да ће јој бити лакше када зна да је држава уз њу:

„Добили смо нову шансу, али чека нас 25 тешких дана у којима морамо да решимо преостали дуг из прошлости. Када то платимо, моћи ћемо поносно да кажемо да је плаћено скоро шест милиона евра дуга само према играчима и тренерима које смо затекли пре три године. Знајући да имамо своју државу иза себе, биће нам лакшe“, закључио је Ђорђе Стефановић.

 

Своје мишљене о управи клуба можете изнети и на МЦЗ форуму.

Повезане вести

39 comments

comi мај 2, 2012 at 20:34

Nama je uvek kri Tole,sudija,fss,vanzemaljci,indijanci,itd muka mi je od toga.Glavni krivac je Lukic i kompanija oko njega

Reply
comi мај 2, 2012 at 20:32

A to nece da kaze

Reply
nenad мај 2, 2012 at 20:19

znali se koliki je dug

Reply
Rat za titulu мај 2, 2012 at 19:58

Zvezda mora da bude sampion, jer Zvezda je Zvezda, a vidimo da vec 5 godina nije osvojila titulu, ko je kriv za to, pa ovaj rezim na vlasti, tole lopov i ostala mafija koja namesta, zasto se ova uprava bar ne pobuni javno protiv toleta i ostalih penaltizana, i dacica clana njihove uprave,zasto ne sazovu demonstracije pred fss-om, i samoproglase Zvezdu sampionm za 2012 kao i za prosle tri seznone koje su pokradene, vec slede zvanicne rezimske medije i savez koji lopovskom klubu iz humske daju legitimitet, i saradjuju sa onima koji su direktno namestali stoci titule.. a mi imamo svaka prava i moc da pokrenemo kalcopoli, da za zelenim stolom vratimo trofeje a stoku izbacimo u drugu hrvatsku ligu, gde su nestale izjave o ne priznavanju „kao kosovske nezavisnosti“? zasto je „rat za titulu“ vracen na „mobilizaciju“?. Nije opozicija organizovala 5 godina namenstacije stoke, vec vlast, taj tadic je njima licno namestio prolaz u ls sa svojim briselskim vezama, a nas su tek sad nasli da spasavaju za neku licencu i sitne pare, ko je stvorio te dugove.. politicari koji otimaju novac od sponzora, a one koji bi da uloze pare odvracaju od kluba, isti taj mali sps nije vratio Zvezdi jos pare od transfera barijevske generacije, i unistavao je klub sistematski. Ocigledno da u upravi sede beskicmenjaci koji se saginju na najmanji pritisak sa strane, koji nisu u stanju da se suprostave antizvezdaskoj zaveri, koji nisu dostojni velicine i snage jedne Crvene zvezde.

Reply
milos мај 2, 2012 at 19:52

Ljudi pomagajte, dajte neki link za Megu, na poslu sam!

Reply
milos мај 2, 2012 at 19:39

Gledaj ti da ne puknes, svaki dan si sve veci i veci, ko bre Dzaba Kan si!

Reply
PITANJA ZA BIVSEG DIREKTORA VATERPOLO KLUBA PARTIZAN мај 2, 2012 at 19:38

Stefanovicu reci javnosti i navijacima koliku cenu ce platiti Zvezda i njeni navijaci za ovu “uslugu“ drzavnog vrha ? Koliku ce cenu platiti Zvezda i njeni navijaci za ovu “pomoc“ fss,lakovica i toleta karadzica ? Sta ste to obecali za uzvrat ? Sve ima svoju cenu “bivsi“ grobare pa i ova “pomoc“ onih koje ste tako zestoko optuzivali za Zvezdinu kataklizmu i sunovrat. Do sada su vam oni bili opravdanje za lose Zvcezdine rezultate u vasim alibi pricama. Kod koje banke je Zvezda podigla kredit ? Koji iznos je u pitanju ? Na sta ce biti potrosen taj novac ? Ko je u ime Zvezde potpisao uzimanje tog kredita i da li je Zvezda dala nesto od imovine pod hipoteku ? Koliki je danas dug fk Zvezda,ali pravi dug a ne onaj lazni koga poturate sve ovo vreme ? Ko duguje novac Zvezdi i koliko ? Kome Zvezda duguje novac i koliko ? I zapamti “bivsi“ grobare ako sada ne odgovoris na ova pitanja,odgovorices kad tad i ti i svi koji su na bilo koji nacin ucestvovali u Zvezdinom propadanju, nebitno ko su i kako se zovu.

Reply
VRHUNAC LUKICEVOG LUDILA I LICEMERJA мај 2, 2012 at 19:23

Bivsi direktor vaterpolo kluba partizan se zahvalio politicarima ? Kojim to politicarima ? Istim onim politicarima koje su lukic,vesic i ovaj grobar na slici na sav glas u raznm saopstenjima pljuvali,nazivali pogrdnim imenima i optuzivali da su oni glavni krivci za ocajno stanje u kome se Zvezda sada nalazi. To su isti politicari dakle boris tadic i ivica dacic sefovi partija koje su danas na vlasti u Srbiji a i u Zvezdi, na zalost. Iz njihovih mracnih stranaka su rasporedjeni kadrovi u fk Zvezda i to u upravni odbor.Rec je trecoj postavi,dok su prvu postavu poslali u partizan da bi svima stavili do znanja ko je gazda i ko ce jos dugo vladati Srpskim fudbalom. Tako su u Zvezdu poslali olivera dulica,branka radujka,miodraga vlahovica,petra skundrica,aleksandra antica,dusana mrakica i naravno pravog gazdu fk Zvezda gorana vesica. Ima tu jos nekih likova ali oni nisu cak ni rezerve gore pobrojanima. Svi smo svedoci tadicevog pevanja u areni zajedno sa onima cije ime ne zelim ni da pomenem.Svi znamo za koga lobira i navija i ivica dacic. Sada je jasno zasto sa severa vise nema skandiranja protiv ovih navedenih a i protiv toleta je takodje utihnula prozivka i vredjanje. Svi znamo da su oni u sprezi i da obilato pomazu partizanu u stizanju Zvezde po broju osvojenih titula. ZAR NIJE LICEMERNO ZAHVALJIVATI SE ONIMA KOJI SU UCESTVOVALI U ZVEZDINOM POSRTANJU I GURANJU NA DNO ? TO JE I VRHUNAC LUKICEVOG LUDILA.SRAMOTA. ZA KLUB, SRAMOTA ZA PRAVE,POSTENE I ISKRENE NAVIJACE.

Reply
Sasa мај 2, 2012 at 18:43

Na cemu im hvala? Na tome sto su nas orobili jos za 50.000 evra? Imam neki osecaj da ova dva ugursuza nisu „pomogla“ da bi mnogo bolje prosli od ovoga.

Reply
VESICEV I LUKICEV MONTIRANI STATUT мај 2, 2012 at 16:53

Opste poznata stvar je koju LUKIC I VESIC zajedno sa svojim placenicima i poslusnicima smisljeno precutkuju da je novi statut fk pravljen po meri lukica i vesica.Jedan clan tog statuta,TACNIJE CLAN 16 PRAVILNIKA O IZBORIMA kaze da kandidat za predsednika fk ne moze biti onaj ko nije clan kluba sa placenom clanarinom godinu dana.Da nije smesno bilo bi opet smesno. To znaci da predsednik kluba a ne vlasnik ne moze biti ni ROMAN ABRAMOVIC A NI FILIP CEPTER koji bi uneli novac u klub ali Boze moj oni nisu clanovi kluba.To je ta farsa i sprdacina u kojoj ako bude samo jedan kandidat i to ovaj koji nijedno predizborno obecanje nije ispunio u kojoj se iskreno nadam nece ucestvovati svaki iskren,posten i odgovoran clan kluba.ETO ZASTO JOS NEMA PROTIVKANDIDATA.Istina je i da je lukicu jedina kvalifikacija kada je dolazio u Zvezdu bila to da je Zvezdas.Smesno. Zvezdi trebaju pare i neko ko ce te pare da donese u klub pametnom klupskom politikom,treba nam neko ko zna kako se vodi ovakav klub kao sto je Zvezda. Lukicevi placenici su placeni i da skrecu temu sa pravih problema u vidu lazne mobilizacije,besomucnog marketinga,prodaje magle i slicno.Sto vise to bolje. Ipak ja verujem u iskrene i odgovorne clanove fk koji siguran sam nece dozvoliti ovakav scenario.Ovom prilikom pozdravljam i HIJENE CZ. POZIVAM LUKICA DA JAVNO OBJAVI KOLIKI JE DUG FK,KOLIKI JE DUG NAPRAVILA OVA UPRAVA SA NJIM NA CELU U PROTEKLE TRI GODINE I DA JAVNOSTI I NAVIJACIMA PREZENTUJE ISTINITE A NE LAZNE PAPIRE TJ ONE KOJE JE MORAO DA DOSTAVI UEFA.EVO STA PRECUTKUJU I KRIJU OD JAVNOSTI LUKIC I NJEGOVI PLACENICI – Na osnovu člana 23. Statuta FK Crvena zvezda, Upravni odbor FK Crvena zvezda je
na sednici održanoj 23.03.2012. godine, usvojio izmene i dopune Pravilnika o izborima
u FK Crvena zvezda od 08.02.2012.godine, tako da prečišćeni tekst glasi:
PRAVILNIK
O IZBORIMA
U FK CRVENA ZVEZDA Član 16.
Izborna komisija prijavu kandidata dostavlja u roku od 24 sata Upravnom odboru,
da ispita da li kandidat ispunjava uslove za kandidaturu iz Statuta i Pravilnika o
izborima. Upravni odbor je dužan da u roku od 72 sata donese odluku o prihvatanju ili
neprihvatanju kandidature za predsednika.Uslovi koje kandidat za Predsednika Kluba treba da ispuni su sledeći:
− da je član Kluba najmanje godinu dana;
− da je ugledan član društva i da je poznat i poštovan u profesiji kojom se bavi;
− da nije osuđivan za krivična dela za koja je zakonom, kao poseban minimum
kazne, propisana kazna zatvora u trajanju od pet godina ili duža kazna.
− da ima iskustva u rukovođenju ili da je ugledan sportista ili sportski radnik.

Reply
Nikola мај 2, 2012 at 15:57

Znam da nije tema, ali posto teme o izborima u FK nema onda bih postavio jedno pitanje. Da li neko ima informaciju da li se, i ko kandidovao za predsednika?

Reply
Vlada Tosic мај 2, 2012 at 15:58

Nije niko jos uvek. Krajnji rok je 6. maj..

Reply
Nikola мај 2, 2012 at 16:04

Hvala na odgovoru.
A sto se te cinjenice tice razocaran sam. Toliko veliki klub, toliko istaknutih strucnjaka i bivsih Zvezdinih sportista, Zvezdinih legendi, i niko da se oglasi, da se kandiduje. Verujem da je to zbog toga sto znaju da nece moci da upravljaju klubom i ako bi bili predsednik, ali bilo bi lepo da neko izadje u javnost, da podigne glas i kaze sta misli. Mislim da bi imao veliku podrsku pravih navijaca koji vole Zvezdu. A ne kada prodju izbori da se javljaju kapetani posle boja, kada opet Vesic ili neki drugi Vesic bude vodio (upropascavao) klub.

Reply
Žile мај 2, 2012 at 16:12

Čitajući današnji intervju Škundrića meni se čini da kandidat neće biti Lukić.Ni jedno ime nije spomenuo,kaže dogovorićemo se,da uvažimo realne mogućnosti kandidata itd.Meni tu izmedju redova miriše na novog kandidata…

Reply
Nikola мај 2, 2012 at 16:17

Dzabe i novi kandidat ako ce biti nova marioneta ko zna cija. Meni tako izgleda i da ce biti nazalost. 🙁

Reply
Žile мај 2, 2012 at 16:41

Osim Džaje niko nema autoritet,od bivših legendi niko izgleda nije zainteresovan(Jugović bi bio dobro rešenje).Opet će izgleda biti kanditat koji neće davati svoje pare pa će morati da igra po notama onih koji obezbedjuju novac.

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 20:05

Juga je idealno resenje kao i Dzaja potpuno se slazem sa tobom!

Ariljac мај 2, 2012 at 20:03

Jeste Skundra bio zagonetan po tom pitanju,stekao sam utisak i ja da to nece biti Luka…

Reply
Žile мај 2, 2012 at 15:40

Da li je ovo javno priznanje uprave da je nesposobna da vodi klub ili poslednje sticanje političkih poena vladajuće bagre pred izbore?

Reply
Niks мај 2, 2012 at 15:18

Nemam ja nista protiv , sto je drzava dala garancije ali ovo zahvaljivanje politicarima je bruka i sramota. Stefanovicu idi brukaj VK Partizan a ne moju Zvezdu.

Reply
Vlada Tosic мај 2, 2012 at 15:02

U kom svojstvu je Tadic pisao Platiniju ? Kolko znam dao je ostavku on… Sto mi nisu javili mogao sam i ja da posaljem nesto, kad vec saljemo…. KLASICNO SKUPLJANJE GLASOVA —- KOJE NECE DOBITI PA MAKAR NAS DIREKTNO U LS UBACILI !!! Terorisu nas 8 godina i OCE JOS ?!

Reply
Nikola мај 2, 2012 at 14:59

Sram vas bilo sve redom! Koriste SVETINJU CRVENU ZVEZDU u svojim prljavim kampanjama da dobiju glasove. Dno dna! Sto se nisu setili da pomognu ranije? Sto ne pohapse one koji su te astronomske dugove napravili? Nego sad kao pomazu nam. . . To je isto kao da nekome odsecete obe noge i date mu stap kao pomoc.

Reply
CzvBoys мај 2, 2012 at 14:51

Bruka… UPRAVA NAPOLJE!

Reply
era мај 2, 2012 at 14:43

http://www.dodaj.rs/f/22/RU/2FZ6NMyI/borja-vs-grobari.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3f/wr/3q0tsDSY/—.jpg

Imam dosta Zvezdinih slika koje licno pravim, mozete me kontaktirati preko e-maila za jos slika i naravno mozete narucivati. 🙂

e-mail: markoerak97@gmail.com

Reply
milos мај 2, 2012 at 19:42

Meni treba jedna fotka ovog Dzaba Kana kako jede negde na Ibarskoj!

Reply
Niks мај 2, 2012 at 14:42

Ovo je nevidjena sramota, Stefanovicu stidi se. u dilu sa Zutima i Dacicem ste stvorili ovakvu atmosferu kao da je Dacic i Tadic nesto promenio. A ustvari nije promenjeno. Treba da vas je sramota.

Reply
realan мај 2, 2012 at 14:16

DRUGA PO GLEDANOSTI,KO JE PRVI?

Reply
Raka Delija мај 2, 2012 at 14:18

Мислим да је Фенербахче,али нисам 100% сигуран

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 14:15

Msm da je ovo dobar potez,iako su ova dvojica grobari(Dacic i Tadic) ipak im se treba zahvaliti…Ali samo za ovaj potez!

Reply
mariachi мај 2, 2012 at 14:25

Skupljaju glasove pred izbore 😉

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 14:31

He,he upravo tako…Da i mi iskoristimo nesto od ove kampanje!

Reply
mariachi мај 2, 2012 at 14:44

Zahvalicemo Dacicu i Tadicu sa 4 gola u derbiju.

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 14:52

Dva za jednog,dva za drugog! 😀

milos мај 2, 2012 at 17:16

Ariljac, dva puta sam ti dao plus, jer ti si „moj“, sve komentarises kao grobar, svi ti daju minuse. Ali kakav god da si, moj si!

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 19:55

Evo i tebi plusic ako ti nesto znace plusevi i minusi. 😀

Niks мај 2, 2012 at 14:43

Kakav dobar potez, jes ti lud? Ovo je brukanje imena CZ.

Reply
bari 1991 мај 2, 2012 at 15:46

ako su nam oni pomogli budite sigurni da ce trazit nesto zauzvrat u prevodu „ko zna kad cemo ponovo biti sampioni“.ako smo spali na to da nam pomazu grobari i ne treba da budemp..SRAM VAS BILO

Reply
Zvezdas Rijeka мај 2, 2012 at 19:09

Ma kakva crna pomoć, budite pametni ljudi!
Sve su to političke igre, i Stefanović i ekipa su njihovi „žuti“ igrači, inače ne bi ni bili tu, ovo je tako providno da je jadno!
Ne smeta mi niti me zanima ko je u čijoj stranci ali ovako jadni potezi uoči izbora, kao oni su nešto pomogli, ma fuj, gade mi se.
U kojem je svojstvu bivši predsednik Tadić pisao?
Koga on predstavlja, kakvu funkciju obnaša?
Toliko jadno da preko naših leđa uz svu muku koja nas je zadesila neko gura sebe da dobije glasove i još im Stefanović ljubi noge i liže patos, fuj…bruka i sramota, dno dna.

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 19:58

Pa verovatno se nadaju glasovima ali znam da ih od mene sigurno nece dobiti a iskreno se nadam ni od vecine Zvezdasa!!

Reply

Leave a Comment