Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Босман за МЦЗ.Нет: „Желим само у Звезду, али нисмо причали о трансферу“

Френсис Босман
Френсис Босман
Френсис Босман

Обзиром да је информација о интересовању ФК Црвена звезда за првотимца Слободе Френсиса Босмана изазвала доста пажње овога јутра, позвали смо Френсиса да од њега сазнамо све детаље ове приче.

Искусни везиста нам је неколико пута поновио да жели само у Звезду:

„У Србији бих након Слободе играо само за Црвену звезду. Када видим навијаче на трибинама како навијају и подржавају свој клуб, одушевљен сам, то ме чини веома срећним, волео бих да играм за те навијаче и покажем све што знам“, рекао нам је Френсис који каже да је чуо и за интересовање „вечитог ривала“.

„Чуо сам приче да ме и Партизан жели, али ме они једноставно не интересују (у медијима се пише да комшије желе Камару да замене Босманом, прим. аут.). Желим само у Звезду!“

Уговор са Ужичанима истиче ускоро.

„У Слободи ми је добро, свиђа ми се клуб, волим навијаче, али бих заиста желео да заиграм у црвено-белом дресу. Овде сам још наредне три утакмице, након тога сам слободан играч, иако ми је Слобода понудила продужење уговора. Надам се да ћу добити прилику макар да се докажем у Звезди. Ако ми дају и само један дан, борићу се за црвено-бели дрес.“

У медијима је пренета информације да је шеф стручног штаба Црвене звезде Роберт Просинечки већ разговарао са Френсисом око трансфера, што није тачно.

„Не не, нисмо разговарали о трансферу. Након меча у Ужицу сам причао са Просинечким и рекао му колико се дивим Црвеној звезди, мало смо попричали. Али о трансферу нисмо разговарали.“

Утиске о нашем клубу Босман је могао да чује од својих некадашњих саиграча, Касалице и Максимовића.

„Причао сам са Касалицом, рекао ми је много тога лепог о клубу, да је веома срећан тамо, што је појачало моју жељу да заиграм за Црвену звезду.“

О овој и многим другим темама можете дискутовати са осталим Звездашима на МЦЗ форуму.

Повезане вести

75 comments

Igordelija мај 2, 2012 at 20:34

Prvo nisam decko i malo vise znam o tome sto pricate za grejs period prvo koliki je interes na tim 15 miliona poslje godinu dana drugo taj interes se pripisuje na cjelu svotu koju si duzan poslje godinu a posto mi necemo nista otplatiti nego samo refinansirati dug za godinu smo u istim ako ne i u jos vecim govnima ne govorim ovo iz mrznje ja bih najvise volio kad bi ova uprava mogla smanjiti ovaj dug ali ocigledno je da ne mogu i da se sve vrti u krug dok jedan dan ne dodje da nema kud pa spakuju kofere a nas ostave sa dugom i timom koji ne moze novi pazar da pobjedi a ne da ucini nesto u evropi

Reply
bojan мај 15, 2012 at 00:08

Nama po zadnjem revizorskom izvestaju godisnje ode 957.000 eura samo na kamate (stavka finansijski rashodi),mi u sustini menjamo obavezu za obavezu al sebi stedimo u kamatama koje bi davali po osnovu kratkorocnih kredit koje nas guse.

Druga stvar koju sam ja cuo jeste da je gasprom garant kredita (mislim da ni jedna banka nam ne bi dala toliki kredit sada), a cenim da oni ne bi garantovali da nisu videli neki prezentirani biznis plan kako da se taj kredit vrati u normalnom vremenskom periodu.

Reply
Srdjan91 мај 2, 2012 at 20:06

ne vezano za temu,ali jako bitno…..Kredit od 10-15 miliiona je kredit za refinansiranje duga-sa tim parama ne raspolaze klub ni 5min.vec se prosledjuju na racune poverioca ili ti banka koja daje kredit preuzima dug u iznosu kredita(to je pozitivna strana umesto 5-7 rata sa kamatama 15-40% imamo jednu s obzirom na cifru ne vecu od 15%)dakle od tih para nema kupovine igraca kao sto neki pisu…….Hipoteka(najbolnija tacka svima) garant da ce te vi vratiti dug banci(verujem da ce dug biti vracen i sta god da bude pod hipotekom nece preci u trajno vlasnistvo te banke)….koliko je to pametan potez veliko je pitanje moje licno misljenje je da je bolje dugovati jednoj banci po odredjenim uslovima nego da nam 5 banaka potrazuje novac……….Ako uopste dodje do tog kredita(u sta i ne verujem preterano)moramo svi mi koji imamo tu clansku kartu da se pitamo nesto o tome…znaci javno uslovi kredita,a mi ZVEZDASI onda da odlucimo DA ili NE………………ZVEZDA JE ZIVOT

Reply
Adebayor мај 2, 2012 at 19:00

Zvezda pregovara sa jos igraca sigurno! Oce da naprave nesto s krstenih ruku,maj daj sta vam je!Pregovaromo sa jos graca samo sto se to cuti da im nebi dizali cenu i da im neko ne uzme igrace!

Reply
CZV мај 2, 2012 at 18:57

Groblje vec ugovorilo prelazak Maslaca,Merebasvilija,Knezevica,i Tejga,a mi nista ne radimo.Posto Petkovic ide na leto ja bih doveo Rodica,a i Robi voli da rotira pa bi imalo mesta i za Rodica i za Mladju.Pauljevic,Vujadinovic,Rodic,Bosman i eventualno 1 ofanzivni vezni mada bih ja Kadua sacuvao do zime.

Reply
Adebayor мај 2, 2012 at 19:01

Odkud znas da oni prelaze u groblje??Jel nesto potpisano-neje nista! 😛
Knezevic je prvo bio u pregovere sa Zvezdom,odkud znas de nece doci u Zvezdu!

Reply
CZV мај 2, 2012 at 19:41

Ma to se odmah vidi,i po medijima,recimo receno je da je Pauljevic blizi Zvezdi nego groblju i tada su svi verovali u to,a sada kada pise da je Knezevic blizi groblju nego nama,onda svi pricaju novinarska patka itd.Lepo su rekli da Tejgu ostaje samo da potpise ugovor,Merebasvili je izjavio da bi voleo da igra u partizanu,a menadzer Maslaca je rekao da je bilo kontakta,sigurno je istina i za Knezevica.

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 20:00

Ne boj se za prelazni rok,Adze vise nema,radi se na tome odavno. 😀 Strpljenja,polako. 😉

Reply
Igordelija мај 2, 2012 at 18:51

Samo vi lupajte minuse a 5 godina se nigdje nismo kvalifikovali u evropi samo sljepac moze ovoj upravi da vjeruje a oni jos 10 miliona duga nabili i sad dali marakanu u zalog kad izgubimo sve i klub i stadion mozda ce vam doci iz dupeta u glavu ali tada ce biti kasno

Reply
aleksa мај 2, 2012 at 19:28

decko kao prvo oni se ne zaduzuju bas sam pricao sa komsijom koji radi u zvezdi dvadeset godina podici ce taj kredit na grejs period i odma iz banke se preusmeruje u druge banke cija nas kamata ubija a grejs period znaci da godinu ipo dana nema kamate i posto gasprom i telekom povecavaju ugovore,pa ledjea je tu i jos drugih sponzorqa ce taj kredit pokriti za tih podinu ipo i opet jovo nanovo za pet godina cemo poriti ceo dug jer ovoj upravi nije cilj da se zaduzuju jos vise nego ce im primarni cilj ne ovoj nego uopsteno novoj upravi bice da vrate dug jer sa dugom nemozemo nista da uradimo naravno da je i osvajanje lige mada je nasa liga namestena i mislim da smo sl godine sigurni prvaci!!!OVO JE STVARNO PROVERENA INFORMACIJA,STVARNO BEZ ZEZANJA STO POSTO SAM SIGURAN BAS JE MOJ KOMSIJA PRICAO SA STEFANOVICEM !!!

Reply
Milosmokroluska мај 2, 2012 at 18:24

krstic iz jagodine je dokazao da je ozbiljan igrac… ako pustimo nekog iz ofanzivne linije na leto,on bi bio logican izbor…mislim da je najbolji igrac ove polusezone,odlicna adaptacija nakon povrede..

Reply
Adebayor мај 2, 2012 at 18:13

niste ga ni videli a vec govorite kako ne valja! o.O Zadnji vezni je tu da kvari igru a ne da je kreira!za kreatora imamo evandra ako ne ode u inostranstvo!Kadu i dimitrijevic sigurno idu! Bosman sigurno nije losiji od Savio,Bogdanovica,Blazica…..lik daje 100% sebe,pozrtvovan je kao i micko samo sto je ovaj jaci od micka!bice velika borba ko ce da igra prvu postavu! 😀

Reply
Aleksandar мај 2, 2012 at 18:33

Video sam ga. Igrac za ekipe poput Metalca,BSKA itd. Ima 27 godina i pre godinu dana je trebao da ide u Vietnam. Posle Micka, Dimitrijevica, Milivojevica jos i on? Dobro, Robiju bi to doslo ko slag na tortu. Da jos jedno nase dete greje klupu.

Reply
ShoNe мај 2, 2012 at 18:43

Posteno si se izlupetao, Bosman je uz Mijailovica i Kamaru najbolji zadnji vezni u ligi. Samo sto je Bosman dosta kreativniji od ove dvoice.
A sto se tice nase dece o njima sigurno manje znas nego o Bosmanu, zato ih nemoj pominjati.

Reply
Adebayor мај 2, 2012 at 18:57

pusti ga vidis da mlati najbolji zadnji vezni!Valjda Robi zna sta radi!!Ko je rekao da ce Milunovic onako da odigra protiv Partizana sa 19 g.

Reply
Aleksandar мај 2, 2012 at 19:15

Kreativan zadnji vezni. Brate ajde ne blamiraj se. Imamo previsa igraca na tom mestu. Ne vidim razlog zasto nam treba stranac koji ima 27 godina i koji je trebao da ide u Vietnam. Znaci oko ovoga se digla tolika prasina a ocigledno je da nece preci u zvezdu.

Delija мај 2, 2012 at 17:18

Ne znam zasto svi dizete u nebesa tog Isaha,pa on je decko na svakoj utakmici imao preko 10 gresaka u predaji lopte,eej a igrao je u vezi,nego je dao izjavu tamo u norveskoj kako mu fale zvezdini navijaci i kako nisu navijaci tamo kao Delije,i sada je on majstor fudbala! Ljudi ne zanosite se,dokle god i ekipi budemo imali igrace tipa,Isah,Savio,Bosman itd,doguracemo kao i u poslednjih 10 godina do klvalifikacija Lige Evrope ili Lige sampiona i to nam je domet !

Reply
Delija мај 2, 2012 at 18:49

Zemljace para nema i ne pametuj mnogo…I ocigledno da nisi gledao Zvezdine utakmice kada je igrao Isah…

Reply
igordelija мај 2, 2012 at 17:18

I ovo nam je pojacanje daj boze da gresim ali ako sa ovim igracem i njemu slicnim mi napadamo evropu pomozi boze posto samo nam on moze pomoci

Reply
Bane мај 2, 2012 at 17:12

Pa sta neka ga dovedu, kad decko hoce u zvezdu, kad je vec za dzabe! Trudice se 100% nek odigra koju utakmicu sl,, sezone i prodacemo ga u zimskom prelaznom roku za 300-hiljada nekim kinezima i bog da nas vidi 😉

Reply
Nikola мај 2, 2012 at 16:54

Ahahahha,vidim neki ga uporedjuju sa isahom…..jel ste vi svesni da i i sah i bosman nemaju dovoljan kvalitet za jednu crvenu zvezdu,osvestite se,ili dvedite prava pojacanja ili ne dovodite ove poluigrace…I hocemo da igramo evropu,igracemo je kada mrtav prdne!!!!!

Reply
Delija мај 2, 2012 at 18:57

I jos jednom-Para nema da bi se igrala evropa a ti neces ni ovo za dzabe…

Reply
Sh0llex мај 2, 2012 at 19:08

Napokon neko normalan ko shvata značaj ovakvih glupih pojačanja, i ko se ne loži na extra odrađen prelazni rok svake sezone.
Ali ne, njima je najvažnije da veruju našoj ‘spasonosnoj upravi’ koja će uspeti da iskobelja licencu (da bi mi posle rekli: ,u kakavi su svaka im čast’, mada realno gledano nećemo ni ući u evropu nego kao šatro moraju da je obezbede da sebi kupe još vremena), koja dovodi extra pojačanja, koja smanjuje naše dugove prema Suzukiju i drugima, a to da dug raste više nego što oni vraćaju o nije važno, ma jook… Da veruju treneru taktičaru koji gleda samo ispred sebe kao konj kad mu stave one prečage da ne gleda sa strane… Veruju ovoj glupavoj 4-3-3 (odnosno 4-5-1) taktici koja nije za nas iako svi dobro znamo da smo uvek najbolje igrali 4-4-2. Ali nema veze svi oni znaju da sledeće sezone osvajamo titulu, pa iako je slučajno za nekih malih 10ak i više bodova ne osvojimo, Bože moj tu je sledeća sezona… Nije važno ako neko nema pojma da igra, važno je da mu se naši navijači sviđaju da je veliki ‘zvezdaš’ i šta nam više treba… U to da veruju to im je najvažnije…
Pa kad polete minusi, znaćeš bar od koliko njih što će glasati su upravo ovakvi. Pozdrav!

Reply
Vuco мај 2, 2012 at 16:26

necu novog savia ili dovedite prava pojacanja ili igrajte sa ovim sto imamo da ne bacamo pare i ne zaduzujemo se vise

Reply
Alex мај 2, 2012 at 15:32

Pozdrav braco moja… Evo i mene posle male pauzice, verujte mi opravdane, ali sam bio uz nasu Zvezdu. Vidim da su poceli planovi za leto, i nadam se da ce Robi nastaviti gde je stao u Januaru. Isto tako se nadam da ce kredit biti pametno iskoriscen, tj vratiti prioritetne dugove i dovesti dva-tri iskusna i kvalitetna igraca.

Reply
all in postava, neka nova taktika, za lizanje prstiju , pretakanje meda мај 2, 2012 at 15:26

nisu neistine, da li vi mislite da je normalno da se uzima kredit od 15 miliona evra, i to sve na dug od 30 miliona
ko ce da vrati , kako , s kojim parama kad ne proizvodimo plus, vec samo minus, ok, nije taj minus kao ranije, ali i dalje jedva da poslujemo na nuli, sa malim minusom
pare su uzete da se lakse radi, da se vrate ovih 800k, sto je sica za 15 miliona , a preostalih 14 miliona plus pare od prodaje na leto lazovica i jos par njih, pa sta ce da rade sa tim paraa, pa da kupuju valjda jaka imena,
pantelic za spica, tejgo ili kleo kao zamena
ninkovic, godoy iz gojasa kao stopercina, levo krilo iz estudijantesa, zaboravih mu ime, valjda rodrigez ili tako nesto, toro zadnji vezni, simic golman iz jagodine, pauljevic, katai, ili toni kalvo , igra za levski, levo krilo takodje
desni bek ivan bandalvoski iz cska sofija, ili strahil popov iz liteksa, nenad vukcevic iz buducnosti kao zadnji vezni, sanibal orahovac iz pahtakora kao krilni spic, desno krilo petrzela iz plzena, dordje lazic iz metalurga, i tako redom
ovaj tim treba skroz da se menja, nista ovo ne valja, ekipa koja ne sutne pazaru na gol, o cemu mi pricamo,
taktika all in bre, all in, uprava krece hazarderski, nece vise domacinski da posluje, tj oce, ali sa tudjim parama, 15 mil duga sa hipotekom na stadion, a ne na svoju kucu, ako za te pare ne naprave barsu koja ce da melje sve redom po jsl, treba odmah da prodaju svoje stanove i licno da vrate dug

jel tako delije

Reply
Bogdan мај 2, 2012 at 15:45

Sta je sa tobom zemljace?

Reply
IBRS мај 2, 2012 at 20:40

da mi je znati na cemu si ti. . . ili si na nekim jakim drogama ili si pobegao sa klinike iz laze lazarevic. . .

Reply
Delija мај 2, 2012 at 15:17

Dobar igrac…Podseca me na Isaha legendu sredine terena…A sto se tice klinica necemo nista uraditi sa Jankovicem,i jos nekim antitalentima…Tacno je da imamo neke igraci koji mogu da budu novi Basta,Jankovic,Bisevac ali neki klinci pojma nemaju a prema njima vi dizete uzbunu i pravite ratno stanje sto ne igraju…Znali smo da ce Stankovic biti igracina jer je to dokazao na debiju isto tako za Zigu,Boleta i ostale momke iz te generacije a Jankovic,Causic,Krneta,Vesovic,Stojkovic i takvi pojma nemaju a sve za njih govorimo da vreme za njih radi a ja ne vidim pomak koliko su dugo sa Zvezdom…Za Lazu je to lako uocljivo bilo prosle godine kad mu je Robi dao sansu i vec na 2-3 utakmice proslog proleca odkako je postao starter poceo da kida evo njegov napredak je toliko evidentan da je postao vodja…E to se zovu talenti,to su pravi igraci…Micko je isto talenat ali me malo brine mislio sam da ce ovog proleca on zablistati kao Laza,dobro je on odigrao ali mislim da je mogao vise i da su njegove sposobnosti mnogo vece…Bole Jankovic je u njihovim godina zajedno sa tom generacijom koja se radja jednom u 25 godina kidali PSV,ROMU,STRABUR(nesrecno 2:2),bili bolji za klasu on njih a sad nas Ren tuce 6:1….Trebaju nam pojacanja da se ne bi obrukali za sl sezonu u evropi pa ako imamo ludu srecu da se plasiramo u Ligu Evrope da popunimo buzdet…Ali mi kakvi smo baksuzi ili ce igraci da se svadjaju sa trenorom Vilota,Li Adi, ili ce neko da slomi nogu ili cemo da izvucemo Inter,Lion,Liverpul daj boze da se to ne desi ali neki kazu da je zvezdu svu srecu potrosila 91 i sve vise pocinjem da verujem u to….A Lazetica sto je oterao Adzic bolje da se ubio taj dan….Nek nam bog da srece….Pozz za DELIJE i da slavimo u subotu 😀

Reply
www мај 2, 2012 at 15:39

Slazem se za nase omladince. Samo zato sto su zavrsili nasu omladinsku skolu, ne znaci da su bogom dani da igraju za prvi tim.
Ali kako mozes da kazes da smo kidali PSV, a od Rena izgubili 1:6. Pa i protiv PSV je bilo 3:7, sto rezultatski nema mnogo razlike od poraza protiv Rena.

Reply
Delija мај 2, 2012 at 15:55

Ali pobediti jedan PSV sa 3:2 kuci i to smo vodili 3:1..Ali brate realno pogledaj sastav PSV te godine stigli su i do polufinala LS ako se ne varam a Ren je odmah ispao iz lige evrope + za PSV vidi gde su ti igraci zavrsili danas a za Ren ne verujem da ce njih 3 postati Zvezde fubala kao sto su Roben,Park i kompanija…

Reply
Aleksandar мај 2, 2012 at 17:12

Otkud ti znas kakav je igrac Jankovic,Causic i Stojkovic. Momci nisu dobili nikakvu minutazu a najavljeni su kao veliki talenti. Jankovic je bio medju najboljima na priremama. On na leto sigurno ide, i neka ide kad je zasluzio da igra u prvoj postavi a vracen u mladje kategorije. Nasi talenti samo propadaju i nije normalno da godinu dana greju klupu i onda se opet vrate u Sopot, mladje kategorije itd. Pa se posle neki cude sto smo pustili Djuricica, sto nam deca idu i tako…

Reply
lsd мај 2, 2012 at 17:50

moje je misljenje da je filip jankovic prebacen u mladje kategorije zato sto u njegovom ugovoru postoji klauzula do ako neko ponudi 3 mil za njega on odlazi…. uprava ga je prebacila u mladje kategorije da bi ga sakrila od velikih klubova dok ne napuni 18 godina …. tada ce potpisati novi ugovor sa zvezsdom bez klauzule…. jer mu sada keva pravi problem…..

Laki мај 2, 2012 at 18:03

Ovog Jankovica bolje da ne stave u prvi tim.Jeste on brz,prodoran,ima relativno jak sut,al bre ima 50 kila.ako bude igrao dobicemo mozda 1 ipo za njega,ovako najmanje miliona dobijamo 😀

Mirko BGRS мај 2, 2012 at 15:06

Šta će nam ovaj pa tu imamo Mićka koji je budućnost kluba,neka je za dž popunjeni smo na toj poziciji zauzima mesto kvalitetnijem strancu.

Reply
Joca мај 2, 2012 at 15:51

kvalitetnij stranac kosta 5 miliona vise nego ovaj, a dobro je imati nekoliko igraca na bilo kojoj poziciji jer ako se udje u ligu evrope mogu igraci da se odmaraju a pozicija zadnjeg veznog je zajebana, a mi tu imamo samo micka i milivojevica!!!

Reply
all in postava, neka nova taktika, za lizanje prstiju , pretakanje meda мај 2, 2012 at 14:45

lepo izjavio bosman, zna kako da da se uslihta navijacima zvezde, evo ja odmah na njega gledam kao na dobrog momka, iako nisam siguran dal je kvalitet za nas, tj nije los, ali dali je on kvalitet jednog kastilja ili tora recimo, koji nam trebaju
sto se tice kredita, uzeli smo 15ak miliona kredita, sa grejs periodom od god i po dana, pare cemo utrositi na dugove neke, a veci deo moze da ode za dovodjenje
ninkovica, katai, pauljevica, kastilja, nenada milijasa, kao i nekih brazilaca vrednih od 2miliona,
uprava ide taktikom all in, sve daje za titulu, i pokusaj da se igrama u le ili ls , vrati visetruko i na taj nacin otplati krediti i da nam ostane pride para,
i oni su videli da on jsl pojacanja nema koristi, evropu sa niskom koef ne mozes da igras a ni domace jsl ekipe ne mozes da dobijes, dakle samo kvalitet i kvalitet i to onaj pravi
ulazemo veliki novac, ne bih se zacudio da stvarno slete na maru jaki tj mocna pojacanja,
uspeli smo da nadjemo ludu banku koja nam je dala 15 miliona kredita, to jos nije uradjeno u nekom nasem klubu , da se uzima toliki kredit, a to znaci samo jedno,
all in, delije, all in,
mozda cak i tejga dovedemo, klea takodje, 15 miliona ej bre, znate li vi koji je to novac, dali su na raspolaganju upravi koja ne garantuje da ce ga vratiti vec je stavila hipoteku na maru, dakle ne na svoj restoran u sopotu, ili na svoj stan tj kucu, vec na nesto sto nije njihovo, a ajde sad vi meni recite dal oni nece doci u iskusenje da malo polizu prste dok premestaju mec, kao kapiten od belu ladje sto kaze, malo ce polizu prste,
a mozda i dovedu prava pojacanja,
all in taktika, neka nova formacija, jer su videli da sa 4 4 3, nema uspeha

Reply
Luka мај 2, 2012 at 14:54

Odakle ti smelost da pises toliko neistina??

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 14:56

Kastilja bih voleo da vidim kod nas u svakom momentu..Odlican je za moj pojam.

Reply
DarkoNS мај 2, 2012 at 15:00

Da li ti sam imaš dovoljno jak stomak da pročitaš gluposti koje si napisao???

Reply
era мај 2, 2012 at 14:43

http://www.dodaj.rs/f/22/RU/2FZ6NMyI/borja-vs-grobari.jpg

http://www.dodaj.rs/f/3f/wr/3q0tsDSY/—.jpg

Imam dosta Zvezdinih slika koje licno pravim, mozete me kontaktirati preko e-maila za jos slika i naravno mozete narucivati. 🙂

e-mail: markoerak97@gmail.com

Reply
madness2233 мај 2, 2012 at 14:37

Pre bih da dovedemo Knezevica traze ga i grobosi,Borac ispada,tako da..Nisam zadovoljan Vesovicem i Miricem,ko zna mozda ih prodamo.A za Bosmana,mislim da Kadu i Dimitrijevic odlaze,ko zna mozda i Evandro u slucaju dobre ponude,tako da nam treba veznih igraca.

Reply
mm мај 2, 2012 at 16:08

Po ovome sada a i na leto u slucaju da odu Evandro,Cava,Mikic,Vesovic kao i Borha i Cosic sa pozajmica trebaju nam odlican desni bek kao i zadnji vezni klase da odigraju evropske utakmice a mozda i jedan centralni vezni u slucaju da mogu dovesti Ninkovica.Knezevic ili Pauljevic su verovatno solucije za beka a zadnji vezni kao ovaj momak bi mozda u prvenstvu bio dobar ali za evropu nam treba iskusan igrac.

Reply
Zvezdas мај 2, 2012 at 14:32

,,Ako mi daju i samo jedan dan, boriću se za crveno-beli dres.“

Reply
Aleksandar мај 2, 2012 at 13:56

Kad je navodno trebao da dodje u zvezdu vi ste pljuvali a sad posle ovakve izjave su mu vrata siro otvorena. Eee deco opametite se.

Reply
Звезда - Србија мај 2, 2012 at 13:53

Дај неко нек објасни оно што се јуче појавило на моцарту у вези кредита? У тексту стоји „Црвено бели су на добром путу да путем повољног кредитног аранжмана стабилизују финансијску ситуацију.“ А даље у тексту говоре о репрограму дуга у износу од 10- 15 мил. Не разумем о чему се ради, јесу ли узели нови кредит да отплате стари или су само изменили услове око враћања већ постојећег кредита?

Reply
madness2233 мај 2, 2012 at 14:42

Ako se radi na dobar i posten nacin to nije toliko losa stvar ,slazem se da je “malo“ rizicno,ali..posto od sponzora dobijamo bar 7M uz prodaju 1-2 igraca mozemo tih 10M vratiti.Jedina razlika je sto te pare dobijamo odmah,pa vracamo kroz godinu ipo,a od sponzora mesec po mesec-kako god vec.

Reply
atza87 мај 2, 2012 at 14:51

Grejs period znaci da se u tom periodu ne otplacuje kredit vec posle njegovog isteka. Drugo, oko reprogramiranja duga, moguce je da ce uzeti kod jedne banke kredit kako bi otplatili sve ostale sto je po meni dobro jer je bolje uzeti po jednoj kamatnoj stopi nego vise kredita po raznim (opet zavisi od visine te kamatne stope), treca stvar koja je dobra je ta sto se mogu dogovoriti sa odredjenim bankama da se potpisu sponzorski ugovori na ime tog novca koji im se duguje i moguce je da se jedan deo o tome i radi..

Reply
Bosko мај 2, 2012 at 16:57

Ti rece da od sponzora dobijamo mjesec po mjesec (sto je i logicno) a igraci dobili,ako se ne varam,prosli mjesec novembarsku platu,ej novembarsku…iz dana u dan sve manje vjerujem u ovu upravu i iskreno se nadam da Lukic odlazi na kraju sezone…toliko se dug povecao za njegov mandat da je to strasno,em nismo uzeli titulu nit smo usli u LE…jos sad uzimaju kredit od 10-15 MILIONA EVRA…Boze brani ZVEZDU od zla kad ne mogu ja….

Reply
madness2233 мај 2, 2012 at 17:40

igraci su dobili tek sad novembarsku platu,jer su sve pare(barem se nadam da je tako) isle na pokrivanje tog duga-za licencu,zvezda je ove sezone od tada platila preko 1.5M cak i vise,

Reply
Laki мај 2, 2012 at 18:11

Ma ljudiiii,ovi nasi dobijaju platu na 4 meseca(4 puta mesecna plata ,pa im daju to nakn 4 meseca.)ta plata je trebala da dodje u februaru,ali je kasnila zbog licence.aj uzdravlje.

PROBUDILI SE LUKICEVI PLACENICI мај 2, 2012 at 13:53

Probudise se lukicevi placenici i gotovo na svakoj vesti mozete videti njihove hvalospeve i bajke o navodno sposobnoj upravi,lukicu,vesicu,skundricu..Ali razumljivo posto su placeni za to.Ima ih na svakom sajtu,forumu,blicu,zurnalu,presu,novostima,sportu,kuriru i lako su prepoznatljivi iako menjaju nickove po nacinu na koji pisu i zahvaljuju se lukicu,vesicu sto su duplo uvecali dug kluba i sto sps-ds rovari Marakanom. Sada su navodno srecni jer ce u Zvezdu navodno doci i to kako oni vole da kazu ZA DZ jos jedan polupismen igrac sa ispod prosecnim kvalitetom i koji na trzistu ne vredi ni pis.iva boba. Lukicevi placenici su placeni da lazu cak i sami sebe sto je priznacete fenomen i “novi standardi“ koje oni postavljaju. ALI SVE JE UZALUD,jer sam jutros cuo iz pouzdanih izvora da ce doci do velikih promena u fk,dolaze novi ljudi,sposobni i mudri koji ce Zvezdu vratiti na mesto koje joj pripada.Takodje ce biti i nekih promena na severnoj tribini,naravno jako pozitivnih,ali o tome nesto kasnije.Lukicu i njegopvim placenicima je odzvonilo.

Reply
Ariljac мај 2, 2012 at 14:10

Ako si cuo da dolaze novi ljudi,mora da si cuo i bar jedno ime? Podeli sa nama ako nesto znas.

Reply
STARA ŠKOLA мај 2, 2012 at 14:13

Ja uvek pišem(i mislim) sve najbolje o svom klubu, a ne da me niko ne plaća, već sam finansiram sve svoje odlaske na utakmice. Za nas iz unutrašnjosti je svaki meč-gostovanje. Da ne pominjem što uvek kupim neku sitnicu u šopu. Mislim da nisi u pravu u vezi toga. Daj Bože da dođu sposobniji ljudi, svima će biti bolje. Lukić nikad i nije pričao o sebi kao o doživotnom predsedniku, već kao privremenom rešenju(dok se ne stvore uslovi za Džaju ili nekog jakog rukovodioca). Njegovi rezultati nisu naročiti, ali posle den tane i njegove bagre i nije moglo mnogo bolje. Vidiš da još isplaćuju Ivića i Janevskog…

Reply
mr мај 2, 2012 at 14:15

Tako je dole Lukic,prodje mu mandat bez titule i pobede u ligaskom derbiju. Zar smo tolko oglupeli da to ne vidimo!?

Reply
Elq мај 2, 2012 at 13:52

Like a Boss 😀

Reply
rille83 мај 2, 2012 at 13:49

eee tako se to radi,dobro vam je
doslo iz du…a u glavu!!! Lepo
pozoves,pitas i kraj svim
spekulacijama! Za to í sluzite tj
mnogi zbog toga i dolaze ovde,ja
prvi,a za razne lazi i nasminkane
vesti imamo brdo kojekakvih
medija. AJDE SAD BUDITE VREDNI
PA ISCEPRKAJ TE NEKAKO TACNU
INFO O KREDITU I STAVLJANJE
MARAKANE U „ZALOG“,HOCEMO
DA ZNAMO PRAVU ISTINU!!!

Reply
STARA ŠKOLA мај 2, 2012 at 13:40

Čovek došao juče iz Afrike i već vidi koji klub je najveći… I želi da se bori za dres i navijače, to je pravi stav. Videćemo, prošli prelazni rok se pisalo o dolasku kod nas za 80 igrača. Ne verujem da bi trenutno bilo koji igrač između nas i zagrebačkih partizana, izabrao njih. I to je neki pokazatelj dobrog rada.

Reply
rille83 мај 2, 2012 at 13:34

eee tako se to radi,dobro vam je doslo iz dupeta u glavu!!! Lepo pozoves,pitas i kraj svim spekulacijama! Za to í sluzite tj mnogi zbog toga i dolaze ovde,ja prvi,a za razne lazi i nasminkane vesti imamo brdo kojekakvih medija. AJDE SAD BUDITE VREDNI PA ISCEPRKAJ TE NEKAKO TACNU INFO O KREDITU I STAVLJANJE MARAKANE U „ZALOG“,HOCEMO DA ZNAMO PRAVU ISTINU!!!

Reply
ja bre мај 2, 2012 at 13:29

Толе _ц с..а Босмана Френсиса на на на на на на на на на… !

Reply
Alke мај 2, 2012 at 13:29

E takvi nam stranci trebaju! Koji znaju velicinu naseg kluba, vole crveno-beli dres i delije! Stranac obicno juri za parama i briga ga da li igra za Zvezdu i partizan, a on: „Чуо сам приче да ме и Партизан
жели, али ме они једноставно не
интересују. Желим само у Звезду!“ A ovo je dokaz koliko mu se svidja Zvezda: ,,Ако ми дају и само један
дан, борићу се за црвено-бели
дрес.“ BRAVO!!!

Reply
Sh0llex мај 2, 2012 at 14:00

Samo još da zna da igra, i sve će biti super 😀

Reply
igordelija мај 2, 2012 at 13:27

kako ste poletni da objavite ovo a o stavljanju marakane kao garant u banci za 15 miliona nema nigdje sta treba za par godina da izgubimo marakanu zbog ovih lopova dok se mi osvestimo posto se vidi iz prilizenog da ne placamo dugove i da smo duzni i bogu i narodu

Reply
madness2233 мај 2, 2012 at 13:45

Gde to pise??Dobijamo kao zajam 800K,koje vracamo posle prodaje igraca.O kakvih 15M se radi??

Reply
Igordelija мај 2, 2012 at 13:54

To sto sam napisao stavljaju marakanu kao garamt za kredit u banci od 15 miliona kad to ne platimo bice svasta ja ovo ne pisem da bih napadao nekoga nego za spas nase marakane koja sutra moze biti tudje vlasnistvo

Reply
madness2233 мај 2, 2012 at 14:35

Sad sam procitao to..moje misljenje ako se radi na dobar i posten nacin to je jako dobra stvar ,slazem se da je “malo“ rizicno,ali..posto od sponzora dobijamo bar 7M uz prodaju 1-2 igraca mozemo tih 10M vratiti.Jedina razlika je sto te pare dobijamo odmah,pa vracamo kroz godinu ipo,a od sponzora mesec po mesec-kako god vec.

Reply
lpool мај 2, 2012 at 13:27

Pozitivno : solidan igrac,dolazi za dz,poznaje nas fudbal,VOLI ZVEZDU.. Negativno : stranac,preveliki broj igraca na toj poziciji..

Cenim da mu treba dati sansu,covek vredi 350 000 ako nista mozemo da ga prodamo u januaru..

http://www.transfermarkt.co.uk/en/francis-jojo-bossman/profil/spieler_159797.html

Reply
ShoNe мај 2, 2012 at 13:47

Ima ljudi kojima je najveci problem sto je stranac?!

Reply
lpool мај 2, 2012 at 15:19

Nisam mislio na to! Nego zauzima mesto stranca pri registrovanju.. Vec imamo Kadu-a,Borivoja,Vinija,Paseka,kako mislis sve da ih registrujes???

Reply
Milan мај 2, 2012 at 15:53

Borha i Kadu odlaze na kraju sezone a Evandro ima nas pasos .

Reply
marek мај 2, 2012 at 13:25

ma ovo je gotova stvar… WELCOME TO RED STAR BELGRADE! nadam se da čitajšen ovaj my kometarejšen 😉

Reply
Luka мај 2, 2012 at 13:53

Vrlo moguce posto zna srpski 😀

Reply
Bosman :) мај 2, 2012 at 14:34

jes of skroz 🙂

Reply
escort мај 2, 2012 at 13:17

E, ako je tako, ajde dodji 🙂 Pa jos za DZ 🙂

Reply
njaVa мај 2, 2012 at 13:13

T si Zvezdin cetnik Bosmane!!! 😀

Reply

Leave a Comment