Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милуновић: Хвала навијачима!

Лука Милуновић

Утакмицу против Јагодине обележиле су три ствари. Долазак Звонка Милојевића, првенац Милоша Димитријевића у црвено-белом дресу, и сјајан потез Луке Милуновића пред крај првог полувремена, када је у стилу великих мајстора извео акробатски шут, тзв. маказице, али нажалост голман Шимић је сјајно интервенисао.

Наравно да бих волео да сам постигао гол, јер би заиста био леп. Честитам голману противничке екипе на одбрани, а ја ћу се трудити да на неком другом мечу поново постигнем гол. Размишљам на начин, да је требало постигао бих га. Нека ми се врати на некој другој утакмици, и нека тај мој гол донесе Звезди победу и бићу пресрећан – рекао је Лука, и дао своју оцену утакмице:

 – Мислим да смо добро одиграли и ова победа нам много значи јер представља увертиру пред вечити дерби. Посебно бих се захвалио навијачима који су и данас песмом носили мене и моје саиграче до нове победе. Заиста је част и задовољство играти пред Делијама – закључио је Милуновић.

Повезане вести

29 comments

milijas, andjelkovic, koroman, basta, gaj, milovanovic itd, egal sa beyernom апр 30, 2012 at 22:39

samo sto si zabio jsdpu, necu da te kritikujem, jer sam uvek bio prema derbi strelcima naklonjeniji nego prema drugima, ali realno , malo se vidis u igri, dal sto te trener muci sa levim krilom ili sto se ne kreces dovoljno, ali ok, imas samo 19god,
zabi jos jedan u derbiju, i to jos za pobedu, ulazis brate u legendu, mozes slobodno da prespavas celu sezonu ako resavas derbije,
treba nam trener, zenga npr, imamo dobar tim ali ne igramo ni zlizu maksimuma, to se vidi protiv kg i pazara , a u derbiju igramo motivisano, jer svi grizu tada, ali protiv slabijih ekipa vidi se tika taka igra koja je spora i demotivise sve na stadionu , i navijace i one na terenu

dovedite ivana bandalovskog, desni bek cska sofija, bugarski ninkov, takav nam treba, jak i agresivan i da probija, a ne mikic ili vesovic koji su non stop u svadji sa aut linijom

Reply
Delija_ZH апр 30, 2012 at 22:20

Mali super igra nema sta….

Reply
kiborg апр 30, 2012 at 21:53

Joj kakav osecaj imam da ce Milunovic biti nas najbolji napadac u repki za koju godinu. Mozda se varam al mi deluje da je strasan potencija.

Reply
dragan апр 30, 2012 at 20:19

Zasto Robret treba da ostane najmanje do kraja jesenjeg dela narednog sampionata?

Zato sto je promenio najgori tim koji je u svojoj istoriji imala Zvezda. Danas od tih igraca samo su trojica oostala: Mikic, Tosic i Kadu. Sve drugo su novi igraci.

Zato sto je krenuo u obnovu i ideje ige i poco da dovodi igrace (domace) koji bar lice na nekoga ko bi mogao da igra fudbal 21. veka.

Zato sto je uocio Lazovica, Mijailovica koji su grekali klupu „pred iskljucenje“..

Zato sto je opet okrenuo medije ka Zvezdi na pozitivan nacin.

Zato sto smo dva puta u 21 dan uzeli grobare i sto cemo uvren sam uzeti kup!OK nije neki trofej ali je trofej!

Zato zasluzuje da vodi Zvezdu i naredne seyone. I nemojte da se pljuje po timu ako ne dobijemo grobare i treci put.

Ja do kraja jesenjeg dela narednog sampionata verujem Prosineckom. A onda cemo videti. Napred!

Reply
Dragan Kg апр 30, 2012 at 20:24

Izvini, a ako ispadnemo opet u avgustu, a na kraju tog jesenjeg dela bude opet neki minus sta onda? Nikom nista, idemo opet u krug, sve po starom??? Najbolje potpisati sa njim dozivotni ugovor i neka ga neka se uci dokle hoce!!!

Reply
marko апр 30, 2012 at 20:50

iks De
xD

Reply
delije мај 1, 2012 at 00:22

BRAVO

Reply
Imam nervni slom - Arsen Venger- Kuda plovi ovaj brod? апр 30, 2012 at 20:16

Luka tebi svaka cast!!!

Reply
alex86 апр 30, 2012 at 16:58

Bravo Luka majstore,ja sam zadovoljan kako si odigrao ovu polusezonu.Ti si pravi „gigan“,znas sta znaci onaj sveti dres,zbog toga tako i govoris!!!

Reply
branko апр 30, 2012 at 15:47

Da li si svestan kolika je razlika u igrackom kadru koji je imao Muslin i ovome koji ima Prosinecki. I to racunaj na igracki kadar koji je covek zatekao u zimu 2010. kada je dosao? Da li si ti svestan koliko je u smislu kvaliteta igraca Zvezda devastirana zadnjih godina. Da li se to secas da su izvesni Ignjatijevic i Reljic bili DVA GLAVNA ZVEZDINA BEKA do pre manje od godinu dana? Da je izvesni Vilotic bio omiljeni igrac i kapiten Zvezde a covek je spor kao deda? Da li se sa takvim igracima, plus ne/postojeci napad da totalnim autsajederima, moze napraviti respektabilan tim za Evropu? Ko to moze da uradi_ Niko pa ni Prosinecki. Zvezda je pocela da radi JEDINO MOGUCE pre nekoliko meseci. Pocela je da TRAZI igrace po domacoj ligi (jeftiniji odigraci od onih iz tunga-balunga zemalja) koji koliko-toliko igraju brzo. Sto je osnova domaceg fudbala.
Sta ti mislis sto je PArtizan dominantan (sem love i Toleta). Pa zato sto mu igru u ovoj slabasnoj domacoj ligi drze ISKUSNI igraci povratnici. Pa niima je Vukic glavni igrac. pa Ilic itd,,,(Ja se u derbiju bojim jedino Vukica, Ilica i Tomica). Pametan spoj iskustva i mladih donosio im je titule.
A kod nas igraci NECE DA DOĐU jer im tim duguje lovu, ili su culi da – NEMA LOVE. Trazen Lukovic – odbio. Trazen – Ninkovic – odbio, zvali Pantelica – odbio itd..Prosinecki igra sa onim STO MOZE IMATI. Nema on Muslinov izbor. A sto se Saleta Jankovica tice – pa cekaj, budimo posteni, nije ti se ni on proslavio sa mladom reprezentacijom! Ja sam protiv smene trenera – jer on OBJEKTIVNO – nije mogao da sa timom koji je imao uzme titulu. Ovo je maksimum. I ako ne dovedemo bar dva-tri ISKUSNA igraca – bice isto. Ne moze trener unutar tima u kome se ne dele plate mesecima , u kome je budzet za dovodjenje igraca mizerija cak i za nase ulove, koji ne zna uopste da li ce ga pustiti da igra u Evropi – da stvara sampionski tim!
Nama je Tejgo prosle godine uzeo kup i prvenstvo. Bas Tejgo. Tri gola iz cetiri snase. A Kaluđer (ko ga je doveo?) iz pet – jedna. I cao. Dajte malo vise realnosti. Zvezda je jos slaba za velike domete. Tim se stvara i ima tracak nade napokon, ali to je jos u fazi nastajanja.

Reply
Dragan Kg апр 30, 2012 at 18:51

Branko, razumem vrlo dobro o cemu pricas, ali ako si dobro procitao moj kom, nigde nisam pomenuo neke velike domete. Hej covece, pricam o dobrim igrama i pobedam protiv Pazara, Radnickog i ostalih pacera u ovoj nasoj smesnoj ligi! O Evropi je iluzorno pricati. Ali niko, veruj niko (ili bar ogromna vecina nas) nije toliko razocarana porazom od Rena. To je van nasih moci, igraju mnogo jacu ligu, imaju mnogo veci budzet, mnogo onih brzih i izdrzljivih crnaca itd. Ali ovo sto gledamo u nasoj ligi, to je tuga, mucenje, nemoc! Svakom normalnom poznavaocu fudbala se smuci gledajuci utakmice nasih timova. Oni namestaju, OK, protiv toga ne mozemo, ali mozemo da igramo fudbal, da pobedjujemo ove indijance pa kada dodje derbi pokazemo od kakvog smo materijala.Niko ne bi imao zamerki, da je to dobra igra, da se stvaraju sanse, pa i ako se ne pobedi, desava se, ima dana kada lopta jednostavno nece u gol (videli ste Barsu u dvomecu sa Celzijem). Ali ovo, ovo je dno od igre. Mnogo toga ima da se pise, danima bih mogao da objasnjavam zasto je sve ovo lose.

Reply
branko апр 30, 2012 at 19:02

U nasoj ligi svi sem tri kluba igraju BUNKER. Opstrukcija fudbala. Pa Zvezda je igrala samo dva meca protiv tima koji se nije branio ovog proleca – PArtizanom!
Imamo skor 11 pobeda i tri neresena meca. Uzmi u obzir da imamo pola novog tima i relno su to igraci sa 21 ili 22 godine u proseku. Prosinecki ih je doveo. On je podigao i Lazovic koji j grejao klupu. Moramo imati strpljenja. Nista se stalnim promenama ne resava. Ako za 20 odto budemo boli na jesen – mozemo za titulu. STRPLJENJE.

Reply
Dragan Kg апр 30, 2012 at 20:21

Strpljenje??? Pa ako nam za Kulu, Pazar, Radnicki, Vojvodinu, Uzice treba strpljenje od 6 god, koliko nam onda strpljenja treba za Evropu, 26 god.???

Reply
marko апр 30, 2012 at 20:57

Znaci, novi tim… opravdanje za lose rezultate! Tj. opravdanje za NEMOC! Jer na terenu delujemo nemocno!
I sta kad nam sad odu, Laza, Evandro, Kadu i jos neko… Dodju novi, i ponovo ista prica… Na polusezoni ponovo neki zaostatak u bodovima… vadimo se na pricu kako su otisli glavni igraci, a dosli novi… Pa im treba vremena… I tako u krug… Mi zaista postajemo „sledeca sezona“…

Reply
branko апр 30, 2012 at 21:10

Ne burazeru, u kakvim je finansijskim i oranizacionim govnima klub – mi imamo ESKTRA REZULTATE. Niko sem Lukica NECE DA SE KANDIDUJE. Toliko je Zvezda danas cenjena. Lako je biti frajer u dobrom. Prosinecki je u tom lancu jos nabolji. Ali ako ce Jankovic da resi problem il
i kleknemo i umolimo Muslina…Ko zna mozda sve razbijemo .Star sam da verujem u bajke. Mi smo danas tamo gde vredimo – drugi u ligi.Ne moze svanuti pre jutra. Mi bi samo da menjamo. Trenere, selektore, sve….

marko мај 1, 2012 at 00:28

Jedina je razlika, sto mi i dalje povecavamo dug! Jer dovodimo svakog roka po 5-6 igraca, na drugu stranu ne prodajemo gotovo nista… i tako… to…
I da smo igrali sa omladincima, titulu ne bismo osvojili titulu… Ali ne bismo pravili ni dodatne troskove…
Koja je razlika izmedju drugog, sedmog i desetog na tabeli… Nema razlike… Ta mesta cak ne dobijaju ni bombone 🙂 … Vrednuje se samo prvo, i nista vise… Evropa je san sa ovakvom igorm… Tako da ne vidim da je to neki uspeh sto smo drugi na tabeli… Po dugovima smo i dalje prvi i to ubedljivo…

Bosko мај 1, 2012 at 00:35

Da li si ti svejstan kolika je razlika u igrackom kadru koji je imao Pizon i ove sto ima Prosinecki ? Ja bih rekao da Prosinecki ima kvalitetniji tim (ima vise kvalitetnijih pojedinaca i opet nema igru)…Pizon je imao „samo“ desnu stranu,tj. Lazetica i Ninkova…ali kad vec spominjes Muslina (koji je uzeo titulu) ja cu da ti kazem da je taj Mulin igrao na rezultat,tj. na GOL MANJE ! Isto kao i Pizon,a Prosinecki pokusava da igra na gol vise u ovakvoj ligi u kojoj nema ni osnovne infrastrukture (dobar teren-koji je osnovna potreba za igru kratkih pasova)…Lukic je kriv sto je dao Pizonu otkaz,na proljece 2010. iako smo imali +2 (u 19 kola skor 16 1 2) i doveo Prosineckog koji je na polusezoni imao skor 10 2 3 i -10,pa ti vidi…

Reply
Dragan Kg апр 30, 2012 at 15:19

Dokle ce ovi klinci da se loze??? To sto on namesta je jedno, a to sto mi ne mozemo ne gol , nego ni sansu da napravimo protiv Radnickog, Pazara, Vojvodine…protiv njih ni iz poklonjenog penala ne mozemo da ga damo, e to je nesto sasvim drugo!!! On nikada ne moze nase utakmice da namesti. Ne trazimo krivce u drugima vec u nama. Mi smo losi i tacka. U sportu je sve jednostavno, ako imas rezultate (citaj TROFEJE) onda si uspesan, znas svoj posao, pa ti se i neke greske prastaju. E sad, ako nemas te rezultate, ako to traje godinama, ako trener za godinu ipo i dalje ne moze da natera ekipu da odigra 2 kvalitetne utakmice, to znaci da tu nesto nije u redu, tu neko ne zna i ne radi svoj posao kako treba. Znaci smena i to ODMAH! Nije nam valjao Muslin osvajao titule, zamerili mu sto nas je Leverkuzen razbio 3-0 u revansu, a taj isti tim je te sezone igrao finale LS, zameraju mu sto smo ispali od Dinama, a nikada nismo i necemo biti blizi LS, a taj isti Dinamo je do tada bio redovan ucesnik te famozne LS, a cesto stizao i do cetvrtfinala. Nije nam valjao Sale Jankovic, covek nije imao ni jedan poraz, smenise ga. Nije valjao Pixi, a mi pod njim vezali dve duple krune. E zato ovaj Valja!!! -12, ma nema veze, idemo dalje, igra se fudbal i sledece sezone! A vi i dalje lupajte minuse i uzivajte u ovakvoj igri i ovakvim rezultatima!

Reply
crni_redstar апр 30, 2012 at 15:29

prekljuce na utakmici zivi smor,nema nas saka jada,i vodja se dere nesto kako smo jadni sto ne dolazimo itd. nece narod da gleda antifudbal i kraj price!

Reply
Secam se pobeda апр 30, 2012 at 15:38

Ako covek voli svoj klub on ce biti tu i docekati bolji fudbal.
Slazem se da igramo dosadan fudbal i da to moze mnogo bolje ali 40000 na pocetku proleca a sada ovako, e to i nije bas ta ljubav sa kojom se stalno hvalimo.

Reply
crni_redstar апр 30, 2012 at 16:08

od par hiljada na zadnjoj utakmici mnogo ih je bilo sa kosova,iz nisa i drugih gradova…onda pogledajte koliko su beogradjani verni svojoj zvezdi!! a realno mogu ja zvezdu da volim i patim zbog nje ,ali ne moram da gledam kako se muci i davi…to je po meni samomucenje. ako kritikujemo ovde da bi neke stvari bile bolje,onda svi dislajkuju jer smo mi “pljuvaci“ ,a vi ostali ste pravi zvezdasi! vodja na pretprosloj utakmici kaze ajde bre pevajte,pevamo za sebe a ne zbog njih,nisu oni nikakve zvezde,oni su seljacine koje igraju u zvezdi! ko je bio zna da ne lazem…i na kraju nisu navijaci samo na severu,nisu samo oni ti koji vole zvezdu,stariji ljudi,mladi sa decom odlaze na druge tribine jer je mirnije,nema petardi,da gledaju na miru zvezdu,a na severu se vidi sve osim fudbala,skace se navija,a fudbal najmanje prati…ne znam sta zvezda misli,samo znam da ni ovaj derbi nece biti pun stadion,i da ce morati mnogo da se pomuce da bi opet na marakani bilo 20 000 ljudi…mislim da se to nece dogoditi sa ovim trenerom jer se mnogi razocarali. smejali smo se partizanu zbog navijaca,a gle nas sad!

Reply
SHERIFF апр 30, 2012 at 15:06

I ja bih se slozio da je Milunovic vise centarfor nego krilni napadac,ali i pored tolikog broja napadaca vec godinama vapimo za covekom koji ce dati 20 i vise golova u tsl…Sve pare predvidjene za prelazni rok bi dao za dobrog stopera i spica,eventualno i desnog beka…

Reply
escort апр 30, 2012 at 14:01

Delije, jesmo li to zaboravili na namestanja, na FIFPro, na pokrenutu akciju? O Karadzicu vise ni jedna pesma na stadionu se ne peva? ZAPAMTITE! AKO KARADZICA I CEO FSS NE OTERAMO, mali paca je SIGURAN SAMPION I SLEDECE SEZONE!

Reply
STARA ŠKOLA апр 30, 2012 at 15:12

Valjda će da ode i bez teranja motkom?! Uništio je jedini klub koji je prepoznatljiv u svetu, „dominantni šampion“ ispada od saveza golubara, reprezentacija je iza Jermenije, sudije sviraju po nalogu, javno se obraćaju svedoci nameštanja, liga najgora u Evropi, nemamo selektora već godinu dana, tek će isplivati troškovi izgradnje Kuće fudbala… Uz sve to, ima 100 godina… Vreme mu je da se posveti unucima i šahu, šetnjama u prirodi, možda i da se učlani u PUPS…

Reply
alex86 апр 30, 2012 at 16:54

Ta lopuza da ode,ma daj molim te.Ostace taj na celu FSS-a,dok je ziv.Nama je bolje da se mi bavimo nasim problemima,jer smo u go…..ma do guse,a kada smo mi jaki moze Tole samo da „mlati praznu slamu“!!!

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) апр 30, 2012 at 13:22

Milunovic je CENTARFOR!Igrac poteza,igrac dobrog osecaja za gol,snalazljiv i spretan u sesnaestercu.To su karakteristike koje je dosad pokazao i koje su istakle njegovu pozitivnu stranu.Napred Zvezda

Reply
era апр 30, 2012 at 13:18

Nemoj nikada otici iz Zvezde i bices vrhunski fudbaler.

Reply
aca апр 30, 2012 at 13:08

hvala tebi na igrama

Reply
aca апр 30, 2012 at 13:08

hvala tebi na igrama

Reply

Leave a Comment