Moja Crvena Zvezda
Женски фудбалФудбал

Фудбалерке лако са Мачвом

Стадион: Радничког Зорке у Шапцу
Гледалаца: 100
Судија: Гордана Кузмановић (Лазаревац)
Стрелци:  Милица Мијатовић (четири гола) и Милена Пешић

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА:  Милојевић, Добросављевић, Миљковић, Коркоран (Теодосијевић), Бобић (Милиновић), Попов (Павловић), И. Дамјановић (Милинковић), А. Пешић, М. Пешић, Мијатовић, Лазаревић (Живановић). Тренер: Дарко Стојановић.

Фудбалерке црвено-белих су наставили победоносну серију убедљивим тријумфом у првенству у Шапцу: Мачва – Црвена звезда 0:5 (0:3). Пред око стотинак гледалаца на стадиону Радничког Зорке, заблистала је Милица Мијатовић, која је постигла чак четири гола, а њен трећи и четврти  погодак су били фантастични – прави евроголови.  Једном се у стрелце уписала и Милена Пешић, али је дуел у Шапцу на Велики Петак протекао у знаку јунакиње меча Милице Мијатовић, која је потврдила да се овог пролећа налази у изванредној форми.

– Играли смо са комбинованим тимом, јер сам желео да се неколико играчица одмори од великих напора, услед и обавеза у репрезентативним селекцијама. Домаћи тим се бранио са практично целом екипом испред гола, али смо добро организованом игром успешно нашли решење за бункер Шапчанки. Квалитет је дошаo до изражаја и заслужено смо забелећили нову првенствену победу, која нас оставља у трци за титулу првака – рекао је тренер и директор ЖФК Црвена звезда Дарко Стојановић.

Звездине фудбалерке ће нови испит имати већ у среду, када ће у Јагодини бити гошће истоименог клуба у осмини финала Купа Србије. Та утакмица, због повећаног интересовања, биће одиграна на Градском стадиону у Јагодини, а почетак је у 16 часова

Повезане вести

4 comments

zoran апр 26, 2012 at 11:41

Jedna divna utakmica kupa Srbije izmedju Zvezde i Jagodine i pobeda mocne Zvezde sa set nula. Sve pohvale strucnom stabu a posebno treneru C. Zvezde i mislim da izrastaju u klub koji ce vrlo brzo harati Evropom. Pohvalio bih i Jagodinke koje su se srcano suprostavile znatno jacem protivniku. Ocigledno da u buducnosti treba racunati na ove mlade Jagodinke. Zelim Vam sve najbolje u daljem radu.

Reply
Anka апр 15, 2012 at 08:48

Cestitke devojkama na pobedi samo tako nastavite!
HRISTOS VASKRS!

Reply
McJo апр 14, 2012 at 20:33

gde si bio sa pljuvanjem prosle nedelje

Reply
radan апр 14, 2012 at 18:20

bravo devojke

Reply

Leave a Comment