Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци без голова

Јуниори Црвене звезде су одиграли нерешено, без голова у дербију 22. кола Омладинске лиге Србије против ИМТ-а. У тесној утакмици, са малим бројем прилика, стиче се утисак да су црвено-бели омладинци били ближи победи, али су мреже ипак мировале до самог краја сусрета.

ИМТ – Црвена звезда 0:0 (0:0)

Стадион: „ФК ИМТ“.

Судија: Предраг Јањуш.

ИМТ: Мирковић, Поповић, Крстовић, Трипковић, Константинов, Бастаја, Цветковић,Сакпеге, Јовић (од 90. Манкал), Емануел (od 52. Krstić), Радојевић (од 87. Радојевић).

Црвена звезда: Драшкић, Тегелтија, Милосављевић, Видојевић, Бубања, Лечић, Петровић (од 57. Тошић), Цветковић, Гојков, Вукојевић (од 90. Крвиокапић), Маркочевић.

Од почетка пролећног дела изабраници Ненада Милијаша у сваки дуел улазе нападачки и врло мало простора остављају ривалу да покаже свој нападачки арсенал. Тако је и данас, Вукојевић покушава у уводним минутима да запрети голу домаћина, али без изгледних прилика. Покушао је Петровић шутем са дистанце, али је сигуран овог пута био Мирковић. Тегелтија је као и против Радничког неуморно протрчавао по десној страни и упошљавао своје саиграче у казненом простору „Тракториста“. Није било већих шанси у уводних 25. минута, а Петровић је покушао луцидним ударцем са дистанце, али је лопта прошла мало поред гола ИМТ-а. Половина терена је била углавном средиште борбе у првом полувремену, те се ретко долазило до шеснаестерца и покушаја да се упути ударац.

Изгледа да је важност утакмице изузетно утицала на играче оба тима, па се ни у првих десет минута није ништа променило. Велика мотивација је присутна, али уз то и велика нервоза која је била све видљивија међу актерима овог сусрета. Добра комбинација Вукојевића и Лечића је у 69. минуту ставила Звездину седмицу у завидну позицију за шут, али се он није снашао, те је резултат остао непромењен. Драшкић је сјајном парадом након слободног ударца Цветковића, ставио до знања да црвено-бели озбиљно могу да рачунају на њега и у сениорском фудбалу. Још једном се у шанси нашао Звездин крилни нападач, након паса Маркочевића, шутирао је ван резона и лопта је отишла преко гола, Невероватан препород су доживели играчи Ненада Милијаша и у потпуности су преузели конце игре на крају утакмице. Како су пролазили минути, наши момци су били све опаснији, а опет је прилику имао Вукојевић, али је његов покушај изблокиран.

The post Омладинци без голова appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment