Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звездаши, разлога је много – Вечерас сви у Арену!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет од 19 часова играју утакмицу 33. кола Евролиге против екипе Олимпијакоса, а дуел ова два клуба биће уједно и последњи који ће наш тим одиграти пред својим навијачима у најјачем кошаркашком такмичењу на Старом континенту у овој сезони.

Међутим, није то једини разлог да вечерас будеш у Арени! Клуб организује и посебну церемонију поводом годишњице освајања првог и за сада јединог европског трофеја црвено–белих. Тог 2. априла 1974. године КК Црвена звезда исписао је историју поставши први српски клуб који је успео да дође до титуле неког европског такмичења.

Поред најављеног програма на самој утакмици, пред почетак сусрета и пре уласка у саму халу моћи ћете боље и ближе да се упознате са историјом КК Црвена звезда – на платоу Београдске Арене налази се поставка где ћете моћи да прочитате све детаље из сезоне 1973/74, како је текао пут до наше прве европске титуле, али и да уживо видите реплику трофеја освојеног пре пуних 50 година!

Звездаши, видимо се вечерас у Арени да поздравимо људе који су исписали странице нашег Клуба и да сви заједно пошаљемо најлепшу црвено-белу слику!

The post Звездаши, разлога је много – Вечерас сви у Арену! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment