Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда и Илић те зову: У Арену у што већем броју!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет се из Мадрида враћају уздигнуте главе, иако су уписали пораз од актуелног шампиона Евролиге.

Изабраници Јаниса Сферопулоса су у утакмици 32. кола најјачег такмичења на Старом континенту показали карактер и огроман квалитет. Имали су црвено-бели вођство током већег дела утакмице, сјајно су играли на обе стране терена, али је скраћена клупа нашег тима дошла до изражаја у последњим минутима сусрета, те им је тријумф промакао за длаку.

Ипак, баш како је и тренер нашег тима истакао после утакмице у престоници Шпаније, црвено-бели су у Београд дошли у добром расположењу у ком ће и дочекати предстојеће дуеле – у понедељак дочекујемо екипу СЦ Дерби, док ће свега три дана касније гост бити екипа Олимпијакоса.

После утакмице са Реал Мадридом утиске је сумирао Далибор Илић. Популарни Дача из утакмице у утакмицу игра све боље, пружио је одличну ролу и у Мадриду – за нешто више од 14 минута на терену је убацио 9 поена, без промашаја из игре (3/3 за два, 1/1 за три, 3 скока уз индекс корисности од 10) – а за навијаче је имао посебну поруку.

– Мислим да смо пружили заиста добру партију против екипе Реал Мадрида. Иако смо имали потешкоћа са ростером, дали смо максимум. На крају утакмице је недостајало мало среће да дођемо до победе. Изгубили смо свакако прилику да се боримо за плеј-ин, али смо утакмицом против Реал Мадрида показали карактер и подигли смо се после утакмице са Мегом. Надам се да ћемо се што боље спремити за наставак сезоне који нас очекује. Овом приликом бих желео да позовем све навијаче да на утакмицу против Олимпијакоса дођу у што већем броју.

Утакмица са Студентским Центром игра се у понедељак 01.04.2024. године у хали Александар Николић од 18 сати, а место одигравања те утакмице је промењено из техничких разлога. Дуел са Олимпијакосом игра се по плану као што је и најављено у Београдској Арени (четвртак, 4.4.2024. године у 19 часова).

Карте за обе утакмице су доступне за куповину, а продаја се врши по уобичајеној процедури, на свим продајним местима нашег партнера „Tickets.rs“ као и оналјан на сајту www.tickets.rs.

Подсећамо, карте за утакмицу са Олимпијакосом ће се продавати и на дан утакмице на благајнама Београдске Арене (јужна страна) од 12 часова до почетка дуела.

Улазнице за дуел са тимом из Подгорице ће се такође продавати на дан утакмице на благајни хале “Александар Николић” (веома мали контигент) и то од 13 часова.

The post Црвена звезда и Илић те зову: У Арену у што већем броју! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment