Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Не размишљам о табели, надам се пуној Маракани у недељу

Утиске после победе Црвене звезде над Радничким у Нишу резултатом 0:2 и повратка на лидерску позицију на табели, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Спремили смо се добро за утакмицу, али није лако играти после дербија. Било је мало времена за одмор, а опет је Раднички чврста екипа и није нам дозвољавао да се разиграмо. Ипак, све договорено смо испунили, иако има ствари које треба да поправимо. Без обзира на то што Раднички има проблеме, у Нишу је увек тешко играти, а верујем да ће се извући из свега тога. Заслужено смо победили, честитам играчима и навијачима – рекао је Милојевић.

Звезда је поново прва на табели.

Не размишљам о томе. Битно ми је било само да победимо. Настављамо да гледамо нас и ништа не мењамо. Као што сам увек говорио, доста бодова је у игри, и првенство је дугачко. Идемо утакмицу по утакмицу. У складу с тим позивам навијаче да дођу у недељу на Маракану. Потребни су нам и не сумњам да ће препознати трентак и направити диван амбијент. Волимо да играмо пред пуним трибинама – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Не размишљам о табели, надам се пуној Маракани у недељу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment