Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Обраћање председника КК Црвена звезда Меридианбет на Бизнис форуму 2024

Председник КК Црвена звезда Меридианбет Небојша Човић био је у уторак 04.03.2024.године један од учесника на Копаоник бизнис форуму 2024.

Изузетно посећен Панел чији је наслов био „Улога спорта у привреди и друштву“ тицао се свих најважнијих питања везаних за функционисање спортских клубова у нашем друштву, а први човек КК Црвена звезда у свом обраћају објаснио је и у каквој је ситуацији наш клуб када су у питању финансирање, евентуална приватизација и статус у Евролиги:

За дванаест и по година потрошили смо укупно 95,4 милиона евра, од тога смо од државе добили 39,2 милион евра. Држава у нашем функционисању није прелазила 30 одсто до короне. Успех клуба зависи од буџета клуба, ниједну сезону нисмо почели, а да смо имали затворен буџет. Да вас подсетим, Звезда и даље има рекорд посете у „Арени“, водећи рачуна да нашим навијачима не можете да наплатите карту као на западу, у Немачкој, Америци… Ове сезоне се надамо намирењу од шест милиона евра за карте и анализирамо даље ситуацију… – рекао је између исталог Небојша Човић председник клуба чије обраћање на панелу можете у наставку да погледате и у видео формату:

The post Обраћање председника КК Црвена звезда Меридианбет на Бизнис форуму 2024 appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment