Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Нови концерт за Девич

Звездаши,

Борба за изградњу заштитног зида око манастира Девич се наставља. Наша светиња у јужној српској покрајини налази се на удару албанских екстремиста и пљачкаша који неретко упадају у манастирски комплекс који тренутно нема никакву заштиту. Стога је неопходно да се изгради бетонски зид који ће заштити наше људе који тамо живе и свакодневно се боре са бројним недаћама.

После величанственог концерта у Бањалуци, ред је дошао на Ужице. Наиме 30. марта у 20 часова у хали „Велики парк“ одржаће се нови хуманитарни спектакл у организацији удружења грађана „Делије север“, од кога ће сав приход бити прослеђен за одбрану манастира, односно изградњу заштитног зида. Цена улазнице је 200 динара и овом приликом позивамо све људе да дођу у ужичку халу, одлично се проведу и покажу своју хуманост. Између осталих на концерту ће наступити, Косовски божури, хор цркве Светог Ђорђа из Звечана, оркестар Дејана Зечевића, ТХЦ ла Фамилија, Фантастична четворка, 357…

Повезане вести

1 comment

Anka мар 29, 2012 at 09:13

Bravo „Delije Sever“. Evo zasto ja najvise volim ovu navijacku grupu, trude se da povratimo nase, da obnovimo nase, i ocuvamo tradiciju i svoje obicaje a zlotovrimo ne dozvolimo da nas vise gaze.

Reply

Leave a Comment