Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Славље омладинаца и кадета у Суботици

Одличне резултате су забележили јуниори и кадети Црвене звезде на тешком гостовању у Суботици против Спартака. Славили су изабраници Ненада Милијаша са 1:3, док је чета Слађана Николића тријумфовала са високих 2:6. Поред убедљивих победа наше екипе су демонстрирале сјајне партије, док су играчи апсолутно испунили захтеве стручних штабова.

Омладинци Црвене звезде су остварили веома важну победу (1:3) на гостујућем терену против Спартака у оквиру 15. кола домаћег шампионата. Црвено-бели су до предности стигли у самом финишу првог полувремена преко Дарија Маркочевића, а дуплирали су резултат одмах по старту другог дела игре када је стрелац био Матеја Бубањ, а асистент Алекса Цветковић. Иако је Спартак смањио предност, резултатску неизвесност је отклонио Вељко Милосављевић после одличног центаршута Ненада Кривокапића. Јуниори Графичара су уписали победу у Нишу против домаћина Радничког са 0:1. Екипа Ђорђа Чотре је била конкретнији противник кроз читав меч, а играч одлуке је био Лука Бубања, који је затресао мрежу ривала у финишу првог полувремена.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 15. КОЛО:

1. ИМТ – 36 бодова, гол разлика 35:17
2. Чукарички – 31 бод, гол разлика 38:21
3. Партизан – 29 бодова, гол разлика 42:20
————
4. Црвена звезда – 27 бодова, гол разлика 43:16
11. Графичар – 18 бодова, гол разлика 21:26

СТРЕЛЦИ: Вељко Вукојевић (10 голова, Црвена звезда), Алекса Цветковић, Дарије Маркочевић (5 голова, Црвена звезда), Симо Вељовић (5 голова, Графичар).

Кадети Црвене звезде су убедљиво савладали Спартак са 2:6 у Суботици у оквиру 15. кола националног првенства. Пулени Слађана Николића су још једном потврдили невероватну голгетерску форму, као и да су најефикаснија екипа у шампионату. Црвено-бели су тимски расподелили голове, па смо видели чак шест различитих стрелаца. Мрежу Суботичана су погађали Алекса Василић, Василије Костов, Алекса Дамјановић, Ђорђе Ранковић, Илија Тадић и Даворин Тошић. Кадетска селекција Графичара је ремизирала против Радничког из Ниша резултатом 2:2. Имали су “Графоси” све у својим рукама након предности од два гола, али нажалост нисмо имали довољно концентрације да приведемо утакмицу крају на жељени начин. За наш тим голове су постигли Лука Баштрица и Лука Коларевић.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 15. КОЛО:

1. Партизан – 41 бод, гол разлика 43:13
2. Црвена звезда – 36 бодова, гол разлика 67:12
3. Војводина – 34 бодова, гол разлика 50:21
————
8. Графичар – 18 бодова, гол разлика 27:30

СТРЕЛЦИ: Урош Ђорђевић, Алекса Дамјановић (7 голова, Црвена звезда), Стефан Столић (6 голова, Црвена звезда).

Сениори Графичара су претрпели пораз од Дубочице у оквиру 19. кола Прве лиге Србије са 2:1 на гостујућем терену. Изабраници Марка Неђића су се борили храбро до последњег тренутка меча, али су на крају бодови остали у Лесковцу. Једини гол за тим са Сењака је постигао Владимир Петровић.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 19. КОЛО:

1. ОФК Београд – 48 бодова, уз гол разлику 44:14
2. Инђија – 31 бод, уз гол разлику 19:15
3. Дубочица – 30 бодова, уз гол разлику 20:17
————-
11. Графичар – 21 бод, уз гол разлику 26:30

СТРЕЛЦИ: Андрија Максимовић (6 голова), Страхиња Стојановић (4 гола), Мбоуп Бабакар (3 гола).

The post Звездини бисери – Славље омладинаца и кадета у Суботици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment