Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладински и кадетски дерби са Војводином

Омладинска и кадетска селекција Црвене звезде ће у суботу дочекати Војводину иза јужне трибине стадиона Рајко Митић, док ће фудбалери нашег развојног тима Графичара такође бити домаћини, али дан касније када им на мегдан долази Раднички Нови Београд. Све утакмице ћете моћи да гледате уживо на Звезда ТВ-у, као и на истоименом Јутјуб каналу.

Јуниорска селекција Црвене звезде ће имати прави испит против увек неугодног противника – Војводине, а овај меч може бити и одлична увертира за Јанг Бојс. Чињеница је да су омладинци изгубили шансу да презиме у Европи, али ће им мечеви у Лиги шампиона за младе послужити да подигну самопоуздање за наставак сезоне. Милијашеви пулени тренутно имају 12 бодова, али и утакмицу мање од водећег ИМТ-а, док се Војводина налази на десетом месту. Новосађани су освојили 17 бодова на 13 мечева, док Звезда има 21 поен и улогу фаворита. Меч је на програму у суботу од 13:00, а ви ћете бити у прилици да га гледате уживо.

Кадети Црвене звезде такође имају императив победе уколико желе да остану при врху табеле, с обзиром на то да сада имамо седам бодова, али и утакмицу мање од водећег на табели. Звезда је освојила 30 бодова, док је Војводина на другом месту са бодом више од изабраника Слађана Николића. Дерби кола Кадетске лиге Србије имаћете прилике да исптатите уживо у суботу са почетком у 11 часова.

Графичар је у добром ритму, с обзиром да је слабио против Колубаре у заосталом деветом колу Прве лиге Србије минималним резултатом и нема разлога да тако не настави, а у недељу ће одмерити снаге са себи равном екипом – Радничког са Новог Београда. Изабраници Марка Неђића се тренутно налазе на 12. позицији са 18 освојених бодова, док је њихов недељни ривал на месту изнад са исто бодова али и утакмицом мање од Графоса. Директан пренос нашег развојног тима можете испратити у недељу од 13 часова.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, кадети – Црвена звезда – Војводина (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 13 часова, омладинци – Црвена звезда – Војводина (Уживо Звезда ТВ)
Субота, 15 часова, омладинци – Графичар – Земун
Субота, 17 часова, омладинци – Графичар – Телеоптик
Субота, 19 часова, петлићи – Црвена звезда – Диф

Недеља, 10 часова, млађи пионири – 011 – Црвена звезда
Недеља, 13 часова, ПЛС – Графичар – Раднички Нови Београд (Уживо Звезда ТВ)

The post Најава преноса – Омладински и кадетски дерби са Војводином appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment