Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

На Бањици нема непобедивих, савладан и шампион Јагодина

Рукометашице Црвене звезде савладале су у дербију 9.кола Суперлиге екипу шампиона Јагодине 27:25 (15:10) у хали УСЦ „Вождовац“ на Бањици.

Црвено-беле су одбраниле домаћи терен у последњој утакмици ове године на Бањици, али су због кикса у Шапцу и даље бод иза Јагодинки.

У екипу се вратила Сара Гаровић а прво полувреме је било најбоље издање црвено-белих ове сезоне, посебно у одбрани. Апсолутно су заустављене Јагодинке, иако су повеле 0:2 уследила је серија 7:0 на крилима подршке навијача, која је донела контролу нашој екипи. Звезда је била доминантна и диктирала темпо, а сама чињеница да је Нора Фајфрић погодила за 15:10 пред полувреме довољно говори о Звездиној надмоћи.

У наставку је виђен други сценарио. Јагодина се тргла, мало помало успела да истопи предност, а голом Исидоре Богуновић дође и до изједначења у 47. минуту – 20:20. До краја је виђена клацкалица, а Звезда је успела да голом Теодоре Мајкић стигне до +2, да би Сара Гаровић и Александра Стаменић решиле питање победника. Ударац Исидоре Богуновић са седам метара у последњем минуту зауставила је Ана Качаревић.

Седам голова Саре Гаровић, шест је постигла Лепа Глушица, по пет Александра Стаменић и Тијана Симић.

У последњем колу за 2023. годину Црвена звезда гостује у Крушевцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈАГОДИНА 31:26 (18:14)
Београд, хала
: УСЦ „Вождовац“. Судије: Вања Антић и Јелена Јаковљевић (Београд). Искључења: Црвена звезда 8, Јагодина 6 минута. Седмерци: Црвена звезда 4(3), Јагодина 9(6).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Стаменић 5(2), Мајкић 3, А.Савић, Ристић, Бонер, Глушица 6, Јанкетић, Цвијановић, Видић, Стаменковић, Симић 5, Качаревић, Манчић 1, Ранчић, Гаровић 7(1). Тренер: Саша Бошковић

ЈАГОДИНА: Радивојевић, Аџић 4, Марсенић 2, Митровић 3, Х.Петрић, Сукур 3, Којић, Гугач 2, Фајфрић 5, Симић, Рацковић, Ђурашиновић, Богуновић 6, Тасевска, Е.Петрић. Тренер: Драган Марков

The post На Бањици нема непобедивих, савладан и шампион Јагодина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment