Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијатовић: Гол за звездаше

Питање победника у утакмици између Црвене звезде и Јавора решио је Јован Мијатовић голом у 79. минуту, чиме је наш нападач још једном показао да је у сјајној форми.

Осећам се одлично. Не постоји ништа лепше у фудбалу од тога да на Маракани постигнете гол за победу. Мислим да смо играли добро, али нам је фалило мало среће у завршници, па смо у првом полувремену погађали и стативе и пречке. Но, успели смо да останемо присебни и да на послетку тријумфујемо, те упишемо три бода пред утакмицу против РБ Лајпцига. Показали смо карактер, и то је оно што је битно пред утакмице које следе. Наставићемо да се боримо за Звездин дрес – почео је Мијатовић.

Талентовани нападач се пођеднако добро сналази на земљи, али и у ваздуху о чему сведочи и небески скок за погодак.

Имам велики одраз, мислим да је то генетски, али у сваком случају ми изузетно значи када то могу да применим на терену и постигнем гол. Мени је заиста битно да играм, тако да се радујем свакој утакмици, без обзира да ли наступам за омладинце или Графичар. Наравно, највише волим да играм за први тим Звезде, али сам свестан да је испред мене још много рада и труда. Захвалио бих се и навијачима, посвећујем им гол, јер нам 90 минута дају ветар у леђа. Јуче је кренула да пада киша у једном тренутку, а они су све гласније певали, хвала им на томе – подвукао је центарфор рођен 2005. године.

The post Мијатовић: Гол за звездаше appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment