Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет у Болоњи (петак, 20.30)

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет немају много времена за размишљање након тесног пораза од екипе Монака, пошто их већ у петак очекује утакмица 4.кола са Виртусом у Болоњи.

Меч се игра у малој градској дворани „Пала Доза“ која је изграђена још 1956.године и капацитета је тек 5500 места.

Због тога, великог интересовања домаће публике, црвено-бели неће имати подршку у Болоњи, а од стране локалне полиције из Болоње клуб је званичним дописом информисан „…да због повишеног безбедносног ризика никоме од навијача из Београда, нити било коме од навијача Црвене звезде који имају карту неће дозвољен улаз у дворану. Карте су за куповину имали на располагању само и искључиво становници локалне регије Емилија Ромања. Како је наведено у допису свима који су већ купили карте а не потпадају у ову категорију – карте ће бити отказане, а новац ће бити рефундиран…“

Екипа је у четвртак одрадила тренинг опоравка у Београду, а на пут креће током поподнева, и то летом до Милана (лет Минхен – Болоња је отказан услед штрајка на италијанским аеродромима) а након тога очекује их и двосатни трансфер аутобусом до Болоње

Тренер КК Црвена звезда Меридианбет Душко Ивановић: – Нема времена да се плаче, ни да се гледа уназад и кад се добије и кад се изгуби. Играмо против екипе која игра изузетно агресивно, одлично у транзицији, има изванредне појединце, Шенгелију који може да игра и на ниском посту, шутира, креира… Имају изванредне шутере, Добрића који игра одлично. Врло комплетна екипа.Гледао сам све њихове утакмице. Изгубили су од Жалгириса код куће, али су једно време водили 20 разлике. То је екипа која игра на махове, на украдене лопте, лагане поене. Морамо да имамо стрпљење, да нема изгубљених лопти, да играмо дуге нападе и тражимо наше шансе – рекао је Ивановић.

Капитен Бранко Лазић: – Колико већ сутра очекује нас утакмица против јаке екипе. Физички су доминантни. Јуче смо нажалост доживели пораз услед сплета несрећних околности и брзоплетих потеза, што у нападу, што у одбрани. То је прошлост и нема времена. Искористићемо мало времена за тренинг које имамо, потрудити се да у Болоњи одиграмо најбоље што можемо и остваримо победу – рекао је капитен црвено-белих.

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет након утакмице у Болоњи, враћају се у Београд а већ у понедељак гостују екипи ФМП у Железнику.

The post Црвена звезда Меридианбет у Болоњи (петак, 20.30) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE окт 19, 2023 at 17:54

naravno da će nas lagano napumpati kao gumu za spasavanje,i bićemo lideri začelja gde i pripadamo

Reply

Leave a Comment