Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијатовић: Голови за самопоуздање, одужићемо се навијачима у наставку сезоне

Млади нападач Црвене звезде – Јован Мијатовић је за клупски сајт говорио о предстојећим изазовима, али и издањима које је приказао у претходном периоду како у црвено-белом дресу, тако и репрезентативном.

Најбитније за нападача је да постиже голове, када је тако, самопоуздање је на високом нивоу. Задовољан сам формом. Уписао сам се у листу стрелаца у оба меча Лиге шампиона за младе, против Манчестер Ситија и Јанг Бојса. Међутим времена за одмор није било, с обзиром да су ме очекивале две утакмице против Италије са националним тимом. Добру игру сам приказао и у репрезентацији и са три гола на два меча се враћам клупским обавезама, верујем да ћу се још бољим радом на тренинзима изборити за већу минутажу у првом тиму – истакао је Јован Мијатовић.

Говорио је талентовани фудбалер о предстојећим изазовима, али и подршци звездаша.

Већ у среду нас очекује меч 1/16 финала Купа Србије против Трајала, а затим ћемо играти на свака три дана. Бићемо спремни за ни мало лак распоред и ритам који је пред нама, уз такмичење на сва три фронта. Бићемо максимално опрезни, с обзиром да је Куп Србије такмичење у којем се игра само једна утакмица. Услед репрезентативне паузе недостаје нам велики број играча, али бићемо спремни за наставак сезоне. Играчи смо Црвене звезде и то је нам је довољан мотив, уз невероватне навијаче који су увек уз нас. Још увек сам под утиском када је реч о утакмици против Јанг Бојса. Пун стадион је наша највећа снага, хвала им за подршку, одужићемо им се на терену – закључио је Јован Мијатовић.

The post Мијатовић: Голови за самопоуздање, одужићемо се навијачима у наставку сезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment