Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Сенегалци појачали омладинце

Омладинска селекција Црвене звезде јача је за двојицу интернациона из Сенегала, а реч је о Мамаду и Моду Фолу, који упркос истом презимену, нису браћа, али обојица стижу из Сенегала и већ су имали прилику да дебитују за тим Ненада Милијаша у победи над Радничким 1923 од 5:0.

Мамаду Фол је рођен 3. јуна 2005. године, задужио је дрес са бројем 25 наше јуниорске селекције и покрива позицију штопера

Пресрећан сам због доласка у велики клуб као што је Црвена звезда. Знам да се ради о највећем клубу у овом делу Европе и некадашњем освајачу Лиге шампиона, као и титуле светског првака. Сан ми је да дебитујем за први тим, и радићу вредно да се добрим партијама у јуниорској селекцији наметнем и добијем позив. Имао сам прилику да гледам Звезду, био је то меч против Јанг Бојса који на жалост нисмо успели да победимо, али атмосфера је била феноменална. Сањам да будем део тога. У омладински тим сам се сјајно уклопио, задовољан сам дебијем, као и начином на који су ме сви у клубу прихватили – речи су високог штопера.

Заједно са њим, професионални уговор са нашим клубом парафирао је и крилни нападач Моду Фол, рођен 4. јула 2005. године, који ће у нашим омладинцима носити дрес са бројем 18.

Поносан сам због потписа за Црвену звезду која је велики клуб. Већ сам имао прилику да дебитујем, у утакмици где смо били одлични, и наставићу да радим вредно како би стигао и до првог тима – почео је Моду.

Узор му је, интересантно, момак који већ наступа за први тим Црвене звезде – Шериф Ендиаје.

Шериф је наш брат из Сенегала, и пресрећни смо што смо имали прилику да га гледамо на утакмици против Јанг Бојса у којој је постигао гол. Мој сан је да идем његовим стопама и заиграм за први тим Звезде, те постигнем гол на пуној Маракани – истакао је брзоноги офанзивац који се најбоље сналази на левој страни на терена.

The post Иза југа Маракане – Сенегалци појачали омладинце appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment