Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Преминуо је наш капитен Иван Ћоровић

КК Црвена звезда Меридианбет са великом тугом обавештава јавност да је у петак 11.08.2023.године у 26.години живота преминуо наш Иван Ћоровић.

Иван је био наш капитен, и предводник јуниорске екипе Црвене звезде у којој су стасавали и Бориша Симанић, Алекса Раданов, Алекса Ускоковић, Стефан Ђорђевић…која је 2016.године најавила велике домете стигавши до финала Евролиге у Берлину.

Иван Ћоровић је играо у кадетској и јуниорској селекцији КК Црвена звезда, стигао је до два финала Евролиге у Мадриду и Берлину.

Само годину дана касније почиње Иванова борба са опасном болешћу због које је био приморан да прекине кошаркашку каријеру која је обећавала много. Ову утакмицу наш Иван је изгубио, борећи се онако како је играо и кошарку, не жалећи се на било шта – до самог краја.

КК Црвена звезда меридианбет, комплетан менаџмент на челу са председником клуба, комплетан играчки кадар, млађе селекције, иванови бивши тренери Слободан Клипа,Александар Глишић и Стева Мијовић, сви запослени у клубу, изражавају породици Ивана Ћоровића изразе најдубљег саучешћа.

Иван Ћоровић, капитен Црвене звезде (и за нас ће то заувек остати) биће сахрањен 13.августа у Шавнику у Црној Гори.

Нека му је вечна слава и хвала!

КК Црвена звезда Меридианбет

Извор: сајт КК Црвена звезда

Повезане вести

2 comments

Aca LJotic авг 14, 2023 at 23:04

Au tuga i zalost saucesce porodici familiji i prijateljima.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 11, 2023 at 21:24

Нека му је вечна слава и хвала!

Reply

Leave a Comment