Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјан: Звездаши су показали да су број један у свету

Капитен Црвене звезде – Милан Борјан је после доделе трофеја намењеног шампиону Србије сумирао утиске након завршене још једне историјске сезоне.

Заслуге за освајање дупле круне иду целом тиму, стручном штабу, управи и навијачима, који су кроз целу годину били уз нас. Ово је стварно невероватан осећај, шест година заредом освајамо првенство, три дупле круне. Пишемо историју из дана у дан, што је много важно за овако велики клуб. Препоносан сам што сам капитен ове генерације, емоције су сада измешане. Верујем да ћу тек сутра, када се пробудим бити свестан шта смо урадили – истакао је Милан Борјан.

Захвалио се капитен навијачима на невероватној подршци током целе сезоне.

Наши навијачи померају границе из дана у дан, из утакмице у утакмицу. Очекивали смо да ће да направе спектакл, то се и десило. Хвала свима који су данас били на стадиону, што су подржали екипу, верују у нас, вратили смо им трећом дуплом круном у ових шест година, колико сам и ја у клубу. Част ми је и привилегија да им вратим на тај начин. Била је тешка сезона, али су показали да су број један у свету.

Говорио је чувар мреже наше екипе и о амбицијама за наредну сезону.

– Увек може више и Звезда увек иде на више. Следећа година ће бити веома напорна за све нас. Трудићемо се да се припремимо што боље и покажемо у што бољем светлу у Лиги шампиона. Желимо да освојимо и четврту дуплу круну у низу и надам се да ће стадиони бити све пунији, да ће се навијачи отимати за карте, јер њихова подршка нама много значи.

Иако је иза првотимаца Црвене звезде напорна сезона, за Милана Борјана неће бити превише времена за одмор.

Сутра ћу отићи на одмор који ће трајати два или три дана, а затим ме очекују обавезе са репрезентацијом, које ће трајати више од месец дана, полуфинале и финале Лиге нација, након тога Златни куп. Враћам се тек 16. или 17. јула, надам се после освајања Златног купа. Можда будем имао два до три дана паузе, а затим крећемо у напад на нову титулу, куп и припреме за Лигу шампиона – закључио је Милан Борјан.

The post Борјан: Звездаши су показали да су број један у свету appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment