Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пораз омладинаца

Омладинска селекција Црвене звезде поражена је од Војводине на терену иза јужне трибине стадиона “Рајко Митић” у 29. колу домаћег првенства резултатом 2:3. Изабраници Зорана Рендулића нису успели да преокрену резултат из првог полувремена, а стрелци за црвено-беле били су Матеја Радоњић и Иван Никчевић, после асистенција Луке Стојсављевића и Луке Сандуловића.

Црвена звезда – Војводина 2:3 (0:2)

Стадион: “Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда”.

Судија: Дарко Јекнић.

Стрелци: Радоњић у 47. и Никчевић у 55. минуту за Црвену звезду, а Трнинић у 21, Бјелајац у 36. и Јовановић у 77. минуту за Војводину.

Жути картон: Марић (Црвена звезда).

Црвена звезда: Лаиновић, Голдин (од 46. Марић), Видојевић, Огбу, Матић, Мајсторовић (од 46. Сандуловић), Бошковић (од 64. Радујко), Радоњић (од 70. Јовић), Пиргић, Стојсављевић (од 85. Ивић), Никчевић.

Војводина: Борак, Хромиш, Букинац (од 55. Ромић), Чутовић, Павић, Трнинић (од 46. Костадиновић) , Ковачев (од 90. Крачун), Пиваш, Бјелајац (од 63. Бошкан), Јовановић (од 90. Токин), Сукачев.

Отворила је Црвена звезда боље утакмицу од Новосађана, те је тако прву прилику имала већ у 12. минуту, када су сјајно комбиновали на средини терена Радоњић и Бошковић, затим проиграли Никчевића, који је проследио лопту Пиргићу, чији је ударац укротио чувар мреже Војводине. Војводина је, ипак, повела у 21. минуту, а мрежу Звезде затресао је Трнинић. Само два минута касније, Бошковић је желео да изненади голмана новосадске “Старе даме”, али је његов ударац са велике дистанце успео да укроти Борак. У 36. минуту је дошло до нове промене резултата, а на семафору је писало 0:2, након што се Бјелајац добро снашао у гужви.

Црвена звезда је на одличан начин отворила и други део утакмице, стога је резултат промењен већ у 47. минуту игре када је након комбинације са Сандуловићем, Стојсављевић упослио Матеју Радоњића, који је упутио неодбрањив ударац са ивице шеснаестерца и смањио на 1:2. Резервиста Сандуловић је већ у 53. минуту могао да поравна резултат, али је након његове минијатуре и покушаја изван казненог простора лопта завршила на стативи. Прелепа акција виђена је на истеку 55. минута, када је Пиргић спојио са голом разиграног Сандуловића, а он проследио лопту за Ивана Никчевића који је рутински савладао Борака.

Иако су пулени Зорана Рендулића били бољи ривал и константно претили преко Никчевића, Пиргића и Сандуловића, Војводина је била екипа која је постигла погодак у 77. минуту када је са дистанце био прецизан Јовановић, који је неколико минута раније погодио и пречку, чиме је постављен коначан резултат.

The post Пораз омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment