Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фан зоне за малишане и против Чукаричког

Црвена звезда је за утакмицу против екипе Чукаричког припремила фан зоне које ће се налазити на западној и источној страни стадиона “Рајко Митић”, а малишани ће као по традицији уживати у бројним активностима пред почетак сусрета трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије.

Пред фудбалерима нашег клуба је озбиљан изазов с обзиром да нам на Маракану стиже екипе са Бановог брда која се бори за другу позицију националног првенства, која води у квалификације за Лигу шампиона. Подршка као и на сваком дуелу до краја сезоне ће бити од великог значаја како би се остварио зацртан циљ, а то је да наш тим остане непоражен до краја првенства.

Најискренија подршка је као и увек она коју пружају најмлађи навијачи нашег клуба, а Црвена звезда се и овога пута потрудила да све малишане обрадује занимљивим садржајима у којима могу уживати у фан зонама на источној и западној страни Маракане. Деца ће уз дружење са аниматорима имати прилику да се за меч припреме и исцртавањем лица, бројним занимљивим игрицама, израдом паноа, а најуспешнији аутор ће бити на крају утакмице награђен упознавањем са Звездиним првотимцима.

Подсећамо да је улаз за децу до 12 година бесплатан уз пратњу пунолетне особе која има купљену карту.

Дружење почиње већ од 15 часова, видимо се на Маракани!

The post Фан зоне за малишане и против Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment