Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Саопштење ВК Црвена звезда

Ради објективног и истинитог информисања спортске јавности, а у контексту помињања Ватерполо клуба Црвена звезда на конференцији за штампу ВК Нови Београд желимо да истакнемо следеће.

Господин Слободан Соро, директор ВК Нови Београд, бивши српски и бразилски репрезентативац, који је наступао на Олимпијским играма у Рију 2016. године за репрезентацију Бразила, а против репрезентације државе Србије, бранио је боје Бразила као да му је то била последња утакмица у животу. Иначе господин је носилац националног признања државе Србије, коју редовно прима сваки месец као доживотно националну пензију.

Колико знамо господин је пре неколико година био у спору са Ватерполо савезом Србије око дуговања која су му на крају исплаћена. Толико о његовој бризи за интерес српског ватерпола.

Што се тиче финала Купа Србије у којем је ВК Црвена звезда савладала ВК Нови Београд и освојила престижни трофеј, желимо да истакнемо да је победа нашег клуба чиста као суза, а о поменутом судијском критеријуму где Црвеној звезди није признат чист гол, нећемо ни да расправљамо.

Замолили би господина Сора и ВК Нови Београд, који иначе има вишеструко већи буџет него Црвена звезда, да се у наредним обраћањима суздржи од помињања ВК Црвена звезда.

Пожелели би ватерполо клубу са базена “11. април” пуно спортских успеха у наредном периоду и да на десетогодишњицу освајања Лиге шампиона ВК Црвена звезда обрадују спортску јавност у Србији и подигну исти тај пехар, јер са највећим ватерполо буџетом у Европи то би требало да буде реалност.

Спортски поздрав!

ВК Црвена звезда

The post Саопштење ВК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment