Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновије

Звезда убедљива против Партизана на старту квалификационог турнира

Ватерполисткиње Црвене звезде победиле су Партизан са убедљивих 18:9, у првом колу квалификационог турнира Купа Србије, који се овог викенда игра у Новом Саду.

Црвено-беле су од почетка биле у вођству, а отпор Партизана сломиле су већ у првом полувремену. Повела је Звезда головима Христине Илић и Ане Мамоглу, а потом су Илић и Анастасија Корени увећале предност на 4:1. У самој завршници првог периода Кристина Миладиновић и Александра Трмчић су смањиле заостатак, али је Звезда додала гас у наставку меча, серијом од четири гола стигла до 8:3 и до краја утакмице је без већих проблема контролисала резултат.

Сесилија Диаз Меса је бриљирала са шест голова, Ана Мамоглу је додала четири, Христина Илић три, Јована Радоњић два поготка, док су по једном мрежу затресле Анастасија Корени, Ива Маринковић и Јована Тодоровски. На другој страни Александра Трмчић је постигла четири, а Кристина Миладиновић три гола.

Звезда је играла у саставу: Лзић, Коерни 1, Ј. Лујић, Маринковић 1, Мамоглу 4, Тодоровски 1, Радоњић 2, Диаз Меса 6, Илић 3, Зелић, Атанасијевић, Дамјановић.

Екипу Драгане Ивковић данас од 20.30 сати очекује нови меч, против домаће Војводине, која ове гдоине брани трофеј Купа Србије.

The post Звезда убедљива против Партизана на старту квалификационог турнира appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment