Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда у Анталији – Посед примарни задатак у игри

Првотимци Црвене звезде су одрадили последњи тренинг пред другу контролну проверу на припремама у Анталији која је заказана за сутра од 17 часова по локалном времену против Нефчија.

Као што је то обичај пред сваки меч фудбалери нашег тима су одрадили тренинг слабијег интензитета. Загревање је протекло кроз занимљиву вежбу познатију као „главомет“ где су црвено-бели момци имали задатак да додавање изврше руком, а погодак би био признат само ако играч постигне гол главом.

Уследила је популарна шева, након које се брзо прешло на чување лопте у три боје на терену са нешто већим димензијама. Нашим фудбалерима је било дозвољено само два контакта са лоптом. Управо том вежбом је завршен рад у поподневном термину на припремама у Турској.

Међутим, на терену је остао стручни штаб који је одиграо партију ножног тениса. У Једном тиму су играли Вујадин Савић и Немања Супић, док су другу екипу чинили Александар Јанковић и Ненад Милијаш, те смо могли да будемо сведоци сјајне хемије у нашем тренерском тиму.

Играчи су као задатак добили обавезан одмор после вечере, а дуел са Нефчијем је заказан сутра за 15 часова по српском времену. Као што је то био случај са првом контролном утакмицом против Лехије Гдањск, дуел са екипом из Азербејџана ћете бити у прилици да уживо испратите на каналу Звезда ТВ.

The post Звезда у Анталији – Посед примарни задатак у игри appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment