Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда одрадила први тренинг у Анталији

Фудбалери Црвене звезде су се после прозивке 4. јануара на стадиону “Рајко Митић” данас упутили у Анталију, где су у поподневним часовима одрадили први тренинг.

У вечерњем термину играчи Милоша Милојевића су полетели са аеродрома “Никола Тесла” у Београду према Турској, тачније Анталији, где ће боравити 19 дана и вредно тренирати у циљу припреме за наставак шампионата. После веома пријатног лета и доласка у стару базу хотел “Калиста”, црвено-беле момке је сачекао кратак једночасовни одмор. Након тога упутили су се играчи нашег клуба према оближњем терену како би одрадили преко потребну активацију. Рад је протекао у благом ритму, како би се фудбалери аклиматизовали и опоравили од пута.

Уводни део је пропраћен загревањем и разгибавањем, а подељени у четири групе су истрчавали фудбалери Црвене звезде кратке деонице. Брзо се прешло на популарну “шеву”. Једна од омиљених вежби свих играча је обележена са доста смеха, што је још један индикатор сјајне атмосфере и хемије која је присутна међу црвено-белима. Добро расположење је владало у стручном штабу нашег клуба, а комплетан стаф је под будним оком посматрао ток тренинга. За сам крај рада кондициони тренер нашег клуба Саша Јанковић је наменио фудбалерима додатна истрчавања у сврху што бржег привикавања на травнату подлогу на којој ће радити следеће три недеље.

Сутра фудбалере нашег тима очекују два тренинга. У преподневном термину на терене спортског центра “Калиста” играчи Милоша Милојевића ће изаћи у 11 часова, док је поподневни рад заказан за 17 сати и 30 минута.

The post Звезда одрадила први тренинг у Анталији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment