Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Нова година почела радно, Црвена звезда Меридианбет у Сплиту

Кошаркаши Црвене звезде Мериданбет отпутовали су у Сплит где их у понедељак 02.01.2023. године очекује прва такмичарска утакмица у Новој години, против екипе Сплита.

Дуел 13. кола регионалне лиге игра се од 16:30 у дворани „Мале Грипе“ у Сплиту.

Црвено-бели су први дан у 2023. години провели на тренингу, након кога су имали заједнички ручак и пут у Сплит.

Пред ову утакмицу тренер Душко Ивановић неће моћи да рачуна на Луку Вилдозу, Хасана Мартина, Николу Ивановића, а на пут није кренуо ни Мирослав Радуљица. Тренер Ивановић радо се сећа својих играчких година у Сплиту из времена када је играо за некадашњу Југопластику са којом је стигао до крова Европе, али циљ пред сутрашњу утакмицу се зна:

Веома ми је драго што могу да се вратим у Сплит, мој град, где сам провео 3 величанствене године , упознао дивне људе… Пун сам дивних успомена и емоција, али сутра све то иде у страну, јер нас чека тешка утакмица. Сплит игра одличну транзицију, врло су агресивни и тешки су за бранити… – рекао је Ивановић.

Капитен Црвена звезда Меридианебет Бранко Лазић: – Очекује нас тешка утакмица против екипе Сплита која је ове сезоне одиграла неколико врло добрих утакмица и то не само на свом терену. Нисмо имали пуно времена за опоравак од тешке утакмице са Барселоном, имамо и одређених кадровских проблема, али и без тога ову утакмицу дочекујемо и припремамо врло озбиљно – рекао је капитен црвено-белих.

Екипа Црвене звезде Меридианбет након утакмице у Сплиту враћа се одмах за Београд, а већ од Валенсије (06.01) црвено-беле очекује серија утакмица у кратком временском периоду (Скопље, Реал и Монако дупло коло у Београду, Будућност у Подгорици…).

The post Нова година почела радно, Црвена звезда Меридианбет у Сплиту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment