Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Затворена књига жалости поводом смрти Синише Михајловића

Књига жалости поводом преране смрти Звездине легенде – Синише Михајловића је затворена данас у 13 часова, а велики број навијача и званичника је посетио наш клупски музеј током претходна два дана и опростио се од чувеног Михе.

Прерана смрт легенде и аса Црвене звезде Синише Михајловића у 54. години живота ођекнула је светом. Поводом велике жалости и губитка мајстора слободних удараца отворена је књига жалости у Музеју Црвене звезде који су посетиле у суботу од 10 до 17 часова, као и данас од 10 до 13 сати бројне значајне личности из света спорта. Међу њима наравно функционери нашег клуба, бивши фудбалери Црвене звезде, чланови златне генерације из 1991. године, али и људи из разних других професија.

Тешко је пронаћи речи и опростити се од људске громаде каква је био Синиша Михајловић, што је небројано пута доказао током играчке, а касније и тренерске каријере. Генерални директор Звездан Терзић, председник клуба Светозар Мијаиловић, почасни председник клуба Драган Џајић су редом долазили у Музеј Црвене звезде како би упутили последње речи нашем Михи. О томе колико је значајна личност био Синиша Михајловић говори посета нашем музеју од стране председника Србије Александра Вучића, министра иностраних послова Ивице Дачића, министра спорта Зорана Гајића и председника Републике Српске Милорада Додика.

Звездине легенде Зоран Филиповић, Јован Куле Аћимовић, Ратомир Дујковић, Ден Тана, Станислав Караси, Бошко Ђуровски, Миодраг Гроф Божовић, а међу њима чланови чувене генерације која се 1991. попела на кров Европе и света – Драгиша Бинић, Ивица Момчиловић и Илија Најдоски су исписали речи посвећене Синиши Михајловићу.

Такође, књигу жалости су испунили актуелни првотимац и штопер нашег клуба Радован Панков, као и некадашњи играч, а сада тренер омладинске селекције Звезде – Зоран Рендулић, али и асови из осталих спортских дисциплина прослављени кошаркаш Марко Кешељ и легендарни рукометаш Ненад Перуничић. Директор БДП-а и члан Звездиног Управног одбора – Југ Радивојевић, као и председник Скупштине ФК Црвена звезда – Стојан Вујко су одали почаст Синиши Михајловићу и уписали опроштајне речи.

Доказ о томе колико је Михајловић био цењен сведочи посета функционера противничког табора који су дошли како би се опростили од нашег драгог Синише.

Такође, данас је у 11 часова одржана комеморација поводом ране смрти Синише Михајловића којој је присуствовао огроман број људи.

The post Затворена књига жалости поводом смрти Синише Михајловића appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment