Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Мијаиловић: Синиша, поносни смо и захвални што смо те имали, подигао си Звезду у висине

Председник Фудбалског клуба Црвена звезда Светозар Мијаиловић се обратио присутнима на комеморацији одржаној у част недавно преминулог Звездиног аса Синише Михајловића и једном од најбољих играча у клупској историји послао последњи поздрав.

Поштовани пријатељи, тешко се налазе речи којима би се опростили од Синише. Све су недовољне, бледе да би исказале оно што је био. Бројне изјаве, насловне стране новина, телевизијски дневници, емисије, не само у нашој земљи и Италији где је остварио своју каријеру, већ широм Европе и света посвећене су њему. То заслужује само посебан спортиста, посебан и поштован човек који је волео и кога су волели. Сви су сагласни, изгубили смо великог спортисту и човека. То је наш Синиша. Дошао је у Звезду у екипу која се спремала за европски поход, најмлађи у њој и у својој 23. године освојио је два најважнија пехара у клупском фудбалу, европски и светски. Својом игром, головима, енергијом дао је допринос тиму који је исписао златне странице у историји Звезде. То је обележило почетак његове успешне фудбалске каријере у нашем клубу и другим великим клубовима у Италији. Постао је јунак спортских терена, велики борац на фудбалском терену, борац у тренерском послу и борац у животу. Све је постигао радом, а постигао је много. Био је диван отац, супруг, велики друг и пријатељ. Драги Синиша, прерано те је болест отргла од нас, поносни смо и захвални што смо те имали у Звезди, што си нам даривао задовољство и радост, што си се уврстио у галерију звездаша који су Звезду подигли у ове висине. Дефинитивно, Синиша Михајловић је био храст који је испружио све своје жиле у токове Звездиног живота и трајања. Храстове обарају, али им корени остају и трају. Остаје и трајаће име Синише Михајловића док је Звезде и зведаша. Нека ти је вечна слава и хвала. Почивај у миру – рекао је Светозар Мијаиловић.

The post Мијаиловић: Синиша, поносни смо и захвални што смо те имали, подигао си Звезду у висине appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment