Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Конференција за медије након утакмице са Жалгирисом

Тренер кошаркаша Црвене звезде мтс Душко Ивановић, био је изузетно задовољан након још једне драматичне победе који су изборили црвено-бели.

Кошаркаши Црвене звезде у фантастичној атмосфери савладали су Жалгирис 77:73 и тако стигли до 6.узастопне победе и позитивног скора 7-6, пред другу утакмицу дуплог кола против Арманија у Београду

Рекао сам пре утакмице да ће ово бити тежак меч. Доста важније је да су моји кошаркаши то разумели. Друго, имали смо стрпљење, мислим да је Жалгирис најбољи тим у Евролиги када је реч о решавању напада у последњих десет секунди – истакао је Ивановић и додао:

Хвала и феноменалној публици. Мислим да смо били на нивоу, али Жалгирис је доказао да је снажна екипа и да играју изванредну одбрану. Имају своје, литванска школа, не гледају своје. Сви могу да погоде, имају плеја који је скорер и који организује. Одиграли смо доста добру утакмицу. Мени је била одлична – рекао је Ивановић и на питање да му је “лако када има Ивановићу када има Вилдосу и Недовића краткко одговори:

– Слажем се. Али немојмо да заборавимо друге кошаркаше.

Комплетну конференцију за медије оба тренера можете погледати у видеу испод.

 

The post Конференција за медије након утакмице са Жалгирисом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment