Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкаши Црвене звезде поражени од Спартака

Пораз у Купу ЦЕВ евидентно је оставио трага на одбојкаше Црвене звезде. И поред сигурне игре у прва два сета пред домаћим навијачима на Бањици, црвено-белима је у наредна три сета попустила концентрација, тако да су „предали“ победу у руке суботичког Спартака.

Све је изгледало беспрекорно до тог трећег сета, а онда су се грешке низале, што је Спартак искористио. Преломили су гости из Суботице брзо и четврти сет код резултата 7:7, везали су чак пет поена довољно да се „одлепе“ и стекну лепу предност. После много грешака у нападу црвено-бели су изгубили и четврти сет идентичним резултатом.

У петом сету све је ишло у жељеном смеру. Црвена звезда је повела са 6:1 и чинило се тада са су изабраници Игора Жакића надомак победе. Вратили су се у игру Суботичани и при резултату 13:10, везали чак пет поена и стигли до тријумфа на Бањици.

Најефикаснији у тиму Црвене звезде био је Душан Николић са 25 поена, док је Стефан Скакић меч завршио са 18.

Црвена звезда – Спартак 2:3 (27:25,25:17,17:25,17:25,13:15)

СЦ „Вождовац“ на Бањици. Гледалаца: 500. Судија: П.Баланџић и Ђ.Стевановић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 9, Кљајић 1, Станковић 1, Мариновић 16, Д.Николић 25, Скакић 18, Поломац 6, Ристић (либеро), Јовић (либеро), Караско 1, Пепић.

СПАРТАК: Јунгић 16, Лечић 7, Шувачки 1, Павловић 10, Омар 19, Кан 8, Миловић (либеро), Масуловић 3, Вуликић 1, Дулић 1, Тумбас 6.

The post Одбојкаши Црвене звезде поражени од Спартака appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment