Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Одбојкашице Црвене звезде стале у петом сету уЛајковцу

Железничар – Црвена звезда 3:2 (25:14,25:20,10:25,19:25,15:11)

Хала Спортова у Лајковцу. Гледалаца: 500. Судија: Баланџић Александра и Радовановић Зоран).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Ивановић (20), Станојевић, Узелац (20), Антонијевић (3), Пакић (либеро), Станојевић (10), Стојановић, Велтман (9),А.Стојановић, Мадан (10).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Таубнер (14), Ђурђевић (либеро), Матеска, Живојиновић (17), Марковић (10), Ћировић (2), Врцељ, Чанак (3), Стојић (11), Хелић, Родић (6).

Одбојкашице Црвене звезде после узбудљиве утакмице пуне преокрета поражене су од Железничара у Лајковцу. Прва два сета припала су домаћим играчицама, али су изабранице Ратка Павличевића успеле феноменалном игром да дођу до преокрета у друга два сета.

Чинило се да ће пети сет црвено-беле девојке решити у своју корист. Све до 4:4 играло се поен за поен, а онда су домаће играчице везале четири.Успеле су одбојкашице Црвене звезде да смање предност домаћих на 13:10, међутим није то било довољно за преокрет. Железуничар је на крају славио са 15:11.

У наредном колу Црвена звезда игра против Новог Сада.

Тара Таубнер, после утакмице са Железничаром била је разочарана крајњим исходом меча:

– Честитала бих саиграчицама, али и Железничару на борбеној утакмици. Успеле смо да преокренемо резултат и изједначимо на 2:2 и одиграмо пети сет. Мало нам је попустила концентрација у петом сету и нисмо успеле да изборимо победу. Идемо даље окрећемо се наредној утакмици.

Извор: сајт ОК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment