Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Пуне трибине за нови почетак и новог тренера

Кошаркаши Црвене звезде вредно се спремају за наредне изазове, први је утакмица са француским вицешампионом АСВЕЛ-ом.

Са новим тренером Душком Ивановићем који је у понедељак и званично преузео место првог тренера црвено-беле очекују бројне утакмице у наредном периоду. Прве две одиграће већ у наредна 4 дана (АСВЕЛ и Цибона).

Нашем тиму потребна је поново огромна подршка, након изузетно тешког распореда на старту такмичења (тек 3 домаћинства у 9 уводних кола) како би уз пуне трибине дошли до важних бодова и нови „свеж почетак са искусним и трофејним тренером који је потписао са црвено-белима двогодишњи уговор.

Прво „домаћа“ утакмица је у Евролиги на програму је 17.11.2022 против АСВЕЛ-а. Тим поводом КК Црвена звезда мтс пустио је још прошлог четвртка у 12 часова у продају појединачне карте за ову изузетно битну утакмице црвено белих које се играју у четвртак од 19 часова.

Карте се продају на свим продајним местима нашег партнера тицкет.рс, такође куповина је омогућена и онлине преко wеб сајта тицкетс, али и на дан утакмице на благајнама хале „Александар Николић“ од 13 часова до почетка утакмице са АСВЕЛ-ом.

Важна напомена за све онлине купце карата: Онлине карта више се неће преузимати на продајном месту, већ ће важити и са електронског уредјаја (телефона) или одштампана код куће. Напомињемо да ће таква карта моћи да се учита само једном, и свака злоупотреба ће бити санкционисана.

КК Црвена звезда мтс пушта у четвртак 15.11 тачно у подне у продају и улазнице за две наредне утакмице које су на програму у суботу (Цибона 16х) и Макаби (наредни четвртак 17.30х). Цене које остају непромењене, и понуду можете погледати на следећем линку

Будите уз црвено-беле, у две утакмице Евролиге имали смо пуну халу и препознатљив амбијент који је сада већ добро познат свима у Европи, а пуне трибине много су помогле тиму да дође до важне победе!

The post Пуне трибине за нови почетак и новог тренера appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment