Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс – Задар (понедељак, 18 часова)

Након обавеза у Евролиги и чврсте утакмице коју су одиграли у Монаку, црвено-бели се враћају утакмицама у регионалној лиги. Први меч који је на реду је против екипе Задра, у оквиру 6.кола АБА лиге.

Утакмица се игра у понедељак од 18 часова, а карте за ову утакмицу пуштене су у продају већ током прошле недеље и то по стандардним ценама.

Комплетну информацију о куповини карата можете пронаћи овде и на сајту нашег партнера тицкетс.рс

Екипа се у суботу вратила из Француске и почела припреме за овај последњи меч у регоналној лиги пре ФИБА прозора, а тренер црвено-белих Владимир Јовановић о наредном противнику и утакмици каже:

Екипа Задра је сјајно почела нову сезону у АБА лиги са 3 победе. Води их искусан тренер, екипа је тако селектирана, високи су, врло чврсти као тим који игра са пуно контранапада…Сигурно да на првом месту морамо да одговоримо истом мером на енергију коју ће показати наш противник и да их уведемо у наш ритам. Уз предност домаћег терена то је пут који води као добром резултату – рекао је Јовановић.

Далибор Илић: – Очекује нас утакмица са искусном екипом која зна да игра мечеве у АБА лиги, предвођена добрим и врло искусним тренером. Сваки меч након тешке утамице у Евролиги је изазов, али наше је да одиграмо чврсто, добро и дођемо до важних бодова који ће нам значити у наставку  – рекао је Илић.

Меч који је првобитно био заказан за недељу, померен је због помереног термина утакмице Евролиге у Монаку. Наш тим већ у четвртак очекује и утакмица 7.кола Евролиге са Фенербахчеом у Истанбулу.

The post Црвена звезда мтс – Задар (понедељак, 18 часова) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment