Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Борјану, Срнићу и Милуновићу уручени дресови

Велики јубилеј за тројицу наших првотимаца – Милана Борјана, Славољуба Срнића и Немању Милуновића, који су одиграли 250, 200, односно 100 утакмица за Црвену звезду и тим поводом су им симболично уручени дресови од стране спортског директора Митра Мркеле.

Милан Борјан, капитен и симбол звездаштва нашао се у одабраном клубу 250, и до краја сезоне би требало да се нађе међу 10 фудбалера са највећим бројем наступа за Црвену звезду на званичним утакмицама у историји. Данашњи меч биће 255. наступ за голмана који је у наш клуб стигао пре више од пет година и златним словима се уписао у Звездину историју. Импресивно је да је на чак 123 утакмице успео да у потпуности да сачува мрежу свог тима, што довољно говори о његовим голманским квалитетима, а капитенска трака око руке о људским. С обзиром на то да је током јесени продужио уговори и обавезао се на то да до краја каријере носи црвено-бели дрес, нема сумње да га чека још много јубилеја.

Славољубу Срнићу ће данашња утакмица бити 200. наступ у црвено-белом дресу, који је универзалац носио у чак три наврата. Интересантно је да је он за Звезду дебитовао пре тачно 12 година (6. новембра 2010. године у мечу против ОФК Београда), што додатно даје на симболици данашње утакмице за бескомпромисног борца. У Звездином дресу је постигао укупно 22 поготка, а голови против Краснодара и Келна ће се вечно памтити.

Немања Милуновић је током лета поново задужио црвено-бели дрес, а вечерас ће уписати 108. наступ у Црвеној звезди. И у његовом, као и у случају Борјана, чекала се утакмица домаћег шампионата на Маракани како би им се уручили дресови, а популарни Ђед је до сада постигао 11 голова, премда не сумњамо да ће се тај учинак поправити, кад се узме у обзир да је незаустављив у скок игри.

The post Борјану, Срнићу и Милуновићу уручени дресови appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 7, 2022 at 21:01

BOLJE OTKAZE DA IM URUČITE,PAMETNIJE BI BILO

Reply

Leave a Comment