Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милуновић: Тимски дух нас водио до победе

Велика победа Црвене звезде! Наш тим је савладао Трабзон резултатом 2:1 и у последњем колу ће се одлучивати о европском пролећу.

Изузетно тежак меч у ком смо последњи атом снаге оставили на терену… Видим исцрпљена лица код саиграча, али када освојиш три бода све је лакше и све се заборавља. Ово је последња европска утакмица у овој календарској години на нашем стадиону и изузетно сам срећан што смо победили. Идемо у Монако по пролаз – пун самопоуздања је Милуновић.

Тимски дух је и овог пута био кључан за тријумф.

– Тимска игра је донела победу, а екипа увек избаци појединце као што је то данас случај са Катиајем и Пешићем. Они су постигли голове, али цела екипа ради за то, видели сте реакцију свих код првог гола, а код другог, одличан продор Букарија. Тимски дух краси нашу свлачионицу и упркос томе што смо били у кризи, изашли смо из ње и из меча у меч показујемо наше квалитете. Увек смо ту један за другог, тако да је ово дефинитивно тимска победа.

Концентрисани су били наши дефанзивци свих 90 минута.

Када имаш предност и треба да чуваш време, оно споро тече, али били смо концентрисани и водили рачуна о детаљима. Коментарисао сам са Драговићем после меча да нису имали много шанси, али да смо морали у сваком тренутку да будемо на опрезу и на „прстима“. Тако да, 90 минута потпуне будности и спремности на реакцију. Изузетно тешка утакмица и психички и физички. Сад се окрећемо Колубари, желимо да победимо, а потом и Монаку – подвукао је Милуновић.

The post Милуновић: Тимски дух нас водио до победе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment