Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Родић: Једва чекамо следећу утакмицу у Европи

Фантастичном игром против Полки Кусама у Финској, одбојкашице Црвене звезде успешно су прескочиле прву препреку у квалификацијама за Лигу шампиона и пласирале се у 2. коло. У оба меча девојке у црвено-белом славиле су са по 3:0, што довољно говори о форми и озбиљности изабраница Ратка Павличевића. Адела Хелић је у реванш мечу освојила 17 поена, Ана Живојиновић 16, а Божица Марковић 10.

Срећне смо због доброг резултата и у реваншу против Полки Кусама у Финској. Успеле смо да се пласирамо у друго коло квалификација за Лигу шампиона, што нам много значи на пољу самопоуздања – искрена је Исидора Родић, средњи блокер Црвене звезде.

Одбојкашице Црвене звезде највероватније чека дуел против екипе Младости из Загреба (3.и 9. новембра), која је у првом мечу била боља од Камника 3:0. Реванш утакмица игра се вечерас у Словенији.

Искрено једва чекамо следећу утакмицу. Без обзира да ли ће то бити Младост или Камник, верујем да ћемо остварити још један добра резултат у елитном такмичењу – закључила је Исидора Родић, која је меч са Финкињама завршила са четири поена.

Пре меча у другом колу квалификација Лиге шампиона, одбојкашице Црвене звезде, очекује дуел у првенству против Омладинца у Старој Пазови у недељу 30. октобра са почетком у 18.00 часова.

The post Родић: Једва чекамо следећу утакмицу у Европи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment